Από την φωτογραφία δεν κατάλαβα τίποτα.
Για βάλε κάποια καλύτερη.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά θάβεις το ταλέντο του φίλου σου Μιχάλη και τον αδικείς.
Από την φωτογραφία δεν κατάλαβα τίποτα.
Η κατασκευή αφορά δύο εξαρτήματα τα οποία συγκρατούσαν τη ξύλινη μετωπη ενός συρταριού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ηλεκτρικής κουζίνας, προς αντικατάσταση αυτών που είχαν σπάσει.Από την φωτογραφία δεν κατάλαβα τίποτα.
Για βάλε κάποια καλύτερη.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά θάβεις το ταλέντο του φίλου σου Μιχάλη και τον αδικείς.
Ναι...βγάλε τώρα εσύ άκρη με τους χαιεντάδες,,,Αμἀν ... μἰστερ Τεγὀπουλε ...
Εἰσαι πολὐ ψεἰρας ρε παιδἀκι μου !
Αφοὐ απὀ μἐσα δε φαἰνεται πὠς στερεὠνεται.
Τἰ τον παιδεὐεις τον ἀνθρωπο...
Βἀλε ἐνα στριφὀνι (or something), με λἰγη logo κι ἀντε γειἀ.
Χρειάζεσαι φαρμακευτικά βοηθήματα γιατρέ μου?Αν το χρησιμοποιήσουμε και αλλού, θα εκτοξεύσει και εκεί την απόδοσή μας;
Σε ζηλευω φιλε Νικο!για τη διασύνδεση μεταξύ του Power Supply Farad Super 3 και του Dac. View attachment 175491 View attachment 175492 View attachment 175493
Καλημέρα vet. Έδωσα τα υλικά στο μέλος και το κατασκεύασε. Και επειδή μου αρέσει να τιμώ τους ανθρώπους που κάνουν άριστα την εργασία που τους αναθέτω, θεωρώ υποχρέωσή μου να τους ευχαριστήσω δημόσια.Το μέλος τα πουλάει τα καλώδια; Τον ευχαριστείς για την άριστη κατασκευή; Δηλαδή;
Γειά σου Γιάννη.Σε ζηλευω φιλε Νικο!
Για πες μας εντυπωσεις απο το τροφοδοτικο.Ειναι απο τα καλυτερα τροφοδοτικα της αγορας αυτην τη στιγμη μαζι με το Sean Jacobs!Απο οσο ξερω το dac σου ηδη εχει supercaps στην τροφοδοσια,ετσι δεν ειναι;
Πολύ ωραία πατέντα. Πράγματι. Με αυτη τη λειτουργια είναι αδύνατον να καούν τα ψητά. Ξεκινώ το ψήσιμο από ψηλά, και περιοδικά, ανάλογα με την πτώση της πύρας, χαμηλώνω το ύψος της σχάρας..Ωραία πατέντα!
Αrgi σ' ευχαριστώ πολύ για την κατασκευή του παρακάτω καλωδίου ρεύματος. Άριστη κατασκευή.Θα ήθελα να ευχαριστήσω το μέλος Argi για την άριστη κατασκευή του παρακάτω καλωδίου τροφοδοσίας dc 15v Mundorf Gold/Silver, (1 μ.), για τη διασύνδεση μεταξύ του Power Supply Farad Super 3 και του Dac. View attachment 175491 View attachment 175492 View attachment 175493
@Νίκος Τεγόπουλος κατάλαβες το παράπονο του μάστορα ή να στο κάνουμε λιανά;Νίκο χαίρομαι που σας άρεσε και που έψησες ωραία ψητά που τα ευχαριστηθήκατε.
Εγώ είδα μόνο στις φωτο που μ΄ έστειλες.
...το κατάλαβα το παράπονο του μάστορα, αλλά έκανα το κορόιδο! Και αυτό γιατί είναι πολύ καλύτερος ψητάς από μένα, και σε περίπτωση κλήσης, θα είχε το αποτέλεσμα της..ανεπανόρθωτης έκθεσης του εαυτού μου!!@Νίκος Τεγόπουλος κατάλαβες το παράπονο του μάστορα ή να στο κάνουμε λιανά;