Εχετε DVDp REGION FREE

Reaction score
0
Έχω το Yamakawa 365
Ένας από τους λόγους που το είχα πάρει είναι επειδή γίνεται Region Free και Macrovision Οff τόσο εύκολα.8)
Ποτέ δεν θα έπαιρνα Dvd Player που να μην γίνεται Region Free γιατί αλλιώς πού θα έβλεπα τις ταινίες της αγαπητής Anchor Bay?

Reaction score
0
Κι εγω πριν 3 χρονια οταν ηταν να παρω DVD ρωτησα ποιο απ ολα τοτε ειναι region free με mp3 player. Τοτε ειχε το thomson-DTH 5000 200.000 δρχ. Το αγορασα αμεσως. Το ξεκλειδωσε ο πωλητης απο οπου το αγορασα και μετα απο 2 μηνες απαγορευσαν τα DVD Region 1 απ τα DVD clubs.

Παντως με τα σημερινα δεδομενα και αφου δεν υπαρχουν πια Region 1 δισκακια στα DVD clubs ( εκτος αν καποιος ανταλλαζει ή αγοραζει απο Αμερικη) δεν ειναι και τοσο απαραιτητο. Aλλα και αν καποτε χρειαστει, νομιζω οτι τωρα πια τα περισσοτερα DVD players γινονται Region Free απλα πατωντας ενα κωδικο μεσω του remote control.

Reaction score
383
Ego prosopika den pairno pote dvd ektos apo PAL.

To thema einai oti an rithmisoume ton projector me anafora ta PAL protipa, kai exontas ipopsin oti ta NTSC dvd exoun ta kuria xromata diaforetika rithmismena, einai doro-adoro!
Ean mporeis na rithmiseis alli eisodo se NTSC standard exei kalos, allios einai xasimo xronou.Oi tainies fainontai metries, kurios logo tis apoklisis tou prasinou xromatos.

To idio bebaios isxuei kai se aspromaures tainies.Ean kapoios exei sillogi B&W tainion,tha prepei na kanei calibrate se 5400k to leuko kai oxi D65.

Elpizo na min sas sigxisa paidia....
Dimitris

Reaction score
0
Ωραίο θέμα! Λοιπόν τα DVD player που έχω "σπασμένα" και μη:

Philips 963SA - σπασμένο (δεν θυμάμαι αν το έκανα με remote ή Firmware upgrade)
Philips 632 - σπασμένο και macrovision free (μάλλον το δεύτερο) με remote
Denon 1600 - regionfree από τη μαμά του
Sony HX1000 DVDR - σπασμένο με Palm και μπόλικη τύχη (έκανα κάτι ματσακονιές από hacks παραπλήσιων Sony, με αλλαγές δεκαεξαδικού και δούλεψε)!
Pioneer 525 - σπασμένο από εταιρέια ηλεκτρονικών.
Philips PET700 (Portable DVD) - σπασμένο με κωδικό.

ΔΕΝ είναι ακόμα Regionfree (δεν έχω βρει σπασίματα):
Sony 585
Sony 355

Pioneer 340 (του πατέρα μου)

αυτσ :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Ξέρει κανένας που μπορούμε να βρούμε ένα Panasonic Servie Disc 2 το οποίο ξεκλειδώνει τα περισσότερα Panasonic???

Reaction score
5
Τελικα με remote control.... και ολα καλα και πολυ απλα... 2 στα 2, και το player και το recorder... ουτε τσιπακια ουτε κολλησεις...

Δε το πιστευα, το ρισκαρα, αλλα τωρα μπορω να δω και τις R1 ταινιες μου...

Reaction score
14
Τελικα με remote control.... και ολα καλα και πολυ απλα... 2 στα 2, και το player και το recorder... ουτε τσιπακια ουτε κολλησεις...

Δε το πιστευα, το ρισκαρα, αλλα τωρα μπορω να δω και τις R1 ταινιες μου...
αν είναι και SONY δεν ψάχνεις τα νούμερα.... αν ξέρεις να μετράς απο το 1 έως το 5 είσαι regionALL

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.358
Members
38.302
Νεότερο μέλος
antavent