Εχω ανοιξει αυτο το θεμα εδω και κατι ημερες και δεν εχω παρει μια απαντηση γιατι??

τι να πάρει ο Μικές2030 ή Τζιμάκος344 ή Τζιμ2342 ή τεντιμπεαραγκαλιτσας44 ?

• Total voters
    42
Reaction score
69
Εχω ανοιξει αυτο το θεμα εδω και κατι ημερες και δεν εχω παρει μια απαντηση γιατι??
αναζήτηση 5.1 για pc για παιχνιδια, ταινιες , μουσικη

melina

Cargo 200
Reaction score
44.210
Ω ρε φίλε σορρυ, έχουμε έναν πόλεμο να ξεκαθαρίσουμε αυτές τις μέρες, λίγο υπομονή μόλις τελειώσουμε από κει θα έρθουμε και εδώ.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.338
για άμεσες απαντήσεις από τους ειδικούς του χώρου....υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία ευέλικτων πληρωμών με κρύπτο

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.338
ναι αλλά κ αυτό που κάνεις mike2030 δεν είναι σωστό.....
γράφεις κάτι...πετάς μια κουβέντα και φεύγεις....
εμ δεν κάν έτσ ο κόζμος

εδώ θέλουμε ζωντανή και άμεση παρουσία για να αποδώσουμε....

πες μια μέρα και ώρα που μπορείς να τους μαζέψω όλους να πλακωθούμε
όλοι στο νήμα σου να σε βοηθήσουμε

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.445
Καλημέρα φίλε Mike2030. Όταν κάνουμε μια ερώτηση δεν σημαίνει ότι θα πάρουμε άμεσα απάντηση. Είναι στην ευχέρεια μας να σου απαντήσουμε άμεσα ή να μην σου απαντήσουμε ή να σου απαντήσουμε αργά. Το ίδιο ισχύει και για μέλη που είναι καιρό εδώ στο φόρουμ. Εγώ στο παρελθόν έχω κάνει ερώτηση για κάτι και δεν πήρα ποτέ απάντηση. Όμως δεν έκανα κριτική γιατί δεν μου απάντησαν καθότι δεν είχαν και καμία υποχρέωση παρόλο που είμαι και μέλος από το 2008 όπως επίσης είμαστε όλοι φυσιολογικοί άνθρωποι που κάνουμε και άλλα πράγματα στην ζωή μας εκτός από το να διαβάζουμε το φόρουμ (αν και εγώ τελευταία είμαι συνέχεια μέσα χαχαχα :) ). Ωστόσο με λίγο περισσότερες πληροφορίες που σου ζήτησαν φίλοι του φόρουμ στο thread σου θα σου απαντήσουν και έχουν ήδη στείλει κάποιες απαντήσεις. Καλή συνέχεια και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Κωνσταντινος

Reaction score
5.597
Αν η ερώτηση ήταν "ποια ενεργά να πάρω και ποια σαμπ, με μπάτζετ 5 χιλιάρικα" θα γράφονταν σελίδες επί σελίδων. :)

Για τον καθένα μας είναι πιο ευχάριστο να μπούμε στη θέση κάποιου με υψηλό μπάτζετ και να αναλύσουμε τι θα παίρναμε.

Τώρα με τα logitech και τέτοια, είναι πιο στενάχωρη η φάση.

Reaction score
11.649
Έχεις πάρει απάντηση από την Κυριακή:

Πάρε τα logitech για αρχή και σου μένουν τα μισά ευρά :biggrin:
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.869
Σου δόθηκαν κάποιες απαντήσεις - προτάσεις υπό συζήτηση, αλλά κι εσύ δεν το ''προχώρησες'' λίγο..
Δεν είπες κάτι παραπάνω γι' αυτά που προτάθηκαν, ή τι απορρίπτεις..
Στο μπάτζετ που έθεσες σου δόθηκαν νομίζω 2-3 απαντήσεις ακόμα και προτίμηση - κατεύθυνση για αυτά που έβαλες αρχικά.. :idk:
Τι άλλο?
Το μπάτζετ για 5+1 είναι αρκετά περιορισμένο για να υπάρξουν πολλές επιλογές.

Υπάρχει η διάθεση αλλά..
magician_67484410.jpg

:lolsign:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.951
Σου δόθηκαν κάποιες απαντήσεις - προτάσεις υπό συζήτηση, αλλά κι εσύ δεν το ''προχώρησες'' λίγο..
Δεν είπες κάτι παραπάνω γι' αυτά που προτάθηκαν, ή τι απορρίπτεις..
Στο μπάτζετ που έθεσες σου δόθηκαν νομίζω 2-3 απαντήσεις ακόμα και προτίμηση - κατεύθυνση για αυτά που έβαλες αρχικά.. :idk:
Τι άλλο?
Το μπάτζετ για 5+1 είναι αρκετά περιορισμένο για να υπάρξουν πολλές επιλογές.

Υπάρχει η διάθεση αλλά..

:lolsign:
Εύχομαι να μην υπονοείς...΄΄λαγούς΄΄ αντί ταχυδακτυλουργών... :sneaky:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.056
Members
38.403
Νεότερο μέλος
Daredevil 1994