Ε-κλαίγοντας Album

Reaction score
8.897
Δεν σε χω πει να αφήσεις αυτά τα κοιμησιάρικα, ήρεμα, βαρετά, επαναληπτικά, χαζομινιμαλιστικά, καθησυχαστικά, Δανέζικα jazz ambient και να αρχίσεις να ακούς λίγο κλασική σιγά σιγά ; :D 😍 Καλά και άλλη ηρεμία απο αυτή που έχουν στη ζωή τους επιθυμούν εκεί αυτοί οι Δανοί, Σκανδιναβοί και λοιποί τέτοιοι χαρακτήρες ; Ωραίο ύπνο κάνω εγώ με αυτά πάντως εάν και μετά απο λίγο αρχίζουν να με εκνευρίζουν και θα σηκωθώ να το κλείσω καθώς είναι πιο ήρεμα και απο την κατάσταση ηρεμίας που θέλω να εισέλθω ώστε να κοιμηθώ. :D

Εαν κάτι έπρεπε σώνει και καλά να σου αρέσει είναι το Cycles (εάν και την έχω ξανακούσει την μελωδία απο κάποιον άλλον νομίζω) , άντε και λίγο το Udsigten που έχει πιανάκι και όχι Roland. Πως τον κάνει αυτό τον ήχο σαν βιολί στο cycles ; Με το synth ή με κανά quitar bow ;
Η μουσική μ αρέσει αλλά βοηθάει πολύ και η ηχογράφηση που αποδίδεται τέλεια στον χώρο μου από το πολυκαναλικο σύστημα. :tongue:
Τώρα στον χώρο σου ποιος ξέρει τι έχεις κάνει και δεν μπορείς να απολαύσεις τέτοιες δουλειές :biggrin:
Ακούς δυνατά και σε εκνευρίζει, το βάζεις χαμηλά κσι σε παίρνει ο ύπνος. :lolsign:

Reaction score
19.485
Η μουσική μ αρέσει αλλά βοηθάει πολύ και η ηχογράφηση που αποδίδεται τέλεια στον χώρο μου από το πολυκαναλικο σύστημα. :tongue:
Τώρα στον χώρο σου ποιος ξέρει τι έχεις κάνει και δεν μπορείς να απολαύσεις τέτοιες δουλειές :biggrin:
Ακούς δυνατά και σε εκνευρίζει, το βάζεις χαμηλά κσι σε παίρνει ο ύπνος. :lolsign:

Δες τι ωραία πράγματα λέω στο νήμα chatbot και τεχνητή νοημοσύνη για την σχέση ποίησης, μουσικής και A.I.

Σε τσιγκλάω και λίγο για τα PA στο νήμα του Κου Μάρκου μπας και πείς κανένα έξυπνο πείραγμα και όχι προσβολές, μη εμπνευσμένες βαρετές ειρωνείες κλπ όπως συνηθίζουν άλλοι και αρχίζω να βαριέμαι , νομίζω ότι μιλάω με bot και ChatGPT χαρακτήρες. Ούτε με ποιόν μιλάμε δεν θα ξέρουμε σε λίγο. :D:D

Η τρομπέτα και η μουσική στις ταινίες :

Η τρομπέτα γεικώς :D (για εσένα, εμένα και τον Κο Χρήστο @christos77 που μας αρέσουν τα πνευστά και έχουμε τις μηχανηματάρες για να τα αποδώσουν σωστά και καλά) : :D

Last edited:

Reaction score
19.485
Svaneborg Kardyb - Superkilen

Είναι μαγευτικό το μουσικό αποτέλεσμα! Σ ευχαριστούμε πολύ! 🌞 🙏🏻

Σιγά το αριστούργημα. Μην του δίνεις θάρρος τώρα που τον στρίμωξα να ακούσει κλασική. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell