Ζήτηση Υπολογιστών-Δικτυακών συσκευών για το 1ο ΕΠΑ.Λ Ν.Ιωνίας

Reaction score
1.262
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Είναι καθηγητής πληροφορικής στο 1ο ΕΠΑ.Λ Ν.Ιωνίας. (στον σταθμό Πευκάκια)

Φέτος κάνουμε μια προσπάθεια να φτιάξουμε ένα δικό μας εργαστήριο πληροφορικής.Υπάρχει εργαστήριο αλλά στο 4ο Ε.Κ 2 χιλιόμετρα μακριά.
Στην προσπάθειά μας αυτή μαζεύουμε υπολογιστές οθόνες πληκτρολόγια switches κτλ υλικό δηλαδή που θα χρησιμοποιήσουμε στο εργαστήριο.
Μέχρι στιγμής έχουμε 3 οθόνες επίπεδες (4:3 όμως) και έναν παλιό samsung εκτυπωτή και 2 πύργους (i3).
Οι ανάγκες-προδιαγραφές είναι απλές. Να τρέχουν αξιοπρεπώς win10 και καλύτερα win11 .
Σε αυτή μας την προσπάθεια θα θέλαμε μηχανήματα που ΔΕΝ χρειάζεστε, μηχανήματα που θα πήγαιναν στην ανακύκλωση να τα διαθέσετε για το σχολείο μας.
Μπορείτε να μας βρείτε: 1ο ΕΠΑ.Λ Ν.Ιωνίας Αμισού και Κηφισού 2 Νέα Ιωνία, 14231 τηλέφωνο: 2102779984 2102584683

Για οποιαδήποτε πληροφορία θα χαρούμε να σας ακούσουμε.
Ζητήστε την Κα Διευθύντρια Κα Παπακωνσταντίνου, τον Κο Υποδιευθυντή Κο Μεγαλιό ή εμένα τον Κο Παπαδόπουλο.

Ευχαριστούμε πολύ.

Reaction score
1.262
Up ! Απο δεξιά αριστερά από ανακυκλώσεις έχω βρεί 5 μηχανήματα i3 με DDR3 χωρίς δίσκους.
Υπενθυμίζω την ανάγκη για μηχανήματα να παίζουν Win10 και ένα 16άρι+ Switch . Δεν είναι ανάγκη να είναι καινούργιο χιλιάρι. Ένα παλιό 10/100 μας κάνει.
Επίσης πληκτρολόγια ποντίκια παλιές οθόνες κτλ μας είναι χρήσιμες.
¨Όλον τον Ιούνιο 2025 κάθε μέρα θα είμαι στο σχολείο.
Ευχαριστώ πολύ

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.883
Γύρω στα 500μ παρακάτω προς Περισσό μπορείς να έρθεις και να διαλέξεις ό,τι θέλεις.

Πληκτρολόγια, ποντίκια και οθόνες σίγουρα (πιστεύω καμια 10ρια σετ). PC τα περισσότερα είναι πιο παλιά (έτρεχαν windows 10 βέβαια κανονικά όταν τα παροπλίσαμε) και κάποια λίγα πιο καινούργια.

Τους SSD που φοράνε δεν έχω πρόβλημα να στους δώσω απλά αφενός είναι μικροί (οι περισσότεροι πρέπει να είναι 120άρηδες) και θα πρέπει να τους κάνω format που είναι μια διαδικασία. Αλλά οκ, το βρίσκουμε.

Στείλε μου πμ αν θες.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.220
@Dimpas Τον Ιούλιο, θα είσαι διαθέσιμος; Εάν ναι, θα μπορώ να σου δώσω ένα παλιό αλλά λειτουργικό switch της Cisco (δεν θυμάμαι λεπτομέρειες).

Reaction score
1.262
Το σχολείο είναι Ανοικτό στο Διάστημα Ιούλιο- Αυγούστο κάθε Πέμπτη. Κάποια Πέμπτη του Ιουλίου ίσως προς το τέλος του Ιουλίου θα είμαι και εγώ εκεί. Αυτό λέγεται Θερινή υπηρεσία.
Τώρα ΑΝ δεν βολεύει να περάσετε,περνάω εγώ όποτε σας βολεύει και τα πάω σχολείο.
Χίλια ευχαριστούμε σε όλους !

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.462
Members
38.456
Νεότερο μέλος
Seeyou