22 Νοεμβρίου 2023 #1 G giwrgosniko Μηνύματα 2 Reaction score 0 Ζητείται κάποια από τις παρακάτω βελόνες για πικάπ της bang and Olufsen: MMC 4, MMC 3, MMC 2. Ευχαριστώ! Last edited by a moderator: 22 Νοεμβρίου 2023
Ζητείται κάποια από τις παρακάτω βελόνες για πικάπ της bang and Olufsen: MMC 4, MMC 3, MMC 2. Ευχαριστώ!
22 Νοεμβρίου 2023 #2 TGD Μηνύματα 9.843 Reaction score 9.760 Αχ, γι' αυτό βρίσκεις αυτά τα πανέμορφα πικάπ τόσο φθηνά. Γιατί δεν υπάρχουν βελόνες... Πάντως MC κεφαλές για B&O φτιάχνει η Soundsmith, οπότς ο Σάκης Χατζηδημητρίου (Sonus) θα μπορεί να σου φέρει καινούργια. Last edited: 22 Νοεμβρίου 2023
Αχ, γι' αυτό βρίσκεις αυτά τα πανέμορφα πικάπ τόσο φθηνά. Γιατί δεν υπάρχουν βελόνες... Πάντως MC κεφαλές για B&O φτιάχνει η Soundsmith, οπότς ο Σάκης Χατζηδημητρίου (Sonus) θα μπορεί να σου φέρει καινούργια.
22 Νοεμβρίου 2023 #3 G giwrgosniko Μηνύματα 2 Reaction score 0 Ευχαριστώ πολύ! Το έχω υπόψη μου, αλλά λόγο κόστους θέλω να δω πρώτα αν μπορεί να βρεθεί κάποια μεταχειρισμένη. Έχω 2 MMC 4 που χρήζουν επισκευής αλλά από όσο γνωρίζω στην Ελλάδα δεν επισκευάζει κανείς.
Ευχαριστώ πολύ! Το έχω υπόψη μου, αλλά λόγο κόστους θέλω να δω πρώτα αν μπορεί να βρεθεί κάποια μεταχειρισμένη. Έχω 2 MMC 4 που χρήζουν επισκευής αλλά από όσο γνωρίζω στην Ελλάδα δεν επισκευάζει κανείς.
22 Νοεμβρίου 2023 #4 JOHN MARKOU Münchhausen Μηνύματα 29.445 Reaction score 29.017 ORTOFON είναι οι κεφαλές .