Ζήτηση ηχείων Sony sa-ve835 pascal

Reaction score
13
Καλησπέρα και καλές γιορτές να έχουμε, ότι λέει ο τίτλος. Καθαρά από ρομαντισμό και καπρίτσιο, της τότε αδυναμίας μου να μπορέσω να αποκτήσω την καλή σειρά ( πήρα τα μικρότερα
Sony SA-VE535HS) σήμερα λέω αν βρω σε πολύ κατάσταση και καλή τιμή τα ηχεία αυτά να τα τσιμπήσω μιας και ήμουν ικανοποιημένος από τα μικρά.

Μηνύματα σε π.μ παρακαλώ, ευχαριστώ.

Reaction score
1.042
Ισχύει η εμμονή...
Πολυ καλα ηχειακια, ειχα παρει την προηγουμενη σειρα 705 καποια στιγμη βγηκαν απο το ντουλαπι μπηκαν για λιγο ταβανι και μετα ξανα ντουλαπι αφου στην θεση τους μπηκαν τα b&w m1 Τα ειχα δουλεψει τότε με μεγαλυτερο sw το yamaha 515 και ηταν ακομα καλύτερα! Πληροφοριες σου δινω δεν τα πουλαω

Reaction score
13
Φαίνονται υπέροχα και αντίστοιχα θα παίζουν επίσης, να τα ευχαριστιεσαι φιλε. Για μένα είναι πιο πολύ καημός γιατί το 2003 που είχα απολυθεί από φαντάρος μετά από 10 μήνες δουλειάς έστησα home cinema (πατήρ τότε με κοίταγε με μισό μάτι) με μια 32αρα Sony crt και τα 535 Sony pascal με ένα Sony av επίσης. Όλα μου είχαν πάει τότε 2 χιλιάρικα αλλά τα άξιζαν. Άπειρα DVD είδαμε και δεν το μετάνιωσα ποτέ, εκτός από τα ηχεία που ζητάω. Είχαν αν θυμάμαι καλά κοντά 800 και τα δικά μου 400 (εκτός προυπολογισμου δλδ).
Σήμερα λοιπόν εκτός της τηλεόρασης φυσικά στέκονται όλα τίμια και υπηρετούν ακόμα με μουσική κυρίως και χαμηλά σε τυχόν ταινίες λόγω παιδιών. Η ουσία είναι στη παρούσα φάση για 5.1 δεν θα έδινα πολλά γιατί θα πηγαίναν χαμένα για κάποια χρονάκια ακόμα μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδάκια, ωστόσο τα ζητούμενα ηχεία θα είναι μια φτηνή αναβάθμιση αν βρεθούν και θα μου φύγει και ο καημός που ξεροστάλιαζα στα ηλεκτομαγαζα να τα χαζεύω...Τα πα!

Last edited:

Reaction score
36
Πολυ καλα ηχειακια, ειχα παρει την προηγουμενη σειρα 705 καποια στιγμη βγηκαν απο το ντουλαπι μπηκαν για λιγο ταβανι και μετα ξανα ντουλαπι αφου στην θεση τους μπηκαν τα b&w m1 Τα ειχα δουλεψει τότε με μεγαλυτερο sw το yamaha 515 και ηταν ακομα καλύτερα! Πληροφοριες σου δινω δεν τα πουλαω
Δουλεύω τα 705 (αγορασμενα προς 80€ μεταχειρισμένα από τρελό που ήθελε να πάρει accoustimass) συνδυασμένα με ένα yamaha 320.πραγματικα σε ταινίες και ροκ μουσική μένεις εκπληκτος δεδομένων των αναλογιών

Reaction score
13
Ευχαριστώ πολύ, σας έχω απαντήσει σε π.μ. Για την ιστορία τα είδα τα ηχεία από κοντά αλλά ο κύριος ότι τα έπλενε μπας και φανούν πιο ωραία... Καλή χρονιά σε όλους!

Reaction score
13
Καταρχήν είσαι τρομερός "κυνηγος" και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και μάλιστα για δεύτερη φορά!
Ναι όντως είναι ακριβά ωστόσο θα ήθελα να μου κάνεις link σε π.μ την αγγελία για να δω λεπτομέρειες αν σου είναι εύκολο φυσικά.

Reaction score
0
Καλησπέρα. Είναι και δικός μου καημός τα συγκεκριμένα. Τα ψάχνω σαν τρελός. Βολεύομαι και με τα 705!

Reaction score
129

για ρίξτε μια μάτια μπορεί να έχει κάτι ενδιαφέρον

Reaction score
13

για ρίξτε μια μάτια μπορεί να έχει κάτι ενδιαφέρον
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά έχω βρει τα 815ed για suround και sub και για μπροστά και κεντρικό έχω βάλει μεγάλα και είναι ok.
Και πάλι σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo