Ζήτηση EPSON TW 9200

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3.341
Οπως λέει και ο τίτλος
ζητείται σε άριστη κατάσταση ο epson
πληρωμή μετρητοίς
(σε λογική τιμή μιας που αποσύρεται )

Reaction score
3.341
Το είδα ζητάει 1850 ακατεβατα ..
Είναι και Κέρκυρα ...
Οπότε δεν παίζει οπτικό έλεγχος .
Εάν σου έρχεται τπτ άλλο στο μυαλό πμ

Reaction score
205
Καλησπερα στα παιδια και εδω στο φορουμ...
Ειμαι το παιδι που πουλαω τον 9200 στο avclub. Απλα διαβασα τυχαια την συζητηση σας που αναφερθηκατε σε εμενα και ειπα να σας γραψω για να διευκρινισω καποια πραγματα για τον προβολεα να μην εχετε και αποριες...

Δεν ειχα σκοπο αρχικα να τον πουλησω και για αυτο απο τοτε που εβαλα την αγγελια δεν ασχοληθηκα αν και μου εστελναν κατα καιρους αρκετοι που ηθελαν να τον αγορασουν.
Τωρα μου μπηκαν καποιες μαυρες σκεψεις για αγορα μιας OLED 4K Tv , και σκεφτομαι αν ειναι να τον δωσω μιας και εχω και δευτερο προβολεα εναν (epson 3600) μηπως λοιπον τον θυσιαζα και βολευομου με τον 3600.

Ο προβολεας ειναι οντως τοσο καιρο σχεδον αχρησιμοποιητος και με μολις 30 ωρες στην λαμπα του. λογο ερχομου του μωρου εδω και 1,5+ χρονο δεν μπορουσα να πηγαίνω να κλεινομαι μονος μου στο homecinema και ετσι βολεύομαι με τον 3600 που εχω στο σαλονι. αμαρτια θα μου πειτε αλλα τι να γινει...

οσο για το οτι ειμαι κερκυρα και κατα ποσο μπορει να ειμαι αξιοποιστος ( μιας και ευτυχως Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα) σας παραθετω εδω τις αξιολογησεις μου απο το insomnia οπου δειχνουν καθαρα μια εικονα για εμενα.

http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/43675-ababapanos/

Ναστε καλα...

Reaction score
638
Και μια συμβουλη πριν αγορασεις μεταχειρισμενο tw 9200 ρωτα εαν οι ωρες που αναγραφονται ειναι στην πρωτη λαμπα και αγορασε μονο εαν υπαρχει αποδειξη αγορας . Αυτα για να κοιμασαι ησυχος :lazy:
δεν το γραφω για τον προβολεα του Πανου που ποσταρισε πριν λιγο ...... για να μην παρεξηγηθω

Reaction score
205
Οσον αφορα τον δικο μου παντως φυσικα οι ωρες ειναι για την πρωτη λαμπα. Νομιζω κατι τετοιο ευκολα μπορει να αποδειχθει και μεσα απο το κρυφο service menu του προβολεα. Και φυσικα μπορω να βρω και την αποδειξη αν οχι επειδη εχει περασει πολυς καιρος μπορω ισως να απευθυνθω στο καταστημα και να μου στειλει το αντιγραφο σε ενα μαιλ...

Reaction score
638
Οσον αφορα τον δικο μου παντως φυσικα οι ωρες ειναι για την πρωτη λαμπα. Νομιζω κατι τετοιο ευκολα μπορει να αποδειχθει και μεσα απο το κρυφο service menu του προβολεα. Και φυσικα μπορω να βρω και την αποδειξη αν οχι επειδη εχει περασει πολυς καιρος μπορω ισως να απευθυνθω στο καταστημα και να μου στειλει το αντιγραφο σε ενα μαιλ...
Οπως ειπα η επισημανση ειναι γενικη και δεν αφορα τον δικο σου προβολεα

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.737
:roflmao::roflmao::roflmao:

Είσαι και χαϊεντάς, κάτι θα βρεις να ματσάρει. :p

Reaction score
3.341
Εμένα πάντως κάτι μου θυμίζει το quantum stickers σε projector ....
if you remember ???
έχουμε και reviewer o_O

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion