Ζημια σε ηχεία !

Reaction score
0
Καλησπέρα,
εχτές είπα να δω τι κάνουν τα ηχεία μου και αντίκρισα αυτό.. το πλαστικό έχει λιώσει...
στην φωτογραφία είναι JBL XTI, το ίδιο έχουν πάθη και κάποια μικρά JBL TLX , τα έχω χρονια δεν λέω αλλα και ένα πιο πρόσφατο Tangent subwoofer έχει ζημια !
Είναι λογικό ???
web_001.jpg

Αξίζει ο κόπος να τα παω για επιδιόρθωση ? έχετε κάποιον να μου συστήσετε στην Αθηνα ?

και κάτι άλλο, πως καθαρίζουμε τα ηχεία από την σκόνη που έχει κολλήσει ?

ευχάριστο πολύ
raf

Reaction score
431
Αυτο το υλικό που χώνεψε ειναι η ανάρτηση του μεγαφωνου, ναι ειναι λογικό συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! βλέπε μεγάφωνα της κορυφαίας SEAS. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο απο αντικατάσταση ανάρτησης.Αν πιάνουν τα χέρια σου παραγγέλνεις κιτ επισκευής και βλέπεις μερικά βιντεο στο Youtube να δεις πως ξεκολάς ,καθαρίζεις και κεντράρεις τις νεες αναρτήσεις.Διαφορετικά περιμένεις άλλους να σε απαντήσουν για καταστήματα επισκευής στην περιοχή σου.
Την σκόνη απο τα ηχεία την καθαρίζεις με νωπό πανί. Την σκόνη απο τα μεγάφωνα δεν την αγγίζεις ουτε με πανια ουτε φυσάς με τίποτα απλά ξεχνα την αν θέλεις τα μεγάφωνά σου.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.825
Έχει πολυμεριστεί η ανάρτηση το ηχείου. Επισκευάζεται, μου έτυχε κι εμένα σε ένα ζευγάρι Kenwood.

Δεν συγκράτησα τα στοιχεία του ανθρώπου που τα επισκεύασε. Εάν θέλεις, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Νίκο Αρβανιτάκη που έχει τις κατάλληλες επαφές. Αλλιώς, ακολουθείς τις προτάσεις των πιο πάνω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ολα τα ονοματα αν γκουγκλαριστουν δινουν διευθυνση........;)
δεν μιλαμε για κατι που δεν βρισκεται πουθενα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
1) Πέτρος Μιλανάκης. Αριστείδου 10-12. τηλ. 210 3254840
ωράριο μετά τις 12:30 το μεσημέρι μέχρι 7-8 το βράδυ.

2) Δημητηρης Αναγνωστοπουλος. 210 9513282 Καλλιθεα

3) Γουσέτης Γιώργος Σταδίου 19, Καλλιθέα. Τηλ. 210 9578496

4) Θανασης Πανταζοπουλος , Σολωμου 54 , 1 όροφος, κοντα στην Κανιγγος. Τηλ. 210 3822001

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
προσφατα δουλεψα γουσετη...επιτοπιο νταραβερι.....σε τουιτερακι......
για το δημητρη δεν το ηξερα (εχω να παω πανω απο χρονο ) οποτε .....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
δεν ακουει κεβι μεταλ -χαρ ροκ καρντια μου...το εκι ρεικσει στη παολιτσα - ζαζοπουλο..-μελα....μονο ετσι τιναζω μοναδε(ς) πλεο(ν)

Reaction score
1.147
Ο καλυτερος ειναι ο Μιλανακης ,οι επαγγελματιες του χωρου τον προτιμουν.
Μετα τις 12 το μεσημερι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.367
Members
38.304
Νεότερο μέλος
PanagiotisAng