Ζητείται ηχείο υψηλής ευαισθησίας

Reaction score
427
Ζητείται ηχείο υψηλής ευαισθησίας για Λαμπάτο ενισχυτή 9w με πολύ υψηλή ευαισθησία (Κάτι καλύτερο από Klipsch R-15M και ΄σε ήχο αλλά και σε ευαισθησία) Σε λογικές τιμές και όχι ογκώδες πολύ. Πολλά θέλω...

Reaction score
73
Ζητείται ηχείο υψηλής ευαισθησίας για Λαμπάτο ενισχυτή 9w με πολύ υψηλή ευαισθησία (Κάτι καλύτερο από Klipsch R-15M και ΄σε ήχο αλλά και σε ευαισθησία) Σε λογικές τιμές και όχι ογκώδες πολύ. Πολλά θέλω...
Γεια σας. Θα θέλατε
Klipsch Reference RF-82 II ? σε κατάσταση σφραγισμένου? εάν ναι επικοινονίστε στο 2298077162. ευχαριστώ

Last edited by a moderator:

Reaction score
427
Σας ευχαριστώ αλλά τα Klipsch θέλω να αποφύγω για να μην καταλήξω πάλι σε αυτή τη λύση.

Reaction score
844
Κύριε Karayian... σε λογικές τιμές λέει ο άνθρωπος.
Και, παρότι δε διευκρινίζει το μέγιστο ύψος των λογικών τιμών, εσείς του προτείνετε ηχείο με 10πλάσια αξία αυτού που αναφέρει;
Και είναι και αρκετά ογκοδέστερο.

Reaction score
6.559
δεν υπαρχει τετοιο ηχειο , θελει παπακι να μεταφερει 5 ατομα με αποσκευες και να πηγαινει κιολας...:o

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.293
Το καλύτερο θα ήταν να αναφέρει ο ίδιος τι εννοεί <<λογική τιμή>>.
Επίσης, με δεδομένη την ευαισθησία του ηχείου που διαθέτει στα 91-91,5 db, θα θέλει κάτι γύρω στα 95 και πάνω αλλά πραγματικά ντιμπιά.

gid

Reaction score
9.812
Σας ευχαριστώ αλλά τα Klipsch θέλω να αποφύγω για να μην καταλήξω πάλι σε αυτή τη λύση.
Δεν είναι όλα τα klipsch ίδια... και αποκλείοντας τα klipsch, η αναζήτηση δυσκολεύει αρκετά ως πολύ...

Reaction score
4
Κι ομως υπαρχει με Fostexaki η με Lowtheraki ....!!!! Teresonic Magus στα 98- 101 db...το μονο που δεν συμφωνει είναι στην τιμη ....μη τα θελουμε όλα δικα μας ..

Attachments

Reaction score
427
Το Klipsch είναι 94 μου φαίνεται db. Έχασα και εκείνα τα Omega. Ούτε που πρόλαβα να τα δω.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.293
Κάντε ένα κόπο να διαβάσετε σχετικές αναφορές που έχουν γίνει για το τι ανακοινώνουν οι εταιρίες και τι πραγματικά ισχύει στο θέμα ευαισθησία.
Σε κάποια άρθρα στο νετ υπάρχουν και οι σχετικές μετρήσεις.
Είναι κάτι που κάνουν οι περισσότερες εταιρίες ηχείων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.099
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT