- Reaction score
- 140
Ζητείται καλώδιο ρεύματος άνω των 2.5 μετρων
Αυτό του πλυντηρίου ακούγεται καλή περίπτωσηέχω σε 7μετρο ένα τύπου πλυντηρίου, μπαμπάτσικο, πολύ σούπερ, αν και άστρωτο. και σε 30-μετρη κουλούρα κάτι μπέλντεν θωρακισμένα, αλλά πιο λεπτά, πιο κυριλέ θα έλεγα. αν θες να πιάσεις κατσαβίδι στα χέρια σου να σφίξεις 3 βίδες σε κάθε μεριά, έλα να στα δώσω και τα δυό. αν ρίξεις κι ένα φεριτάκο απάνω τους, τα κόβω για πιο λες λος από τα λεσλος. λέμε τώρα....
http://www.qed-cable-shop.co.uk/images/fullsize/MAINSCABLE-500.jpg
Έχω το παραπάνω, 1.5m με 30Ε δικό σου.
The QED Qonduit Mains Power Cable is a high performance BS tested Class 1 power cable for use in any device requiring an IEC plug.
Uses 84 stranded conductors in each of the 3 cores
99.999% oxygen free copper
Custom designed plug and jacket for increased durability
Aluminised Mylar foil wrap for interference immunity
British Standards Approved
Ταχυδρομικώς έτσι?
:143:Που το είχες ρε αυτό να φορτίζει το iphone?:142::142::142:
όντως, πολύ καλή περίπτωση. με αυτό φτιάχνω τα πολύμπριζα, να ..αντέχουν. Είναι πολύ χοντρό μεν, κι έχει μέσα του κάτι σαν αλεύρι, σαν πούδρα, ξέρω γω τι, ανάμεσα τους 3 αγωγούς του με αποτέλεσμα κάθε φορά που το φτιάχνω να χρειάζεται μετά να πλύνω τα χέρια μου, αλλά χαλάλι του, καλωδιάρα σου λέω, με τα ούλα της!Αυτό του πλυντηρίου ακούγεται καλή περίπτωση
Στους 30βαθμους το παίζω η σηκώνει και παραπάνω ? :405::405::405:
:142::138::135:όντως, πολύ καλή περίπτωση. με αυτό φτιάχνω τα πολύμπριζα, να ..αντέχουν. Είναι πολύ χοντρό μεν, κι έχει μέσα του κάτι σαν αλεύρι, σαν πούδρα, ξέρω γω τι, ανάμεσα τους 3 αγωγούς του με αποτέλεσμα κάθε φορά που το φτιάχνω να χρειάζεται μετά να πλύνω τα χέρια μου, αλλά χαλάλι του, καλωδιάρα σου λέω, με τα ούλα της!
και στους 30 και στους 90 κι όπου θες παίζει, κι i-pod φορτίζει και την εξωτερική μονάδα του μούλτι κλιματιστικού μου της ντάικιν αντέχει μαζί με τις 5 εσωτερικές μονάδες, κι ότι θες κάνει και συμφέρει.
Απ'έξω είναι άσπρο, ξέξασπρο, αλλά αν θες να του φορέσεις απ'έξω κάλτσες και πουλόβερ, για να μη κρυώνει τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα και συναχωθεί και αρχίσει να φτερνίζεται, έχει η αγορά μπόλικα, σε διάφορα σχέδια και τόνους των χρωμάτων όλων του αρ-τζι-μπι.