Ζητείται κοπέλα hi-end

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Ζητείται κοπέλα hi-end

Στις αγγελίες συνοικεσίων βάζουν και εμφανίσιμες φωτογραφίες οι ενδιαφερόμενοι.... εσύ που είσαι με ένα μάτι.... τι ανταπόκριση περιμένεις....κυκλώπεια γκόμενα χαι εντ δύσκολα θα βρεις...:138::116:
Να! Μια χαρά με φαίνεται το κορίτσι. :116:

S

sothink

Guest

είσαι χαμένος από χέρι φίλε

με τα μυαλά που κουβαλάς

Y

Yiannis_B

Guest

Χαμένος είμαι που έβαλα την αγγελία εδώ...με τους μαντράχαλους..και τα κα(β)λώδια! :107:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.730
μπαα....δεν την αλλαζω...ουτε τη δανειζω...

τωρα που θα τσιμπησει κ το δαχτυλιδι της....

μετα να δεις ευχαριστω...!

Y

Yiannis_B

Guest

..καλά βρε John, σε καταλαβαίνω... που να την στέλνεις και Αθήνα...:116:

..να περνάτε καλά και να φοράτε και οι δύο πάντα κράνος πάνω στην βέσπα! :107:

S

sothink

Guest

Χαμένος είμαι που έβαλα την αγγελία εδώ...με τους μαντράχαλους..και τα κα(β)λώδια! :107:

how old are you?

very oldfashioned way of thinking..

gonis

Luger
Reaction score
12.306

Να τις αρέσουν τα κεφτεδάκια με σως…

Να μην φέρνει την καταστροφή όταν παίζουμε στα 115 db

Να ψένει στην κουζίνα παπουτσάκια και ταυτόχρονα να μπορεί να διακρίνει την διαφορά ανάμεσα σε ένα Kimber 1011 και ένα 1116…

Να αποκοιμίζει τα τέσσερα παιδιά μας και να έχει όρεξη για Joe Henderson…

Να πετάει από την χαρά της που δεν πήραμε εκείνο τον ρημαδοκαναπέ και τα χώσαμε όλα σε αντικραδασμικά…

Ότι χρώμα να ναι, εκτός από vinyl black που μου την σπάει….:116:
Αν εχει τμημα απο τα ανω + δικο της συστημα με ισχυρη αποψη για το πως παιζει... κανει????

Reaction score
7.549

Δεν έχεις περιγράψει ακριβώς τι είδος μουσική ακούς. Αναλόγως των ηχείων, μπορείς να βρεις εξαιρετικά κορίτσια... Εγώ έχω δυό-τρεις-τέσσερις εξαδέλφες που τους αρέσει η μουσική.

Να οι δύο μεγάλες. Ακούν jazz, techno, electronic και μοντέρνα Ελληνικά:

Ακολουθεί η ανηψιά μου. Ακούει τα πάντα. Δεν έχει κατασταλάξει, είναι σε φάση αναζήτησης:

Μπορώ να προτείνω επίσης και την καλή μου τη ξαδέρφη, προσανατολισμένη στο ποιοτικό άκουσμα:

Έχω βέβαια και μια τελευταία, αλλά δεν την προτείνω γιατί δεν ξέρει τι της γίνεται. Δεν ξέρει τι της αρέσει. Τώρα τελευταία έχει κολλήσει με κάτι soundlab και δεν μπορεί να ακούσει άλλο ηχείο.

Πρέπει να είσαι αποφασισμένος για να προχωρήσουμε σε γνωριμία. Όταν αισθανθείς σίγουρος για τα αισθήματά σου, στείλε μου π.μ.!

Reaction score
169

Υπάρχουν και επαγγελματίες που προσφέρουν h.e.e. (high end experience) παράλληλα με το g.f.e. (girlfriend experience)....

κοστίζουν κάτι παραπάνω, αλλά αν δεν ματσάρουν σωστά με το ηχοσύστημά μας μπορούμε να τις αλλάξουμε πανεύκολα...

Y

Yiannis_B

Guest

Υπάρχουν και επαγγελματίες που προσφέρουν h.e.e. (high end experience) παράλληλα με το g.f.e. (girlfriend experience)....

κοστίζουν κάτι παραπάνω, αλλά αν δεν ματσάρουν σωστά με το ηχοσύστημά μας μπορούμε να τις αλλάξουμε πανεύκολα...
..τελικά δηλαδή κοστίζουν λιγότερο. :rolleyes:

Reaction score
117

Οι γυναίκες ακούνε μουσική μόνο μέσα στο αυτοκίνητο διότι εκεί φαίνονται... Αλλού χλωμό. Τώρα όσο για τις όποιες φωτό, κατά τη φωτογράφιση σίγουρα θα έβριζαν "τι τραβάμε οι κακομοίρες και καθόμαστε πάνω σε κάτι παλιομπαούλα με μεγάφωνα για να βγει ο επιούσιος...". Μήπως πρέπει να πάει το νήμα στους προτζέκτορες μήπως δει κανείς φως???

Reaction score
8.905

Γιάννη μήπως θέλεις εκτός από χάι-φάι να έχει και μότο ενδιαφέροντα...? Και να είναι και νοικοκυρά...?

Reaction score
32

Πλύσιμο το σώβρακο και άπλωμα στα Cardas πάνω από τα μονοπλόκ που ζεσταίνονται από τα ρέυματα... :eek:

Y

Yiannis_B

Guest

Γιάννη μήπως θέλεις εκτός από χάι-φάι να έχει και μότο ενδιαφέροντα...? Και να είναι και νοικοκυρά...?
Με μία δεν το βλέπω να καθαρίζω τελικά. :rolleyes:

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Ζητείται κοπέλα hi-end

Ισχυει ακομα ? ενδιαφερομαι προσωπικα
Αναδουλειές? :roflmao:

Αν ήταν έτσι θα τα έφτιαχνα με το γκομενάκι του Βλάση, που τον έχει βαρεθεί και μου ρίχνει κλεφτές ματιές. :rolleyes:

...και είναι και μηχανόβια.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?126699-%C5%F3%E5%DF%F2-%F4%E1-%E2%DC%F6%E5%F4%E5

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion