Ζητείται RC

Reaction score
7.039

Reaction score
0
αυτό είναι για smart tv......η δουλειά γίνεται με το wi-fi.
και σε απλη tv δουλευει , μπερδευεσαι , το εχω δοκιμασει σε samsung απλη , αλλιως δεν θα το εβαζα.

Reaction score
7.039
και σε απλη tv δουλευει , μπερδευεσαι , το εχω δοκιμασει σε samsung απλη , αλλιως δεν θα το εβαζα.
H εφαρμογή το γράφει ξεκάθαρα.......αν τώρα δεν ξέρουν τι έχουν φτιάξει και το τηλέφωνο στέλνει και RF σήμα......υποκλίνομαι.

"Περιγραφή εφαρμογής

Βρίσκετε ένα τηλεχειριστήριο οπουδήποτε; Ας επιλύσουμε αυτό το ζήτημα! Παρουσιάζοντας το Smart TV Remote για όλους μια καθολική εφαρμογή που βοηθά στον έλεγχο όλων των έξυπνων τηλεοράσεων και συσκευών από το τηλέφωνο σας. Πλοηγηθείτε στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας την καλύτερη απομακρυσμένη εφαρμογή, παίξτε / σταματήστε βίντεο και στείλτε αρχεία στην έξυπνη τηλεόρασή σας."

Reaction score
0
H εφαρμογή το γράφει ξεκάθαρα.......αν τώρα δεν ξέρουν τι έχουν φτιάξει και το τηλέφωνο στέλνει και RF σήμα......υποκλίνομαι.

"Περιγραφή εφαρμογής

Βρίσκετε ένα τηλεχειριστήριο οπουδήποτε; Ας επιλύσουμε αυτό το ζήτημα! Παρουσιάζοντας το Smart TV Remote για όλους μια καθολική εφαρμογή που βοηθά στον έλεγχο όλων των έξυπνων τηλεοράσεων και συσκευών από το τηλέφωνο σας. Πλοηγηθείτε στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας την καλύτερη απομακρυσμένη εφαρμογή, παίξτε / σταματήστε βίντεο και στείλτε αρχεία στην έξυπνη τηλεόρασή σας."
Τζαμπα ειναι , λεφτα δεν δινεις , δεν κανει το ξηλωνεις.

Attachments

ika

News
Reaction score
16.153
Δωρεάν για 3 μέρες, μετά 15$/βδομάδα μου βγάζει

Last edited:

Reaction score
0
βρες καποιο δωρεαν , για την αγορα της Ινδιας ηταν η συγκεκριμενη τηλεοραση , μεχρι τωρα εγω θα το ειχα κανει , δεν ειμαι Αθηνα να σ'εδινα να δοκιμαζες , μια σακουλα γεματη εχω με τηλεκοντρολ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.511
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$