Ζητείται rubber mat για technics mk2

Reaction score
0
Αφού βρήκα λοιπόν το mk2 που έψαχνα κάποιους μήνες τώρα, αυτό που ψάχνω είναι το λαστιχένιο ματ που έχει το mk2 διότι αυτά που πήρα έχουν μία τσόχα η οποία μια και που δεν είμαι dj δεν με πολυβολεύει.

Ειδικά αν υπάρχει κάποιος DJ, ευχαρίστως να του δώσω και τις τσόχες και αν μπορείς και αυτός να μου δώσει τα λάστιχα αν και εφόσον δεν τα χρησιμοποιεί, μια και από ότι ξέρω τα original λάστιχα δεν βολεύουν τους DJ.

Reaction score
1.258
Απάντηση: Ζητείται rubber mat για technics mk2

Από την Αντιπροσωπεία σε τιμή χώμα !

Reaction score
0

Ειχα την εντύπωση ότι δεν υπάρχει αντιπροσωπεία. Μήπως ξέρεις να μου πεις που υπάρχει?

Reaction score
1.258

Η αντιπροσωπεία είναι αυτή
www.intertech.gr

Προσοχή ! Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο και να ζητήσεις το τμήμα ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Εκεί θα μιλήσεις με ένα ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ κύριο ( ξεχνάω το όνομά του ) και θα του ζητήσεις το ανταλλακτικό που χρειάζεσαι ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ !

Αν το έχει ετοιμοπαράδοτο περνάς και το παίρνεις αλλιώς παραγγελία.

Τώρα για τον κωδικό του λαστιχένιου δες στο service manual και googlare το !
Όταν πάω αθήνα θα σου πώ ποιο πήρα εγώ !
( Η τιμή είναι εξευτελιστικά χαμηλή σε ότι βρήσκεις από το Ebay κτλ ! να φανταστείς εγώ ψώνισα και βραχίονα για καβάτζα ! )

ryk

Reaction score
925

A! και μην μπλέξεις με συμβεβλημένους με την Panasonic (τουλάχιστον με αυτόν στην Ν.Ιωνία, .....χα, μόλις βλέπω ότι τον έβγαλαν από το site)! Κατευθείαν από την Intertech.
Eγώ περίμενα 2 μήνες για 4 πόδια (και ματ και κάτι άλλα), χώρια που ήθελε να με χρεώσει διαφορετικά για πόδια!
Στην intertech τα πήρα σε 3 μέρες! 11,74€ χωρίς ΦΠΑ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam