Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;

Μηνύματα
21.108
Reaction score
16.870
Είναι από τα λίγα προγράμματα που παρακολουθώ στη tv, από τη αρχή θα έλεγα ότι ο παίκτης είχε ιδιαίτερη μεταχείριση από το παρουσιαστή, λίγο πριν το τέλος να τον εξυμνεί για τις γνώσεις και με αποκορύφωση τη τελευταία ερώτηση που τη γνώριζα μέχρι και γω, πολύ εύκολη ερώτηση θα έλεγα για 100 χιλιάρικα.
Δεν ξέρω, έτσι μου φάνηκε, μπορεί να βλέπω και δράκους :biggrin:
Το τι είναι εύκολο και τι είναι δύσκολο σαν ερώτηση είναι υποκειμενικό.Αν σου φάνηκε εύκολη η τελευταία ερώτηση,σκέψου πόσες άλλες πριν έπρεπε ν απαντηθούν σωστά.

Οι περισσότεροι υποψηφιοι στην καρέκλα του παιχνιδιου, πηγαν να καθησουν εκεί διότι στην άνεση και χαλαρότητα του σπιτιού τους απαντούσαν « όλες τις ερωτήσεις και πρώτοι και σωστά “.

Το άγχος που τους διαπερνά είναι τόσο μεγάλο που ακομα και οι μικρές αριθμητικες πραξεις που έχουν πέσει στα μικρά ποσά, εχρειαν βοήθειας από το κοινό για κάποιους παίκτες.( θα βάλω παραδείγματα ).


Αυτό που έχω παρατηρήσει ειναι η ευκολία μερικών να διαβάζουν και να μεταφράζουν τις αντιδράσεις του παρουσιαστή και το Ηχόχρωμα της φωνης του,όταν η
σκέψη τους έχει λοξοδρομήσει καθώς προσπαθούν να δικαιολογήσουν μια πιθανή απάντηση …Ο Γρηγόρης Α. δεν διαθέτει πόκερ φεις.

Παντως στο εξωτερικό οι ερωτήσεις του μισού και ολόκληρου εκατομμυρίου ευρώ συχνά είχαν αρχαιοελληνικό άρωμα.Εγω θα τις γνώριζα ίσως , ο παίκτης όμως?

Νικητές έχουν υπάρξει στη Γερμανία ανάμεσα σε αλλουσ :μια νοικοκυρά κι ένας βιοπαλαιστησ νεαρός κάτοχος ενός κιοσκ στο Βερολίνο με χιούμορ , μαγκιά και το ζήλο να ρισκάρει μιας και δεν είχε να χάσει τίποτα .Σημερα είναι επιτυχημένος σε πολλές επιχειρησιακες πρωτοβουλίες του δίχως να έχει κλείσει το κιοσκ.( Θ αναφέρω κατά καιρούς ιστορίες )
 

Μηνύματα
21.108
Reaction score
16.870
Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω πως στο ελληνικό παιχνίδι παίρνεις μέρος δίχως να περάσεις από το στάδιο της προεπιλογής .

Εαν καταφέρεις ν απαντήσεις και να είσαι ο γρηγορότερος στο πάτημα του κουμπιού …..τότε θα καθίσεις στην καρέκλα . Πολλοι εδώ στη Γερμανία περιμένουν χρόνια για μια ευκαιρία να τους καλέσουν και πριν από αυτό τους παίρνουν συνέντευξη τηλεφωνικά και « ξεσκαρτάρουν « ήδη απο πριν ποιος τους κάνει για υποψήφιος παίκτης . Εχω ακούσει πως πρέπει και να πληρώσουν και ~ 500€ αν θέλουν να λάβουν μέρος .

Για τους δυστυχείς που « φεύγουν « δίχως καθόλου χρήματα , υπάρχει το special edition για losers : τους δινεται η ευκαιρια να ξαναδοκιμασουν την τυχη τουs.

Ειναι πολυ αγαπητο παιχνιδι -στη Γερμανια τουλαχιστον - εδω και τοσες δεκαετιες με τον ιδιο παρουσιαστη.
 

Μηνύματα
8.084
Reaction score
3.224
Ηταν στημένο σίγουρα .
Το είπαν οι αντιεμβολιαστές, οι αντιεξουσιαστές και όχι μόνο ,,,
 


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
81.316
Reaction score
105.231
Είσαι τρελός πού θα δώσω 50 ολόκληρα ευρώ για καλώδια;
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.138
Μηνύματα
3.002.773
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda
Top