Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 16.870
Το τι είναι εύκολο και τι είναι δύσκολο σαν ερώτηση είναι υποκειμενικό.Αν σου φάνηκε εύκολη η τελευταία ερώτηση,σκέψου πόσες άλλες πριν έπρεπε ν απαντηθούν σωστά.Είναι από τα λίγα προγράμματα που παρακολουθώ στη tv, από τη αρχή θα έλεγα ότι ο παίκτης είχε ιδιαίτερη μεταχείριση από το παρουσιαστή, λίγο πριν το τέλος να τον εξυμνεί για τις γνώσεις και με αποκορύφωση τη τελευταία ερώτηση που τη γνώριζα μέχρι και γω, πολύ εύκολη ερώτηση θα έλεγα για 100 χιλιάρικα.
Δεν ξέρω, έτσι μου φάνηκε, μπορεί να βλέπω και δράκους![]()
Οι περισσότεροι υποψηφιοι στην καρέκλα του παιχνιδιου, πηγαν να καθησουν εκεί διότι στην άνεση και χαλαρότητα του σπιτιού τους απαντούσαν « όλες τις ερωτήσεις και πρώτοι και σωστά “.
Το άγχος που τους διαπερνά είναι τόσο μεγάλο που ακομα και οι μικρές αριθμητικες πραξεις που έχουν πέσει στα μικρά ποσά, εχρειαν βοήθειας από το κοινό για κάποιους παίκτες.( θα βάλω παραδείγματα ).
Αυτό που έχω παρατηρήσει ειναι η ευκολία μερικών να διαβάζουν και να μεταφράζουν τις αντιδράσεις του παρουσιαστή και το Ηχόχρωμα της φωνης του,όταν η
σκέψη τους έχει λοξοδρομήσει καθώς προσπαθούν να δικαιολογήσουν μια πιθανή απάντηση …Ο Γρηγόρης Α. δεν διαθέτει πόκερ φεις.
Παντως στο εξωτερικό οι ερωτήσεις του μισού και ολόκληρου εκατομμυρίου ευρώ συχνά είχαν αρχαιοελληνικό άρωμα.Εγω θα τις γνώριζα ίσως , ο παίκτης όμως?
Νικητές έχουν υπάρξει στη Γερμανία ανάμεσα σε αλλουσ :μια νοικοκυρά κι ένας βιοπαλαιστησ νεαρός κάτοχος ενός κιοσκ στο Βερολίνο με χιούμορ , μαγκιά και το ζήλο να ρισκάρει μιας και δεν είχε να χάσει τίποτα .Σημερα είναι επιτυχημένος σε πολλές επιχειρησιακες πρωτοβουλίες του δίχως να έχει κλείσει το κιοσκ.( Θ αναφέρω κατά καιρούς ιστορίες )