Ζητούνται ηχεία δαπέδου Klipsch σειρά RF

A

amoustakas

Guest
Απάντηση: Ζητούνται ηχεία δαπέδου Klipsch σειρά RF

Up! Ας είναι και ηχείο βάσης Klipsch της σειράς RF. Ανταλλαγή με B&W CDM NT 1 δεκτή.

Reaction score
779

Φίλε, κάνεις πολύ καλά και ψάχνεις rf. Παρότι και τα μικρότερα είναι εξαιρετικά, σου συνιστώ τα μεγάλα rf7. Γι αυτά αξίζει να περιμένεις αν χρειαστεί. Με λίγη προσοχή στα συνοδά, για να μην ξυρίζει η κάπως επιθετική κόρνα και μελετημένη τοποθέτηση, θα απολαύσεις ήχο πληρέστατο και μεγαλειώδη σε όλο το φάσμα. Εύχομαι η αναζήτησή σου να ευδοκιμήσει.

A

amoustakas

Guest

Έχω δύο ζεύγη RF-3. Μακάρι να βρεθεί κανένα RF-7 σε καλή τιμούλα. Αν δε βρεθεί θα αντικαταστήσω τα πίσω RF-3 με RB-51 ή κάτι τέτοιο και θα τα πάω στο δεύτερο σύστημα και κλείσαμε.

A

amoustakas

Guest

Όταν λέω καλή τιμούλα εννοώ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ :138: Διαφορετικά βάσης του κουτιού.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.218

Σκοτωμένη είναι η παραπάνω τιμή καινούργιου, για ένα ηχείο που ο Λάιος το είχε κατάλογο στα 4200 εάν θυμάμαι.

A

amoustakas

Guest

Με 1.500 ΕΥΡΩ στην τσέπη υπάρχουν ένα σωρό αξιοπρεπή (καινούρια) ηχεία (τιμής καταλόγου μέχρι και 2.000 ΕΥΡΩ) και πάω με τον ενισχυτή μου και ακούω και αγοράζω ότι μου κάθεται καλύτερα. Για τα RF-7 μέχρι 1.000 δίνω (κι ακόμη δεν έχω καταλήξει αν τα θέλω γιατί δεν τα άκουσα).

Edit: Αυτό το αγόρασα 750 ΕΥΡΩ. Αν το βγάλω σήμερα αμφιβάλλω αν πιάσει 100-150 ΕΥΡΩ.

Reaction score
1.815

Φίλε amoystakas, τα rf7 από γερμανία που σου λένε οι φίλοι εδώ είναι καινούργια ηχεία.
Από μαγαζί από το οποίο έχουν αγοράσει αρκετοί γνωστοί πράγματα με κανένα πρόβλημα.

Αν σου αρέσουν τα klipsch (που από ότι καταλαβαίνω σου αρέσουν πολύ, ιδίως τώρα με τα νέα ενισχυτικά σου) οφείλεις στον εαυτό σου μια ακρόαση με τα rf7...

Βέβαια κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δε θα μπεις σε διαδικασία για νέες αναβαθμίσεις...

Έτσι είναι το άθλημα, χειρότερο από drugs...

A

amoustakas

Guest

Βέβαια κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δε θα μπεις σε διαδικασία για νέες αναβαθμίσεις...

Έτσι είναι το άθλημα, χειρότερο από drugs...
Αυτό φοβάμαι...

A

amoustakas

Guest

Παιδιά τα RF-7 θέλουν δυνατό και ποιοτικό τελικό για να παίξουν. Ο Argi κάτι παραπάνω ξέρει. Τα RF-3 ταξιδεύουν αύριο να ζευγαρώσουν με τον Raysonic. Ακροάσεις με κερασμένο καφεδάκι στο γραφείο μου όταν ολοκληρώσω το φτιάξιμο ευπρόσδεκτες! Ευχαριστώ όλους όσους πόσταραν για να με βοηθήσουν στην επιλογή. Για πίσω ηχεία για το σπίτι βλέπουμε...

A

amoustakas

Guest

Τακτοποιήθηκε και το θέμα με τα πίσω ηχεία. Ένα καινούριο ζεύγος Klipsch RB-51 ταξιδεύει αύριο για Σαλόνικα. Επικράτησε η λογική και όχι το συναίσθημα. Και πάλι ευχαριστώ όλους σας έναν προς έναν για το χρόνο και τις πολύτιμες συμβουλές σας.

A

amoustakas

Guest

Ευχαριστώ φίλε μου, αλλά καλύφθηκα από ηχεία. Παρεμπιπτόντως τα RB-51 ακόμη δεν τα έβγαλα από τα κουτιά τους ακόμη γιατί όταν τα άνοιξα αντιλήφθηκα πόσο κουτσουλιές είναι -άλλα 280 ΕΥΡΩ πεταμένα- και δεν θα χαλάσω το πεντακάναλο με τo πίσω ζεύγoς RF-3. Ο λαμπάτος παίζει -μια φορά στις 3 μέρες κανα μισάωρο- ακόμη με τα CDM1. Βαριέμαι να κουβαλήσω τα RF-3....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736

τα RB-51 μην τα μετρας με το μεγεθος. Σου λεω απο προσωπικη πειρα οτι ακουγονται τεραστια και ειναι πολυ σωστη επιλογη για πισω. Δεν ειναι δυνατον να εχεις RF-3 μπροστα και πισω, το πισω ζευγαρι χαραμιζεται μιας και ο ογκος πληροφοριας που αναπαραγουν τα πισω ειναι ελαχιστος σε σχεση με τα μπροστα. Βαλτα σαν rear, ρυθμισε τον AV να τα φερεις καποια db πανω, και θα δεις.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736

...στη χειροτερη παιξε το λαμπατο με τα RB-51. Θα παιζει καλυτερα απο τα Β&W, πιο γεματα και πιο δυνατα

A

amoustakas

Guest

Βασικά θα κρατήσω τα rf-3 σπίτι προς το παρόν γιατί έχω μωρά σπίτι και μοιραία κάποια στιγμή θα τα ρίξουν τα rb-51 με τις βάσεις τους!

A

amoustakas

Guest

Tyler τα rf-82 είναι καλύτερα από τα rf-3 II?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736

Tyler τα rf-82 είναι καλύτερα από τα rf-3 II?
ειναι σιγουρα 2 γενιες πιο καινουρια τα 82, για το αν ειναι καλυτερα δεν ξερω. Αλλα και παλι ποσο καλυτερα να ναι... Δεν νομιζω οτι αξιζει η δια φορα χρηματων.. Δε βαζεις τα 51 να παιξουν με τον λαμπατο στο γραφειο σου? Βαλτα κ θα δεις...

A

amoustakas

Guest

Θα τα δικιμάσω και με τον xindak που με τα rf-3 ακούγεται πιο λαμπερός. Thanks.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.201
Members
38.303