Ζητούνται ηχεία ως 1000 ευρώ.

Reaction score
3.093
Απάντηση: Ζητούνται ηχεία ως 1000 ευρώ.

Ποιο σημαντικο απο την ευαισθησια, ειναι το ηχειο να ειναι ευκολο,δηλ.η ωμικη του αντισταση να μην κατεβαινει χαμηλα μην ξεχναμε ο,τι τα ευαισθητα ηχεια χρωματιζουν....οπως και σε εναν ενισχυτη ειναι ποιο σημαντικο η επαρκεια των ρευματων απο τα watt!!!!

Reaction score
677

Ποιο σημαντικο απο την ευαισθησια, ειναι το ηχειο να ειναι ευκολο,δηλ.η ωμικη του αντισταση να μην κατεβαινει χαμηλα μην ξεχναμε ο,τι τα ευαισθητα ηχεια χρωματιζουν....οπως και σε εναν ενισχυτη ειναι ποιο σημαντικο η επαρκεια των ρευματων απο τα watt!!!!
Από ρεύματα πάμε καλά.Τα υπόλοιπα ψάχνουμε,χε χε..

Reaction score
3.093

Aκουσε Xavian-roister status8-quad-kef-wharfedale-ενω ενα ηχειο που συστηνω ανεπιφυλακτα ειναι το Acoustic energy Aelite και καποιο απο τα μοντελα της epos,εκτος και σταθεις τυχερος και βρεις μεσα απο τις αγγελιες harbeth τα οποια απευθυνονται σε ατομα <<κατασταλαγμενα>>!!!!!

Reaction score
218

Μιλωντας για Rock και ευαισθητα ηχεια...ριξε μια ματια σε οποιοδηποτε review για Klipsch....και θα βρεις τις λεξεις αυτες παντα μεσα :p

Reaction score
3.341
Καλησπερα
Λογω μελοντικης μετακομισης προς σεπτεμβρη... δυστηχως θα αναγκαστω να δωσω τα klipsch μου RF 82 εαν σας ενδιαφερουν πολυ ευχαριστως να τα ακουσετε ο χωρος μου πλησιαζει στα τετραγωνικα που λετε οποτε μπορειτε να εχετε μια εικονα. Τα ηχεια ειναι σε αριστη κατασταση .
Μπορειτε να βρειτε παρα πολα review για τα συγκεκριμενα ηχεια . Αν σας ενδιαφερει εξοικονομηση χρηματων εδω ειμαστε ... Αλιως με λιγα χρηματα παραπανω τα αγοραζετε καινουργια . ( χωρις ιδιαιτερες διαφορες ηχητικα)
Ευχομαι να ακουσετε αυτο που πραγματικα ψαχνετε !

Reaction score
70
Δίνω τα ηχεία audio spectrum artemis v2 στα 750 ευρώ με βελτιώσεις στην εσωτερική καλώδίωση και στην στήριξη των μεγαφώνων.Χρώμα σκούρο rosewood.

Reaction score
677

Ευχαριστώ πολύ για τις ως τώρα προσφορές.
Για να περιορίσω λιγάκι το εύρος των επιλογών και να το κάνω πιο εύκολο,θα ήθελα κάτι με τον χαρακτήρα των Kef ή των Dali που τα έχω ακούσει και μου πάνε στο αυτί.
Τα klipsch έχουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αλλά θα τα προτιμούσα αν έστηνα home cinema.
Δεν έχω πρόβλημα να βάλω κάτι παραπάνω αν η πρόταση είναι αξιόλογη.
Αλλιώς θα πάω για καινούργια.Κάτι σαν αυτά:
http://www.kef.com/html/en/showroom...ries/fact_sheet/floorstanding/iq90/index.html

Reaction score
677

Reaction score
0
Επιτέλους και ένας άνθρωπος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους!!!!
Τα ίδια κι εγώ......
Μόλις είπα στην γυναίκα μου "να τα πάρω ρε γυναίκα για εμάς γιατί αξιζ......"
Δεν πρόλαβα να τελειώσω.......
"Δεν έχουμε τίποτα ξύλινο στο σαλόνι και είναι και μεγάλα.."
Τέλος!
Σιγή ασυρμάτου....

Reaction score
14

Τα Epos M22i σχεδόν άστρωτα (100 ώρες το πολύ) στα 750 Ε αλλά σε χρώμα chery.

Reaction score
548

VANDERSTEEN AUDIO C1I (made in USA)
πήγαινε άκουσε το στην Stepcom στα €700
ευκολοδήγητο ,σταθερή αντίσταση και μαύρο διακριτικό όπως το θέλεις
καινούριο με τις βάσεις κοστίζει €1600 (τεύχος hi fidelity Νο 40)

DF

Reaction score
677

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω.

Reaction score
4
Έναν πολύ καλό συνδυασμό που άκουσα (και ακούω συχνά) σε σπίτι φίλου, θα έλεγα απίστευτα καλό για τα χρήματά του είναι ο Harman Kardon HK 3390 με τα JBL studio 180. Τα ηχεία κυκλοφορούν σε cherry και σε μαύρο, καλύπτουν μεγάλους χώρους πολύ άνετα, ο ήχος τους είναι ισορροπημένος και γλυκός...χωρίς παραμορφώσεις. Μην σε παρασύρει η φτηνή τιμή τους, δυστυχώς δεν πάει πάντα με την τιμή το αποτέλεσμα. Σε ένα συγκριτικό 9 ηχείων του περ. Ήχος, παίρνει τη διάκριση "συστήνεται" και σχολιάζεται: "ακούγεται πληθωρικό χάρη στο πλούσιο χαμηλό του και την αμεσότητα που επιδεικνύει στη μεσαία περιοχή ενώ περνά την αίσθηση του ελέγχου, του στιβαρού ρυθμού και της ταχύτητας στα μεταβατικά"
Πιο κάτω σημειώνει πως: αν θέλετε την κορυφή υπάρχει το studio 190.

Εγώ πάντως μιλάω για αυτό που άκουσα ο ίδιος και με εντυπωσιάζει σταθερά κάθε φορά, σχεδόν το ζηλεύω. Είναι όμορφο, καλοσχεδιασμένο, οικονομικό (γύρω στα 500 ευρώ νομίζω- εδώ δίνουν τιμή μονάδας)- τι άλλο να ζητήσει κανείς. Γενικά αυτόν τον συνδυασμό με τον harman kardon, τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε έναν που ζητάει έναν ωραίο, μεγάλο ήχο για το σαλόνι του.

SDr

Reaction score
13

Κι ενώ είμαι για τα σίδερα με την μουσική,δεν τρέφω καμιά εκτίμηση για τα μηχανάκια που την παράγουν.(Θα σηκωθεί η τρίχα σας με αυτό που λέω,το ξέρω.)
Καλησπέρα δεν θα συμφωνήσω μαζί σας επ' αυτού. Έχω πάει και εγώ σε πάρα πολλές συναυλίες, live σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους. Δυο φορές ευχαριστήθηκα αντίστοιχα με τα μηχανάκια. Η μια ήταν στην emma Sappline σε ανοικτό χώρο και την άλλη ήταν στην Φιλαρμονική του Βερολίνου (εκεί είπα εδώ είμαστε, επιτέλους).
Πάντως γενικά σε αυτή την κατηγορία χρημάτων θα συμφωνούσα γενικά για την Αγγλική σχολή. Με πιο ροκαδικα τα B&W (τα οποία δεν είμαι και πολύ φαν του ήχου τους) μετά θα έλεγα δες Kef quad και wharfedale (άψογο το τελευταίο για τα χρήματα του βάζεις και ένα sub χωρίς bass reflex στα 1000). Αν και εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις αυτά:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?93202-Sonus-Faber

Και πιστεύω πως με τα ενισχυτικά σου θα πετάξουν και θα δεις τι θα πει Soundstage!!
(τον άνθρωπο που πουλάει τα Sonus Faber δεν τον γνωρίζω)
Καλή αγορά

Reaction score
677

Καλησπέρα δεν θα συμφωνήσω μαζί σας επ' αυτού. Έχω πάει και εγώ σε πάρα πολλές συναυλίες, live σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους. Δυο φορές ευχαριστήθηκα αντίστοιχα με τα μηχανάκια. Η μια ήταν στην emma Sappline σε ανοικτό χώρο και την άλλη ήταν στην Φιλαρμονική του Βερολίνου (εκεί είπα εδώ είμαστε, επιτέλους).
Πάντως γενικά σε αυτή την κατηγορία χρημάτων θα συμφωνούσα γενικά για την Αγγλική σχολή. Με πιο ροκαδικα τα B&W (τα οποία δεν είμαι και πολύ φαν του ήχου τους) μετά θα έλεγα δες Kef quad και wharfedale (άψογο το τελευταίο για τα χρήματα του βάζεις και ένα sub χωρίς bass reflex στα 1000). Αν και εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις αυτά:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?93202-Sonus-Faber

Και πιστεύω πως με τα ενισχυτικά σου θα πετάξουν και θα δεις τι θα πει Soundstage!!
(τον άνθρωπο που πουλάει τα Sonus Faber δεν τον γνωρίζω)
Καλή αγορά
Έχετε δίκιο,ήταν λάθος ο τρόπος που το είπα.
Δεν εννοούσα φυσικά τα μηχανάκια που παράγουν το μουσικό γεγονός την στιγμή που συμβαίνει αλλά αυτά που το αναπαράγουν αργότερα.Φυσικά δεν αμφιβάλω πως υπάρχουν μηχανήματα που είναι προϊόντα προσεκτικής και επίπονης έρευνας και δεν απαξιώνω τους (τίμιους) κατασκευαστές.
Επιπλέον δεν παραγνωρίζω τους παράγοντες που συνυπάρχουν σε ένα live και το κάνουν αυτό που είναι εκτός του μουσικού δρώμενου.Την ατμόσφαιρα δηλαδή,τον κόσμο,κλπ..Κι αυτά δεν είναι δυνατόν να τα ζητάω σπίτι μου φυσικά.
Αυτό που θέλω να πω στην ουσία είναι πως εμπιστεύομαι μόνο τ΄αυτιά μου.Που δεν είναι και τα πιο ευαίσθητα πιστεύω.Και δεν με εντυπωσιάζομαι και πολύ από ονόματα κλπ.
Οι προτάσεις σας πλησιάζουν πολύ σε αυτά που κοιτάζω και σας ευχαριστώ πολύ.
Ειδικά τα Sonus ήταν απ' τις επιλογές που άκουσα πρώτες.Κοιτάζω τώρα να βρω τρόπο να ακούσω και τα Opera Seconda και να δω.Γνώμη επ΄αυτού;

Reaction score
677
Απάντηση: Re: Ζητούνται ηχεία ως 1000 ευρώ.

Έναν πολύ καλό συνδυασμό που άκουσα (και ακούω συχνά) σε σπίτι φίλου, θα έλεγα απίστευτα καλό για τα χρήματά του είναι ο Harman Kardon HK 3390 με τα JBL studio 180. Τα ηχεία κυκλοφορούν σε cherry και σε μαύρο, καλύπτουν μεγάλους χώρους πολύ άνετα, ο ήχος τους είναι ισορροπημένος και γλυκός...χωρίς παραμορφώσεις. Μην σε παρασύρει η φτηνή τιμή τους, δυστυχώς δεν πάει πάντα με την τιμή το αποτέλεσμα. Σε ένα συγκριτικό 9 ηχείων του περ. Ήχος, παίρνει τη διάκριση "συστήνεται" και σχολιάζεται: "ακούγεται πληθωρικό χάρη στο πλούσιο χαμηλό του και την αμεσότητα που επιδεικνύει στη μεσαία περιοχή ενώ περνά την αίσθηση του ελέγχου, του στιβαρού ρυθμού και της ταχύτητας στα μεταβατικά"
Πιο κάτω σημειώνει πως: αν θέλετε την κορυφή υπάρχει το studio 190.

Εγώ πάντως μιλάω για αυτό που άκουσα ο ίδιος και με εντυπωσιάζει σταθερά κάθε φορά, σχεδόν το ζηλεύω. Είναι όμορφο, καλοσχεδιασμένο, οικονομικό (γύρω στα 500 ευρώ νομίζω- εδώ δίνουν τιμή μονάδας)- τι άλλο να ζητήσει κανείς. Γενικά αυτόν τον συνδυασμό με τον harman kardon, τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε έναν που ζητάει έναν ωραίο, μεγάλο ήχο για το σαλόνι του.
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά ήδη έχω τα ενισχυτικά.Και ζητάω κάτι λίγο καλύτερο.Εκτιμώ πάντως τις προτάσεις σου.

SDr

Reaction score
13

Έχετε δίκιο,ήταν λάθος ο τρόπος που το είπα.
Δεν εννοούσα φυσικά τα μηχανάκια που παράγουν το μουσικό γεγονός την στιγμή που συμβαίνει αλλά αυτά που το αναπαράγουν αργότερα.Φυσικά δεν αμφιβάλω πως υπάρχουν μηχανήματα που είναι προϊόντα προσεκτικής και επίπονης έρευνας και δεν απαξιώνω τους (τίμιους) κατασκευαστές.
Επιπλέον δεν παραγνωρίζω τους παράγοντες που συνυπάρχουν σε ένα live και το κάνουν αυτό που είναι εκτός του μουσικού δρώμενου.Την ατμόσφαιρα δηλαδή,τον κόσμο,κλπ..Κι αυτά δεν είναι δυνατόν να τα ζητάω σπίτι μου φυσικά.
Αυτό που θέλω να πω στην ουσία είναι πως εμπιστεύομαι μόνο τ΄αυτιά μου.Που δεν είναι και τα πιο ευαίσθητα πιστεύω.Και δεν με εντυπωσιάζομαι και πολύ από ονόματα κλπ.
Οι προτάσεις σας πλησιάζουν πολύ σε αυτά που κοιτάζω και σας ευχαριστώ πολύ.
Ειδικά τα Sonus ήταν απ' τις επιλογές που άκουσα πρώτες.Κοιτάζω τώρα να βρω τρόπο να ακούσω και τα Opera Seconda και να δω.Γνώμη επ΄αυτού;
Καλημέρα, Στα μηχανήματα που αναπαράγουν μετά αναφέρομαι εγώ. Προσωπικά μια καλή εγγραφή πιστεύω πως μπορεί να σου δώσει πολλά περισσότερα από ένα Live που για πολλούς παράγοντες μπορεί να χάνεις διάφορα πράγματα. Τώρα βέβαια στα rock live η αλήθεια είναι πως η ένταση και ο ενθουσιασμός της στιγμής δεν αναπαρίσταται. Επίσης θεωρώ απαράδεκτες τις εκτελέσεις - ηχογραφήσεις live σε cd όταν τις ακούς σπίτι. (Γούστα βέβαια είναι αυτά κάποιοι τις προτιμούν κιόλας)

To Opera Seconda δεν τα πολύ ξέρω σαν ηχεία. Πιστεύω ότι θα είναι στην φιλοσοφία των CONCERTO DOMUS αλλά μάλλον και μια κατηγορία σε ανάλυση τουλάχιστο μια κατηγορία κάτω. Περιμένω εντυπώσεις. Αισθητικά και 2 είναι εξαιρετικά πάντως και πιστεύω ο ενισχυτής σας θα δώσει το 100% όποιο και να πάρετε. Αν μπορούσατε να βρείτε τα Grand Piano Domus πιστεύω θα ήταν το ιδανικό... αν και μάλλον κάπως πιο ακριβά.

SDr

Reaction score
13

Κάτι άλλο, που τώρα το θυμήθηκα. Δες αυτά αν τα βρεις στο μαγαζί που τα πούλησε. Πολύ καλύτερα από όλα αυτά που λέμε. Ακόμα και αν δεν θέλεις βάσης... αυτά θα σου πρότεινα. Καλά και στα 1000 ευρώ.... δεν το συζητώ. Είναι αλλού.:403:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?107701-Sonus-Faber-Cremona-Auditor/page2

Reaction score
0

Αγαπητέ φίλε,

Χωρίς να έχω διαβάσει αναλυτικά όλα το posts, που ίσως με βγάζουν και εκτός θέματος,
σου προτείνω τα Definitive Technology Dipole BP-30 Black.

18Hz - 30Khz, 20-500 Watts/Channel, 91dB, 8 Ohms, περίπου 40Kgr έκαστο.

Είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα στα Original κουτιά τους σε κατάσταση Βιτρίνας.

Ότι πρέπει για μεγάλο σαλόνι.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas