Ζητώ DAC

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
177
πιθανον αυτο που ζητας ειναι περισσοτερη αναλυση και καλυτερα δυναμικα και αν οι πηγες σου ειναι το pc και το dvd ,αν καταλαβα καλα, τοτε με ενα m2tech hiface και ενα dacmagic ( με κοστος απο δευτερο χερι 300 ευρω περιπου) θα μπεις σε αλλη φαση ... :wink:
Για το hiface συμφωνω,το dacmagic ειναι εισαγωγικο dac και σε συνδυασμο με το συγκεκριμενο τελικο θα εχεις μια ωραια σουπα

Reaction score
62
...και πες πως τον δίνω, πως θα περάσω πάλι όλη αυτή τη διαδικασία της επιλογής άλλου ενισχυτή;
Νόμιζα ότι ήταν καλός και σκεφτόμουν να τον κρατήσω ως βάση και να προσαρμόσω γύρω του τα υπόλοιπα.
Μου περνάει βέβαια από το μυαλό να τον δώσω και να πάρω δύο μονομπλόκ Audiolab πχ. και ένα CDQ και αμέσως μετά να σβήσω την εγγραφή μου στα φόρουμ σχετικά με ήχο μήπως και ηρεμήσω.

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
177
Welcome to the club !
Αναζητησεις και δοκιμες non-stop απο τα 14 μου.
Καλη χρονια !

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
62
Ρε παιδιά. ....
Έλεος δηλαδή!
Πείτε μου τι σκ@.@ να πάω να πάρω να τελειώνω.
Ας με λυπηθεί κάποιος. Θα τα αντικαταστήσω όλα με κανένα τραντζιστοράκι.
Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Last edited:

Reaction score
15.469
Για το hiface συμφωνω,το dacmagic ειναι εισαγωγικο dac και σε συνδυασμο με το συγκεκριμενο τελικο θα εχεις μια ωραια σουπα
πιθανον να μην ειναι η καλυτερη δυνατη αναβαθμιση,ομως με 180ευρω το dac που παιζει σε αγγελια αυτη τη στιγμη και με 140 το hiface εστω καινουργιο ,νομιζω πως θα βελτιωθει σημαντικα ο ηχος των πηγων...τωρα αν δεσει η "σουπα" :)D) δεν ξερω...
Θα τα αντικαταστήσω όλα με κανένα τραντζιστοράκι.
υπομονη ...στο ψαξιμο ειναι η ουσια αυτου που κανουμε εδω μεσα...... μπορει να μη φτανεις καπου ,αλλα τουλαχιστον προχωρας μπροστα ...

Reaction score
62
Γιατί όμως να πάρω ένα Hiface και ένα Dac magic; Και να μην πάρω ένα m-Dac ή ένα CDQ που έχουν USB?

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
177
Γιατι η μετατροπη του hiface ειναι καλυτερη και εναντι του audiolab και
Εναντι του Benchmark.
Ακομα καλυτερα hiface evo.
Ολα αυτα που γραφω τα εχω ακουσει και πληρωσει.

Reaction score
62
Μια άσχετη ερώτηση τώρα.
Ποιος είναι ο "Αγγλικός ήχος";
Πως χαρακτηρίζεται;

Reaction score
15.469
Γιατί όμως να πάρω ένα Hiface και ένα Dac magic; Και να μην πάρω ένα m-Dac ή ένα CDQ που έχουν USB?
γιατι εαν προτεραιοτητα ειναι να κρατησεις το κοστος χαμηλα, ειναι μια καλη και ποιοτικη (οπως αναφερει και ο φιλος OPTIMIST ) λυση ,τα αλλα μηχανηματα που αναφερεις δεν γνωριζω ποσο θα τα βρεις...

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
177
Μια άσχετη ερώτηση τώρα.
Ποιος είναι ο "Αγγλικός ήχος";
Πως χαρακτηρίζεται;
Ανοιξε thread στα σχετικα θεματα ,μην ξεχνας ειμαστε στις αγγελιες.
Επιπλεον το εχουμε κανει συζητηση περι dac και στησιματος συστηματων.

Reaction score
62
Έχω βρει CDQ με 550€ αλλά δεν σας βλέπω και πολύ fan του CDQ.
Να σας πω πριν με πείτε χαζό ότι ρωτάω τη γνώμη σας τόσο έντονα γιατί δεν μπορώ να τα ακούσω όλα αυτά λόγω επαρχίας.

Reaction score
15.469
Έχω βρει CDQ με 550€ αλλά δεν σας βλέπω και πολύ fan του CDQ.
Να σας πω πριν με πείτε χαζό ότι ρωτάω τη γνώμη σας τόσο έντονα γιατί δεν μπορώ να τα ακούσω όλα αυτά λόγω επαρχίας.
εχει δικιο ο OPTIMIST στα περι αγγελιων... νομιζω εισαι ηρακλειο? ελα αρχανες να ακουσεις το συνδιασμο που προτεινω ( δεν εχω καποιο ωφελος απο αυτα ,ουτε λεω πως ειναι μονοδρομος ε?) ....

Reaction score
9
Εναντι του Benchmark.
Η αλήθεια είναι ότι γίνεται πολύς ντόρος με τις USB εισόδους στα DAC... Εγώ, αντίθετα με τον φίλο OPTIMIST, είμαι υπέρ ενός ασύγχρονου USB (σαν του M-Dac) που τροφοδοτεί (συνήθως) μέσω I2S το DAC και όχι χρησιμοποιώντας άλλο ένα conversion σε S/PDIF όπως το hiface...

Με παρόμοιες αναζητήσεις κι εγώ τελικά κατέληξα στα diy...

Αλλά πάλι όπως είπε ο OPTIMIST όλα αυτά είναι γνώμες και όλοι έχουμε από μία... :whistling:

Y

Yiannis_B

Guest
Εναντι του Benchmark.
+1.

To Benchmark παίζει πολύ καλύτερα με hiface evo.

Reaction score
62
Εγώ λέω να ξεκινήσω με Audiolab CDQ ή με M-DAC μεταχειρισμένα. Δεν θέλω να δώσω πάνω από 500€ και θέλω και τηλεκοντρόλ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.126
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam