ΗΙ END PC......

Reaction score
150
Αυτό ήταν το πρώτο το οποίο ειλικρινά με περιόριζε σε χώρο και αποφάσισα να το διαλύσω.

Αυτή τη στιγμή λειτουργεί server case με κάποιες αλλαγές βέβαια.Δουλεύει με μια αντλία ενώ το άλλο με 3 και δυο ψυγεία αντί για 3.

Το καλό είναι ότι παίρνει εύκολα και 21 δίσκους αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο μετά το βάλε βγάλε.

Δεν ήθελα όμως να πετάξω αυτό το κουτί που μου κόστισε (πολλά) οπότε....

Εδώ έχουν μπει πλέον κι άλλοι δίσκοι κι ένας SSD για το λειτουργικό.

Reaction score
150
Αυτό ήταν! Αποφάσισα ότι πρέπει να κάνω δικό μου κουτί για καλύψω όλες μου τις ανάγκες και το πλάνο ήταν αρχικά να παίξω με ψυγεία και μετά με compressor A/C για θερμοκρασίας των -40+.

Έτσι η πρώτη προσπάθεια (δεν πέτυχε :143::143:) ήταν αυτή:

Αυτό είναι από στραντζα και το έφτιαξα μόνος μου πλην της ηλεκτροκόλησης από την οποία έχω κακή εμπειρία και δεν την ξαναπλησιάζω!

Εδώ με Hardware

Reaction score
150
Από ελευθερία κινήσεων ήταν καλό αλλά είχε προβλήματα σαν σχεδίαση και τεχνικά με το νερό και αισθητικά!

Reaction score
150

Κι εδώ τελείωσε η πορεία του και αποφάσισα να το κατασκευάσω σωστά από την αρχή!

Οπότε πήγε υπόγειο, το Hardware πουλήθεκε γιατί μέχρι να τελειώσει το άλλο θα είναι αρχαίο και ξεκίνησα το νέο project!

Reaction score
150
Το νέο project ξεκίνησε σε άλλο σπίτι όπου πλέον είχα χώρο για πολλά πράγματα κι εργαλεία.

Ξεκίνησα έτσι

Μετά πήγαν για βάψιμο

Reaction score
150
Δυστυχώς δεν έχω όλες τις φωτογραφίες από την κατασκευή γιατί είχα κουραστεί να τραβάω οπότε μερικά τμήματα λείπουν.

Το πρώτο που έφτιαξα εδώ ήταν η βάση η οποία αν και δεν φαίνεται έχει κρυφές ρόδες βαραίου τύπου για να σηκώνει ΠΟΛΛΑ κιλά καθώς και τις απαραίτητες ενισχύσεις.

Η βάση είναι αυτή

Και μερικά παρελκόμενα

Η βάση θα τρυπηθεί, θα πάρει ρεύμα και το αυλάκι που βλέπεται θα ντυθεί με plexi και θα φωτιστεί με LED.

Εδώ μερικά εξαρτήματα.

Reaction score
150
Και ξεκίνησαν οι επιμέρους εργασίες!

Πρώτα έπρεπε να ξεκινήσω από τις αντλίες και τα ψυγεία που θα βρίσκονται στο "ΙΣΟΓΕΙΟ":138:

Οπότε σκέφτηκα να τις στηρίξω ως εξης:

Η κολώνα και το πλατώ:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members