D
deleted user 10898
Guest
Όταν.
Τα έχω όλα ευτυχώς χωρίς την πεθερά-
Θα μου επιτρέψεις να πάρω λίγα λόγια δικά σου ....
........κάποια στιγμή είτε να το εμπεδώσουμε,είτε να μην κάνουμε τουλάχιστον σαν μειράκια που τους εξηγούν την ανάγκη να φορέσουν μάσκα και αυτά τσινάνε .
Τί να εμπεδώσουμε ; ( διερωτώμαι και μου απαντώ )
Να εμπεδώσουμε οτι μιλάμε γιά σπίτια , που ζουν και άλλοι μαζί μας , παιδιά , γυναίκα , πεθερικά , σκυλιά , γατιά και δεν πρέπει να είμαστε Εγωιστές .
Τώρα αν κάποιοι έχουν την πολυτέλεια να έχουν δικό τους χώρο γιά την τρέλα μας , απλά είμαι χαρούμενος γιά τον κάθε χρήστη τους .
παιζουν....παιζουν αρκετα συστηματα καλα.Όταν.
ααααα...γιαυτο αλλαξες ηχεια.Τα έχω όλα ευτυχώς χωρίς την πεθερά
το έχουμε ξαναπεί αυτόΔεν έχει γείτονες.
Ναι καλά. Πάρε κείνα τα γιαταγάιν που θες κι έλα να κουβεντιάσουμεΔείχνουν να μη κουνιούνται με τίποτα.
Σαν τον Τοτό ανάμεσα σε δυο Γκοτζίλα είναι.εχει και κεντρικο
βάλε του ένα φωτορυθμικό λειζερ να απασχολείταιΤελικά ο πιο επικίνδυνος όλων στο σπίτι είναι ο γάτος που έχει αδυναμία στις μπάσο παγίδες
Ήταν μια κίνηση που έπρεπε να γίνει οδηγός ο χώρος μου επίσης τα ηχεία ήταν ο αδύναμος κρίκος στο σετ απ.ααααα...γιαυτο αλλαξες ηχεια.
Τι ηχεία κάνουν παρέα με τους densen τελικά;Ήταν μια κίνηση που έπρεπε να γίνει οδηγός ο χώρος μου επίσης τα ηχεία ήταν ο αδύναμος κρίκος στο σετ απ.
νομιζω καλα ηταν τα ηχεια, σε τι αποσταση ακους ?Ήταν μια κίνηση που έπρεπε να γίνει οδηγός ο χώρος μου επίσης τα ηχεία ήταν ο αδύναμος κρίκος στο σετ απ.
Τελικά ο πιο επικίνδυνος όλων στο σπίτι είναι ο γάτος που έχει αδυναμία στις μπάσο παγίδες
ωχ ωχ ωχαυτοι που εχουν ειδικο χωρο ας γραφουν σε ενα δικο τους θεμα τα δικα τους....
....οταν θαχουν τον κ@λ@ να φτιαξουν αυτα που εχουν στον κοινοχρηστο χωρο ας ερθουν κιαπο
Ήταν μια κίνηση που έπρεπε να γίνει οδηγός ο χώρος μου επίσης τα ηχεία ήταν ο αδύναμος κρίκος στο σετ απ.
Ψεμματα, εσκισε τα μεγαφωνα η γατα με τα νυχια της χα χα.Ήταν μια κίνηση που έπρεπε να γίνει οδηγός ο χώρος μου επίσης τα ηχεία ήταν ο αδύναμος κρίκος στο σετ απ.
αν έχεις πικαπ.... εκεί είναι η πρόκληση για κάθε γάτα
....οοοοχι ολες.. αν και δεν ξερω αν εβαζε κανα δισκο καρεν μαντλερ οταν ελειπα (οταν ειχα τη Ντολορεθ δι αμπιεντ κατ).κάθε γάτα
οχι μια χαρα παιζει, πολυ ευχαριστημενος...και με δυο 15ιντσα για χαμηλες ...σουπερΣαν τον Τοτό ανάμεσα σε δυο Γκοτζίλα είναι.
Μετά θα λέει "άκουσα χομσίνεμα, δεν αξίζει"...
Στη δική μου ζωή προσπαθώ να θαυμάζω θέλοντας κιόλας ν'ακολουθώ πρότυπα που να μη μαστίζονται από θεμελιώδη και ως εκ τούτου ανεπανόρθωτα ελαττώματα...Και ειδικώς ως προς το χόμπι να μη μένω στη γυαλιστερή επιφάνεια και την...΄΄ούγια΄΄ όπως αποκαλείται διάφορων πραγμάτων.-
Θα μου επιτρέψεις να πάρω λίγα λόγια δικά σου ....
........κάποια στιγμή είτε να το εμπεδώσουμε,είτε να μην κάνουμε τουλάχιστον σαν μειράκια που τους εξηγούν την ανάγκη να φορέσουν μάσκα και αυτά τσινάνε .
Τί να εμπεδώσουμε ; ( διερωτώμαι και μου απαντώ )
Να εμπεδώσουμε οτι μιλάμε γιά σπίτια , που ζουν και άλλοι μαζί μας , παιδιά , γυναίκα , πεθερικά , σκυλιά , γατιά και δεν πρέπει να είμαστε Εγωιστές .
Τώρα αν κάποιοι έχουν την πολυτέλεια να έχουν δικό τους χώρο γιά την τρέλα μας , απλά είμαι χαρούμενος γιά τον κάθε χρήστη τους .
-
καλα, παρε τουλαχιστον μια γυαλιστερη επιφανεια με ουγια, μας γεμησες σκατουλια.Και ειδικώς ως προς το χόμπι να μη μένω στη γυαλιστερή επιφάνεια και την...΄΄ούγια΄΄ όπως αποκαλείται διάφορων πραγμάτων.
ωω κρυφο!Τό που View attachment 180889 του jiovani είναι πολύ μεγάλο ....και δεν σας -μας- παίρνει να αγνοούμε την προσπάθεια που έχει κάνει ό άνθρωπος γιά να ακούσει - και ακούει - καλά στον χώρο του .
Να μην ξεχνάμε ότι ό jiovani δεν μένει μόνος του , που από μόνο του είναι σημαντικό .
Αν έμενε μόνος του το καλύτερο σύστημα ήχου - από τα φανερά που ξέρουμε - θά ήταν στην Αθήνα .
* Σημαντικό ,
jiovani ....μην χωρίσεις !
-
View attachment 180890
-
να και ενα κρυφό σύστημα ήχου στην Αθήνα .
και μιά λεπτομέρεια του ,
-
View attachment 180891
- ......αλλά και πάλι ό φίλος που το έχει .....δεν ακούει καλά !
Δεν ντρέπομαι λιγάκι .
-