ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON - CARY AUDIO

Reaction score
8.905
Εκτός το ότι δεν έχεις πικάπιον, ψηλέ ο τίτλος δεν ισχύει και παραπληροφορεί...
το Cary (CD) το πούλησες... :prankster: :gotcha:

Reaction score
4
Βλάσση μου τώρα σε πήρα πρέφα...

Μάθαινα βέβαια τα νέα σου μέσω των κοινών μας φίλων.. :);)

Απ' ότι κατάλαβα, πρέπει να περάσω για breifing περί ακουστικών επεμβάσεων και για ακρόασιν υψηλών προδιαγραφών!

Να' σαι καλά να το χαίρεσαι το σύστημα και τα μαγικά σου δημιουργήματα (ξυλουργικο-ακουστικά!).

Από την παρουσίαση κρατάω το κόκκινο καλώδιο της νέας καλωδίωσης του δωματίου και την "καρτεσιανή" ταλαντούχα επάλειψη της κόλλας στα τελάρα!!! Παίχτης! :drinks:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Βλάσση μου τώρα σε πήρα πρέφα...

Μάθαινα βέβαια τα νέα σου μέσω των κοινών μας φίλων.. :);)

Απ' ότι κατάλαβα, πρέπει να περάσω για breifing περί ακουστικών επεμβάσεων και για ακρόασιν υψηλών προδιαγραφών!

Να' σαι καλά να το χαίρεσαι το σύστημα και τα μαγικά σου δημιουργήματα (ξυλουργικο-ακουστικά!).

Από την παρουσίαση κρατάω το κόκκινο καλώδιο της νέας καλωδίωσης του δωματίου και την "καρτεσιανή" ταλαντούχα επάλειψη της κόλλας στα τελάρα!!! Παίχτης! :drinks:
Το τηλεφωνο το εχεις, μονο να εχεις μαζι σου γραπτη αδεια απο την συζυγο .....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Χθες βραδυ περασε απο το ''σπιτι'' η επιτροπη ''Κρητικης" αξιολογησης.
Εφαρμοζει την Κρητικη κλιμακα αξιολογησης.
Ασχοληθηκαμε με την αλλαγη θεσης των ηχειων.
Ο πρωτος, ο τυπος με την μεζουρα, αφου τα μετρησε ολα και εμεινε ευχαριστημενος, δηλωσε οτι αφου ολες οι αποστασεις ειναι σωστες, δεν με ενδιαφερει να το ακουσω - σιγουρα παιζει οπως πρεπει.
Ο δευτερος ειναι παντα ανικανοποιητος και θελει να αλλαξω καλωδια ηχειων.
Ο τριτος δηλωσε οτι αφου τα καλωδια ρευματος ειναι αυτα που ειναι, ειμαστε οκ.
Ο Γκονης δεν πηρε αδεια εξοδου και ειδε 3 επεισοδια των 50-50 στο youtube.

Η διαδικασια ξεκινησε απο το γεγονος της μετακινησης του καναπε 50 ποντους πιο κοντα στα ηχεια ωστε να δουλευει καλυτερα το πισω πανελ διαχυσης-απορροφησης..
Αυτο ( η μετακινηση του καναπε) ειχε σαν αποτελεσμα την συρικνωση της σκηνης η οποια επανηλθε με την μετακινηση των ηχειων πιο πισω.
Για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκε ο κανονας της σωστης τοποθετησης των ηχειων σχετικα με τον συνολικο χωρο αλλα και με την θεση ακροασης.
Οι Κρητικες βραδυες θα συνεχιστουν.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Το συστημα εχει ξεστηθει, ο εργολαβος τελειωσε με την κατασκευη των πανελ πανω στα οποια θα τοποθετηθουν τα διαφορα υλικα. Απο Τριτη ξεκιναει η τοποθετηση, θα ακολουθησει ενα βαψιματακι και σε 2-3 μηνες θα ειμαι και παλι ετοιμος ..............

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Το συστημα εχει ξεστηθει, ο εργολαβος τελειωσε με την κατασκευη των πανελ πανω στα οποια θα τοποθετηθουν τα διαφορα υλικα. Απο Τριτη ξεκιναει η τοποθετηση, θα ακολουθησει ενα βαψιματακι και σε 2-3 μηνες θα ειμαι και παλι ετοιμος ..............
σε δυο -τρεις μηνες αλλοι σηκωνουν διοροφο........τι στα διαλα.....50 ποντους την ημερα θα βαφει?????:D:D:D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Κατι τετοιο..?

Reaction score
1.815
Το συστημα εχει ξεστηθει...
...σε 2-3 μηνες θα ειμαι και παλι ετοιμος ..............
Άλλαξέ τα όλα λέμεεεε...:fuckyou:
Ψηλέ, ομορφάντρα χαλιεντά μου!!!

Πάντως... αν βαρεθείς να τα ξαναβάλεις, έρχομαι να σε απαλλάξω από τις ηχειάρες σου!:D

Last edited:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.184
Members
38.301
Νεότερο μέλος