Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Το phono stage το πουλάς;Προενισχυτης ViVA Audio Lf1 (LT), με phono stage.
Dac Antelope Zodiac +.
Το phono stage το πουλάς;
τα παντα ολα πουλαω !!!!!!!Το phono stage το πουλάς;
Ποιος ειναι αυτος καλε ???Ε..... οχι και τον Σεφερλή .
Το τηλεφωνο το εχεις, μονο να εχεις μαζι σου γραπτη αδεια απο την συζυγο .....Βλάσση μου τώρα σε πήρα πρέφα...
Μάθαινα βέβαια τα νέα σου μέσω των κοινών μας φίλων..
Απ' ότι κατάλαβα, πρέπει να περάσω για breifing περί ακουστικών επεμβάσεων και για ακρόασιν υψηλών προδιαγραφών!
Να' σαι καλά να το χαίρεσαι το σύστημα και τα μαγικά σου δημιουργήματα (ξυλουργικο-ακουστικά!).
Από την παρουσίαση κρατάω το κόκκινο καλώδιο της νέας καλωδίωσης του δωματίου και την "καρτεσιανή" ταλαντούχα επάλειψη της κόλλας στα τελάρα!!! Παίχτης!
σε δυο -τρεις μηνες αλλοι σηκωνουν διοροφο........τι στα διαλα.....50 ποντους την ημερα θα βαφει?????Το συστημα εχει ξεστηθει, ο εργολαβος τελειωσε με την κατασκευη των πανελ πανω στα οποια θα τοποθετηθουν τα διαφορα υλικα. Απο Τριτη ξεκιναει η τοποθετηση, θα ακολουθησει ενα βαψιματακι και σε 2-3 μηνες θα ειμαι και παλι ετοιμος ..............
Κατι τετοιο..?Το συστημα εχει ξεστηθει, ο εργολαβος τελειωσε με την κατασκευη των πανελ πανω στα οποια θα τοποθετηθουν τα διαφορα υλικα. Απο Τριτη ξεκιναει η τοποθετηση, θα ακολουθησει ενα βαψιματακι και σε 2-3 μηνες θα ειμαι και παλι ετοιμος ..............
Γι' αυτό σ' αγαπώ.σε 2-3 μηνες θα ειμαι και παλι ετοιμος ..............
Άλλαξέ τα όλα λέμεεεε...Το συστημα εχει ξεστηθει...
...σε 2-3 μηνες θα ειμαι και παλι ετοιμος ..............