ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2009

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2009
Το πιο ενημερωμένο τεύχος Δεκεμβρίου στο κόσμο των consumer electronics!
ΕΚΘΕΣΗ CES2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Onkyo PR-SC886
Προενισχυτής-επεξεργαστής-αποκωδικοποιητής home cinema

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Burmester 069
CD player
Η Ferrari των players

Τηλεόραση Pioneer Kuro KRP-500A (Aποκλειστικό)

Μεγάλο συγκριτικό interconnect καλωδίων (14 ζεύγη)
Μεγάλη δοκιμή media players

ΠΡΩΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
JEFF ROWLAND CAPRI ΚΑΙ MODEL 102
Προενισχυτής και τελικός ενισχυτής
WESTERN DIGITAL TV HD
Media player

CARAT A57
Oλοκληρωμένος ενισχυτής

TRIANGLE GALAXY 2 & ΜETEOR 0.1 TC
Πακέτο ηχείων home cinema

OPERA GRAND CALLAS
Ηχείο δαπέδου

ΕSOTERIC C03/A03
Προενισχυτής και τελικός ενισχυτκαι άλλες πολλές

Eπίσης: Φωτογραφική Nikon D90, Sony Walkman X

KAI ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΚΟΜΗ

Reaction score
777
Τελικά τί έλεγε το παρών τεύχος?Το αγόρασε κανείς να μας πεί τις εντυπώσεις του?:103:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μα βρε παιδί μου, είναι δυνατόν ολόκληρο άρθρο να μην αναφέρει πουθενά ότι ο ιδιοκτήτης είναι... πρόεδρος; :114:

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Kαλημερουδια σε ολους σας κυριοι!!!!!!!!!
Θα ηθελα να πω και γω απο την δικη μου μερια οτι μπορει να δημιουργουντε με καποιους αντιπαραθεσεις με τον Χρηστο τον Σκαλουμπακα για καποια θεματα ομως οφειλω να ομολογησω οτι ο Χρηστος ειναι ενας ανθρωπος γνωστης του αντικειμενου!
Εχει μια αξιολογη δισκοθηκη με αξιοζηλευτα κομματια και σαφως ενα συστημα υψηλων αξιωσεων που χτιστηκε σιγα σιγα με μερακι και πειραματισμο!
Εχω ακουσει τα ηχεια του με Marc Levinson monos και ειλικρινα επαθα μια ηττα και φυσικα τα ζηλεψα....γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε καλοι μου συντοπιτες!!
Θα ηθελα καποια στιγμη να μου δοθει η ευκαιρια να ακουσω το συγκεκριμενο σεταπι του Χρηστου ......εστω με πικαπ(χιχιχιχι=)καθοτι ειμαι ψηφιακακιας γνωστος και δεν ξερω τι παει να πει δισκος και πικαπ!!!!!!!

Reaction score
2
Kαλημερουδια σε ολους σας κυριοι!!!!!!!!!
Θα ηθελα να πω και γω απο την δικη μου μερια οτι μπορει να δημιουργουντε με καποιους αντιπαραθεσεις με τον Χρηστο τον Σκαλουμπακα για καποια θεματα ομως οφειλω να ομολογησω οτι ο Χρηστος ειναι ενας ανθρωπος γνωστης του αντικειμενου!
Εχει μια αξιολογη δισκοθηκη με αξιοζηλευτα κομματια και σαφως ενα συστημα υψηλων αξιωσεων που χτιστηκε σιγα σιγα με μερακι και πειραματισμο!
Εχω ακουσει τα ηχεια του με Marc Levinson monos και ειλικρινα επαθα μια ηττα και φυσικα τα ζηλεψα....γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε καλοι μου συντοπιτες!!
Θα ηθελα καποια στιγμη να μου δοθει η ευκαιρια να ακουσω το συγκεκριμενο σεταπι του Χρηστου ......εστω με πικαπ(χιχιχιχι=)καθοτι ειμαι ψηφιακακιας γνωστος και δεν ξερω τι παει να πει δισκος και πικαπ!!!!!!!
Ε αμα πας στου Χρηστου θα μαθεις τι εστι ΠΙΚΑΠ!!!

Reaction score
4
Παντως ο Ηχος σαν περιοδικο εχει μικρυνει/λεπτυνει σε παχος επικινδυνα.
Απο ηχεια , ενα μονο για review :121:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Μετά από αποχή πολλών μηνών αγόρασα και πάλι τον Ήχο. Κάτι πάει να γίνει αλλά...
Βέβαια συνεχίζει να αφιερώνει τον ίδιο χώρο σε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή των 600 ευρώ, που σε λίγους μήνες θα είναι παρελθόν, και σε ένα ηχείο των 7000 ευρώ που θα παράγεται για χρόνια.

Δυσανάλογο για ένα περιοδικό που επιμένει στο όνομα Ήχος.

Reaction score
4.247
Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2009

Ε αμα πας στου Χρηστου θα μαθεις τι εστι ΠΙΚΑΠ!!!
Γιαννη απ οτι διαβασα φερατε ενα player (Burmester) που οικονομικα ειναι στην ιδια κατηγορια με το πικαπ του Χρηστου. Αυτη θα ηταν μια πραγματικη κοντρα. Δεν ξερω αν το ακουσες, αλλα θα μπορουσες να μας πεις δυο κουβεντες.
Για τον "ΗΧΟ" εχω διαπιστωσει οτι τα τελευταια χρονια κινειται ανταγωνιστικα σε σχεση με το "HITECH" Εχει μπει για τα καλα στον χωρο που κινειται ο αντιπαλος και με βαση την χαμηλη τιμη του προσπαθει να χτυπησει τον αντιπαλο. Μεχρι και την ημερα κυκλοφοριας εχει αλλαξει για τον σκοπο αυτο. Προσωπικα τα θεωρω μικροτητες. Στον τομεα του ηχου εχει μικρυνει παρα πολυ η υλη του. Θεωρω οτι το Hitegh ειναι πιο ειλικρινες με εξαιρεση την γδαρσιμο στις τιμες με τα BD. Αν συνυπολογισεις και το δωρο και τις 50 περιπου παραπανω σελιδες μαλλον το ατου της τιμης παει καθαρα υπερ του HITECH. Για ηχο πλεον μας εχει μεινει ξεκαθαρα το High Fidelity. Μ αρεσουν ιδιατερα και οι σελιδες που αναφερονται σαν "μουσικες διαδρομες"

Reaction score
777
Το "κακό" με το πικάπ του Χρήστου είναι οτι έχει τη δική του νότα πάνω.Αυτό σημαίνει οτι ένα μεγάλο κομμάτι το έχει σχεδιάσει μόνος του,με την εμπειρία που έχει και τις γνώσεις του.Οι αλλαγές που έκανε βοηθούν κατα πολύ στο μηχανολογικό στήσιμο του και στο ακουστικό αποτέλεσμα.
Αυτό σημαίνει οτι το κόστος του είναι πολύ μικρό σε σχέση με το κόστος που θα του έδινε η Χ Υ εταιρεία εφόσον το πουλούσε...Άρα το καλύτερο σχετίζει...

Για τον Ηχο και εγώ πιστεύω οτι δέν είναι ο Ηχος που ήταν πρίν 8 χρόνια.Πλέον λίγα άρθρα δείχνουν το audio-hi end και ακόμα λιγότερα άρθρα με επισκέψεις σε σπίτια κ.τ.λ.Πλέον το περιοδικό κινείται σε επίπεδα home cinema και λογικό...εκεί είναι το χρήμα...

Reaction score
777
Λίγο πριν γίνει το άρθρο είχα περάσει απο το σπίτι του και μου έδειξε το πικάπ.Αφού μου εξήγησε με υπομονή πώς σχεδίασε το πικάπ έβγαλα μερικές φωτογραφίες για να έχω.Επίσης υπάρχει και ένα paper με πολύ αναλυτικά σχόλια γι αυτό...Μπήκα και στον πειρασμό λοιπόν τότε να τον ρωτήσω γιατί δέν τα πουλάει αυτά που έφτιαξε σε κάποια εταιρεία(πικάπ και rack) αλλα μου είπε οτι είναι χομπίστας και δεν ενδιαφέρεται..Εγώ ίσως σκεφτόμουν διαφορετικά αν ήμουν αυτός...

Για όποιον λοιπόν ενδιαφέρεται 3 φωτογραφίες που τράβηξα με κέντρο το πικάπ.Σκέφτηκα να βάλω link που υπάρχουν όλα αλλα το αποφεύγω γιατί υπάρχουν "αντιδραστικοί" εδω μέσα...

By teachertza at 2009-01-26

By teachertza, shot with DSC-W100 at 2009-01-26

By teachertza, shot with DSC-W100 at 2009-01-26

Reaction score
8
Σκέφτηκα να βάλω link που υπάρχουν όλα αλλα το αποφεύγω γιατί υπάρχουν "αντιδραστικοί" εδω μέσα...
πολυ καλα εκανες.

Λίγο πριν γίνει το άρθρο είχα περάσει απο το σπίτι του και μου έδειξε το πικάπ.Αφού μου εξήγησε με υπομονή πώς σχεδίασε το πικάπ έβγαλα μερικές φωτογραφίες για να έχω.Επίσης υπάρχει και ένα paper με πολύ αναλυτικά σχόλια γι αυτό...Μπήκα και στον πειρασμό λοιπόν τότε να τον ρωτήσω γιατί δέν τα πουλάει αυτά που έφτιαξε σε κάποια εταιρεία(πικάπ και rack) αλλα μου είπε οτι είναι χομπίστας και δεν ενδιαφέρεται..Εγώ ίσως σκεφτόμουν διαφορετικά αν ήμουν αυτός...
Λοιπον εγω πραγματι πιστευω οτι ο Χρηστος ειναι ενας πολυ αξιολογος ανθρωπος στην κανονικη του ζωη και εχει προσφερει πολλα στον χωρο μας.
Μπορεις να μου πεις ομως καλο μου παιδι γιατι βγαζει εναν τετοιο ιντερνετικο χαρακτηρα που πραγματικα τον εκθετει και τον προσβαλει;

μου έδειξε το πικάπ.Αφού μου εξήγησε με υπομονή πώς σχεδίασε το πικάπ
οταν τον πρωτογνωρισα ιντερνετικα, πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο τις γνωσεις του και το στησιμο του συστηματος του και ειχα την κρυφη ελπιδα οτι θα μεταδωσει μερος αυτης και σε εμας. Μπορεις ομως να βρεις καποια τετοια μηνυματα εδω;
Αντιθετα καταναλωνεται σε προστριβες και διενεξεις με μονο σκοπο να πληξει ενα φορουμ οπου ειμαστε συνχομπιστες, ενω θα μπορουσε να ειναι απολυτα σεβαστος με την προσφορα γνωσεων του.
Παντως ποτε δεν ειναι αργα και μπορει να αλλαξει αυτην την εικονα του ακομα και τωρα, προσφεροντας γνωσεις. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο η επιοικεια που εχουμε δειξει απεναντι του εως τωρα κατ εξαιρεση και παρα τα ασχημα γραφομενα του, γιατι ακριβως περιμενουμε αυτην την προσφορα του που δεν ερχεται και αυτο οσο κι αν με στενοχωρει δεν μπορει να συνεχιζεται επ απειρον. Οψομεθα.

Υ.Γ. Καταπληκτικος βραχιονας, εναν παρομοιο θεου θελοντος, ελπιζω να αποκτησω εως το τελος του χρονου.

Reaction score
777
πολυ καλα εκανες.

Λοιπον εγω πραγματι πιστευω οτι ο Χρηστος ειναι ενας πολυ αξιολογος ανθρωπος στην κανονικη του ζωη και εχει προσφερει πολλα στον χωρο μας.
Μπορεις να μου πεις ομως καλο μου παιδι γιατι βγαζει εναν τετοιο ιντερνετικο χαρακτηρα που πραγματικα τον εκθετει και τον προσβαλει;

οταν τον πρωτογνωρισα ιντερνετικα, πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο τις γνωσεις του και το στησιμο του συστηματος του και ειχα την κρυφη ελπιδα οτι θα μεταδωσει μερος αυτης και σε εμας. Μπορεις ομως να βρεις καποια τετοια μηνυματα εδω;
Αντιθετα καταναλωνεται σε προστιβες και διενεξεις με μονο σκοπο να πληξει ενα φορουμ οπου ειμαστε συνχομπιστες, ενω θα μπορουσε να ειναι απολυτα σεβαστος με την προσφορα γνωσεων του.
Παντως ποτε δεν ειναι αργα και μπορει να αλλαξει αυτην την εικονα του ακομα και τωρα, προσφεροντας γνωσεις. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο η επιοικεια που εχουμε δειξει απεναντι του εως τωρα κατ εξαιρεση και παρα τα ασχημα γραφομενα του, γιατι ακριβως περιμενουμε αυτην την προσφορα του που δεν ερχεται και αυτο οσο κι αν με στενοχωρει δεν μπορει να συνεχιζεται επ απειρον. Οψομεθα.

Υ.Γ. Καταπληκτικος βραχιονας, εναν παρομοιο θεου θελοντος, ελπιζω να αποκτησω εως το τελος του χρονου.
Γιατί ρωτάς εμένα και όχι τον ίδιο???

Εγώ προσωπικά απο μέλη του avsite έχω δεχθεί δύο(2) προσωπικές επιθέσεις πάνω σε απόψεις-σχόλια μου.
Η μία ήταν απο τον anax(Νίκο Τσαρουχά) οπου με χαρακτήρισε άκουσον-άκουσον ημιμαθή αερολόγο!!!!!Χωρίς ούτε καν να μιλήσουμε πολύ!!!
Η δεύτερη απο τον Τσαντούλη που χαρακτήρισε τις απόψεις μου "εργολαβίες"!!!!!!!!!!Και δέν έχω γράψει τίποτα ακόμα στο forum!!!!Και ούτε μέλος συλόγων ούτε κάτοχος hi-end είμαι ούτε...ούτε...
Σαφέστατα επειδή είναι forum τα βλέπω και εγώ στο "ψιλό" και δέν με ενοχλούν ούτε περιμένω απάντηση...

Αλλα ξέρεις και εγώ αν ήμουν κάτοχος hi-end και έβλεπα τέτοια "αντίδραση" απέναντι μου θα δυσφορούσα...Γιατί λοιπόν να μοιραστώ τις γνώσεις μου όταν ο άλλος δέν θέλει να τις ακούσει?Όταν ο άλλος με προσβάλει?

Έτσι λοιπόν δέν ξέρω τί έχει κάνει.Ξέρω εγώ τί επίθεση έλαβα...

Γι αυτό σου λέω ρώτα τον ίδιο...:102:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.187
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ