ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2009

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.489
... world-renowned audio designer Jim Fosgate, whose work on surround sound (Dolby Pro-Logic II) and car audio (Rockford-Fosgate car stereo) made him famous. Jim listens to tubes and vinyl in his personal system,
Καλά εντάξει. Κι εγώ όταν γίνω πλούσιος πουλώντας μαγιονέζες, θα τρώω ωμά αυγά ημέρας.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.489
Μπορεί να είναι και ο μοναδικός διαδικτυακός τόπος στο πλανήτη που ο αρχηγός του, επιλέγει ποιός θα γραφτεί μέλος και θα συμμετέχει και ποιός όχι. ...
Δεν είναι ο μοναδικός. Υπάρχει κι άλλος. Ο διαδικτυακός τόπος του έμπορα. Έκανα εγγραφή πριν κανένα μήνα, κι ακόμα συσκέπτεται μετά των αυλικών του, αν θα μου κάνει "ακτιβέιτ" το "ακάουντ". Δεν την περίμενα τέτοια τιμή. Έχει και blog, πέρνα να διάβασεις πώς γίνεται το "ματσάρισμα", που μου κάνεις τον έξυπνο.

Νίκο μου... :137:

Reaction score
777
Δεν είναι ο μοναδικός. Υπάρχει κι άλλος. Ο διαδικτυακός τόπος του έμπορα. Έκανα εγγραφή πριν κανένα μήνα, κι ακόμα συσκέπτεται μετά των αυλικών του, αν θα μου κάνει "ακτιβέιτ" το "ακάουντ". Δεν την περίμενα τέτοια τιμή. Έχει και blog, πέρνα να διάβασεις πώς γίνεται το "ματσάρισμα", που μου κάνεις τον έξυπνο.

Νίκο μου... :137:
Τί είναι αυτό?forum?

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2009

Τυχεράκια! Εγώ, πάλι στην απ' έξω...
Για το facebook λέει ο Σπύρος. Το άλλο σιγά μην είναι μπάτε σκύλοι αλέστε ... :119:

Reaction score
777
Πάντως ακόμα και αν δέν είναι σωστός στα όλα του σε μερικά πράγματα είναι αντικειμενικός.Τώρα λίγα διάβασα δέν ξέρω...Βαριέμαι και εγώ...:142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.489
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2009

Για το facebook λέει ο Σπύρος. Το άλλο σιγά μην είναι μπάτε σκύλοι αλέστε ... :119:
Πού ρε παιδιά!! Ρε παιδιά, δε με ειδοποιάτε!! :111:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Τί είναι αυτό?forum?
Και που βρίσκεις το παράξενο; Εδώ έχει... φόρουμ (ο Θεός να το κάνει) ο πρόεδρας. Που αλλού θα ξεδίνει χωρίς να του φέρνει κανένας αντίρρηση; Έφτιαξε μια σελίδα ολόκληρη για να κουτσομπολεύει τα άλλα sites. Άνευ σημασίας τόσο από περιεχόμενο όσο και από κίνηση. Πολύ καλά έκανε ο ΗΧΟΣ και ούτε καν την ανέφερε. :126:

...

Reaction score
777
Και που βρίσκεις το παράξενο; Εδώ έχει... φόρουμ (ο Θεός να το κάνει) ο πρόεδρας. Που αλλού θα ξεδίνει χωρίς να του φέρνει κανένας αντίρρηση; Έφτιαξε μια σελίδα ολόκληρη για να κουτσομπολεύει τα άλλα sites. Άνευ σημασίας τόσο από περιεχόμενο όσο και από κίνηση. Πολύ καλά έκανε ο ΗΧΟΣ και ούτε καν την ανέφερε. :126:

...
Πολύ μίσος ρε παιδί μου...Τί σου έκανε πια αυτός ο πρόεδρας??:142:Πάρτον και κανα τηλέφωνο να σου δείξει τα πικάπ του...Πάντα στα forum μια ανωνυμία ένα πράγμα...Τουλάχιστον ο άνθρωπος έχει ένα ενδιαφέρον να γνωρίσει τους hi-end user στην Ελλάδα και να τους κάνει μία ομάδα...

Σεβαστείτε το...:102:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Ναι καλά, έτσι σου είπε;
Και η προσπάθεια αυτή γίνεται κουτσομπολεύοντας τους άλλους, βρίζοντας και δημοσιεύοντας φάτσες ανθρώπων που δεν γνωρίζει; Εσύ μπορεί να ξεκίνησες να ασχολείσαι χθες με αυτά αλλά όλη η κοινωνία γνωρίζει τι γίνεται εκεί μέσα. Εκτός κι αν είσαι τόσο αφελής που νομίζεις ότι οι χομπίστες του ήχου είναι 20 άτομα. Έξυπνο παιδί φαίνεσαι, κάτσε και σκέψου γιατί δεν πατάει άνθρωπος εκεί μέσα.

...

Reaction score
0
Δοβλέτι κομπλεξικού που την είδε στερεοφωνιτζής...

Εννοειται πως σε σεσημασμενους διαδικτυακους αλητες και μικροβια, που μολυνουν με την δυσωδια του χαμηλοτατου ηθους τους το υπεροχο χομπι μας εδω και χρονια, ΔΕΝ θα επιτραπει ΠΟΤΕ η εισοδος στο forum μας.

Το θρασος σου Κογια (να υποβαλλεις αιτηση εγγραφης) ειναι ατελειωτο και υποδεικνυει οτι τα αφθονα συμπλεγματα που κουβαλας και ο απεραντος φθονος για το οτι δεν καταφερες ποτε σου να γινεις χαλιφης στην θεση του χαλιφη λογω της αφορητης μετριοτητας σου, τεινει να μετατραπει σιγα σιγα σε σχιζοφρενεια!

Διαδικτυακοι τοποι οπου σε αφηνουν (δυστυχως) να.....αφοδευεις και να τα μετατρεπεις σε μπορντελα υπαρχουν πολλοι.

Ο δικο μας δεν ειναι ενας απο αυτους.

Ο "ημιθεος γνωστης χαιφιντελιστας" της κακιας ωρας, του mp3 και του καλωδιου της τοστιερας, ΔΕΝ εχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ να προσφερει παρα μονο να αφαιρεσει απο εναν ενεργο χομπιστα χαιφιντελιστα και χαιεντα.

Δυστυχως ομως για σενα το οπλο της φαρετρας σου (ο διαδικτυακος σου λογος) εγινε μπουμερανγκ και σε χτυπησε κατακουτελα.
Σε πηρανε χαμπαρι πλεον "φιλε" και δεν ασχολειται κανεις με τις παπαριες που τσαμπουνας αφειδως!

Reaction score
777
Ναι καλά, έτσι σου είπε;
Και η προσπάθεια αυτή γίνεται κουτσομπολεύοντας τους άλλους, βρίζοντας και δημοσιεύοντας φάτσες ανθρώπων που δεν γνωρίζει; Εσύ μπορεί να ξεκίνησες να ασχολείσαι χθες με αυτά αλλά όλη η κοινωνία γνωρίζει τι γίνεται εκεί μέσα. Εκτός κι αν είσαι τόσο αφελής που νομίζεις ότι οι χομπίστες του ήχου είναι 20 άτομα. Έξυπνο παιδί φαίνεσαι, κάτσε και σκέψου γιατί δεν πατάει άνθρωπος εκεί μέσα.

...
Ναι,αλλα πόσοι είναι οι χομπίστες υψηλής πιστότητας στην Ελλάδα .50?100?200?????Πόσοι????Εγώ 10 ονόματα ακούω 15 χρόνια...

Και στον σύλλογο είναι 50 άτομα που ενδιαφέρονται γι αυτό και..γι αυτό υπάρχει..

Σε σύγκριση forum δέν θέλω να μπώ.Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Το ένα είναι forum συλλόγου με έμφαση σε reviews ,papers και στις δραστηριότητες του συλλόγου.
Το εδώ είναι forum.Σκέτο.Όπως το
www.insomnia.gr
www.adslgr.com
www.myphone.gr
κ.τ.λ.
Άρα ανούσια η σύγκριση...:102:

Όσο και να μου χαρακτηρίσεις το πρόεδρα ματάκια,αλλαζόνα,"μοντελοπνίχτη" που μπορεί και νά ναι δέν ξέρω...η προσπάθεια του αυτή παραμένει αξιοσέβαστη.:102:

Reaction score
777
Εννοειται πως σε σεσημασμενους διαδικτυακους αλητες και μικροβια, που μολυνουν με την δυσωδια του χαμηλοτατου ηθους τους το υπεροχο χομπι μας εδω και χρονια, ΔΕΝ θα επιτραπει ΠΟΤΕ η εισοδος στο forum μας.

Το θρασος σου Κογια (να υποβαλλεις αιτηση εγγραφης) ειναι ατελειωτο και υποδεικνυει οτι τα αφθονα συμπλεγματα που κουβαλας και ο απεραντος φθονος για το οτι δεν καταφερες ποτε σου να γινεις χαλιφης στην θεση του χαλιφη λογω της αφορητης μετριοτητας σου, τεινει να μετατραπει σιγα σιγα σε σχιζοφρενεια!

Διαδικτυακοι τοποι οπου σε αφηνουν (δυστυχως) να.....αφοδευεις και να τα μετατρεπεις σε μπορντελα υπαρχουν πολλοι.

Ο δικο μας δεν ειναι ενας απο αυτους.

Ο "ημιθεος γνωστης χαιφιντελιστας" της κακιας ωρας, του mp3 και του καλωδιου της τοστιερας, ΔΕΝ εχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ να προσφερει παρα μονο να αφαιρεσει απο εναν ενεργο χομπιστα χαιφιντελιστα και χαιεντα.

Δυστυχως ομως για σενα το οπλο της φαρετρας σου (ο διαδικτυακος σου λογος) εγινε μπουμερανγκ και σε χτυπησε κατακουτελα.
Σε πηρανε χαμπαρι πλεον "φιλε" και δεν ασχολειται κανεις με τις παπαριες που τσαμπουνας αφειδως!
Περιμένω με το ποπ κόρν μου ισχυρή απάντηση!!!!!:142::142:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2009

Εννοειται πως σε σεσημασμενους διαδικτυακους αλητες
...
Ο "ημιθεος γνωστης χαιφιντελιστας" της κακιας ωρας, του mp3 και του καλωδιου της τοστιερας ...
Καλύτερα ταιριάζει το "Διαδικτυακούς Ελύτες"! :121:

Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι εδώ, αλλά και να φρεσκάρουν τη μνήμη τους οι παλιότεροι, υπήρξε πρόκληση για τυφλή δοκιμή (για την ακρίβεια δυο τον αριθμό). Μετά όμως την αναβάθμιση της πρότασης, ώστε να εξασφαλίζεται μηδενική πληροφορία στους ακροατές για τα τεκταινόμενα, επομένως μοναδικός κριτής να είναι τα αυτιά του κάθε ακροατή, ο Κος Γιώργος τιγκανά μ' ελαφρά. :415:

Άν τώρα νιώθεις έτοιμος να αποδείξεις πως ξεχωρίζεις, το ξαναπάμε. :410:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2009

Καλύτερα ταιριάζει το "Διαδικτυακούς Ελύτες"! :121:

Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι εδώ, αλλά και να φρεσκάρουν τη μνήμη τους οι παλιότεροι, υπήρξε πρόκληση για τυφλή δοκιμή (για την ακρίβεια δυο τον αριθμό). Μετά όμως την αναβάθμιση της πρότασης, ώστε να εξασφαλίζεται μηδενική πληροφορία στους ακροατές για τα τεκταινόμενα, επομένως μοναδικός κριτής να είναι τα αυτιά του κάθε ακροατή, ο Κος Γιώργος τιγκανά μ' ελαφρά. :415:

Άν τώρα νιώθεις έτοιμος να αποδείξεις πως ξεχωρίζεις, το ξαναπάμε. :410:
Δέν καταλαβαίνω τί μου λές...Μπράβο και συγχαρητήρια και σε σένα.Και σ ανώτερα.Χαίρομαι που υπάρχει και κόσμος που δέν καταπίνει και συγκρίνει.

Πού κολαει όμως ένα-πέντε-55 review με ένα σύλλογο που κάθε δύο εβδομάδες έχει συγκέντρωση για ακρόαση???
Νομίζω οτι πρέπει να λήξουν αυτά τα περι του ACA.Πές τους αργόσχολους οτι θές.Αλλα απο συγκριτικά μεταξύ συσκευών και τέτοια....μέχρι και το δικό μου μάτι βαρέθηκε να ακούει σε αυτό το σύλλογο.Και έχω κανα 6άμηνο να πάω και σε meeting.Σκέψου...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2009

Δέν καταλαβαίνω τί μου λές ...
Ναι το βλέπω. Αφού βάζω παράθεση κείμενο άλλου μέλους, στο προκείμενο του musiclover, λάθος συμπεραίνεις πως αναφέρομαι στο A.C.A. :126:
Ρίξε ματιά στα παραπάνω links και θα καταλάβεις καθαρά τι εννοώ. :403:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος
kokdim