ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ SHOW 15-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025

Reaction score
23.816
Θες να μου πείς ότι όταν Physics συγκρουεται με Ilektrotehnία .... Physics wins ? What a shocker ? :D

Μα η επιστήμη της Φυσικής λέει ..... :D

Steady, δεν τα λέει και όλα και πολύ απαλά όπως βλέπεις .... δεν καταλαβαίνεις γιατί ; Πάλι καλά δηλαδή που έστω κάτι λέει καθώς σίγουρα γνωρίζει ότι πάει αντίθετα με το belief (το οποίο σιγουρα γνωρίζει) των audio people και ιδίως στο ιντερνετ αλλά και παντού.

Spin time boys

Editor : Et tu Brute ? :D
Δεν θα ήταν πιο ασφαλές η μέγιστη ισχύς του ενισχυτή να είναι μικρότερη από την αντοχή του ηχείου; Έτσι, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι ακόμα και αν ανοίξεις πολύ την ένταση, το ηχείο δεν θα καεί ξαφνικά χωρίς να ακούσεις πρώτα κάποια παραμόρφωση
Τι λες ρε φίλε ; Εδω μας λένε δεκαετίες και μέχρι πριν λίγη ώρα ... ότι το underpowered καίει τα πηνία. (Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να τα κάψει αλλά λόγω άλλου λόγου και απόρροιας).

Θέλει PhD να καταλάβεις ότι το αντίθετο αυτού που με μεγάλο relief κιόλας εξέφρασε ο Jones ... θα είναι η αλήθεια ; :D Δηλαδή ακόμη και ε΄να παιδί θα έκανε τον συσχετισμό τουλάχιστον για να αναρωτηθεί. :D

Last edited:

Reaction score
5.066
Editor : Et tu Brute ? :D
Δεν στοιχειοθετειται. Εχω εκφραστει πολλες φορες θετικα.
Δεν μου αρεσει η ομοιομορφια.
Θελω ομως η συζητηση να ειναι παραγωγικη.

Reaction score
2.411
Eστω ενας ενισχυτης 90w για ηχειο 100w και ενας ενισχυτης 500w για το ιδιο ηχειο 100w. Ποσο πιθανο ειναι να καψεις woofer/κοψεις αναρτηση με τον 500w και ποσο πιθανο ειναι να καψεις τουιτερ με τον 90w;

Reaction score
23.816
Δεν θα ήταν πιο ασφαλές η μέγιστη ισχύς του ενισχυτή να είναι μικρότερη από την αντοχή του ηχείου; Έτσι, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι ακόμα και αν ανοίξεις πολύ την ένταση, το ηχείο δεν θα καεί ξαφνικά χωρίς να ακούσεις πρώτα κάποια παραμόρφωση
ΜΑ αυτό μας είπε. Απέξω απέξω και πατώντας στις μύτες των ποδιώντου ο Αντίχριστος ΨΕΚ Jones. :D :D

Όχι μωρέ , εντάξει το headroom είναι καλό και επιθυμητό αλλά πρέπει να ξέρει κάποιος τη διαδικασία (και την εξηγησα καλά ... όπως και ο Jones επιβεβαίωσε ότι δεν θα προλάβεις να καταλάβεις τίποτε .... και το θέμα που τον απασχολουσε εάν δεις ήταν να μην πάρει και καμια φωτιά όχι να μην "αρπάξει" μόνο ή χαλάσει το πηνίο) και να μην το ανοιγεις και να συγκρατιέσαι. Και είναι δυσκολο γιατί όταν ζεσταθεί το πηνίο σας ξαναλέω μειώνεται πρακτικά η ισχύ που αποδίδει το ηχείο και το ανοίγεις .... δεν ακούς και μεγάλη παραμόρφωση απο τις αρτιες αρμονικες λόγω του headroom ...και ανοίγεις για να πατσίσεις τι άκουγες πριν ..., λες "ζεστάθηκε και παιζει καλά" ή λες "συνηθισαν τα αυτιά μου τα DB για αυτό σαν να ακούω λιγοτερο ένταση " και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να λέει στο μυαλό του ο κάθε audio people. :D Και πρόσεξε κ.ο.κ αυτή η διαδικασία μέχρι .....

Το θέμα το μεγάλο δεν είναι όμως αυτό.... είναι πως δεν καιγεται με underpowered που σας λέγανε ότι καιγεται ώστε να σας πουλήσουν τα 10.000 watt . :D
Δεν στοιχειοθετειται. Εχω εκφραστει πολλες φορες θετικα.
Δεν μου αρεσει η ομοιομορφια.
Θελω ομως η συζητηση να ειναι παραγωγικη.
Τι παραγωγική βρε editor ; Εδω με κρεμάνε (κρεμάτε) για την ΑΒ Φυσικής Α Λυκείου. :D

Σας έδωσα μέχρι και ποσοστά απο τις έρευνες τι είναι υπεύθυνο. Όλα τα εγχειρίδια και βιιβλία πηνίων αυτά γραφουν απο το 1970 και εσεις τώρα .... θελέτε και αποδείξεις. Εδω δεν ξέρετε Φυσικη .. τι να τις κάνετε τις αποδείξεις ; χα χα Φρικασέ ; Εάν ξέρατε Φυσικη ήδη αυτά που σας είπα θα είχατε καταλάβει. Κια ο Jones τι στο κάτω κάτω ; Σας εξηγησε ; Όχι. Οδηγια προς ναυτιλλομένους εξέδωσε και πάλι προσεκτικά. Χαζός είναι σαν εμένα ; χα χα δεν ξέρει νομίζεις σε ποιους απευθυνεται και ποιο είναι το κοινό του audio ; χα χα

Άντε σας χαιρετώ έχω και λίγο δουλίτσα. Καλή συνέχεια και μακρυα απο audio people.

Last edited:

Reaction score
2.411
Τουλαχιστον το ψαλιδισμα του τουιτερ το παιρνεις χαμπαρι εκτος αν παιζεις μεθυσμενος εχοντας κατεβασει 1κιλο ουισκι

Reaction score
30.109
ΜΑ αυτό μας είπε. Απέξω απέξω και πατώντας στις μύτες των ποδιώντου ο Αντίχριστος ΨΕΚ Jones. :D :D

Όχι μωρέ , εντάξει το headroom είναι καλό και επιθυμητό αλλά πρέπει να ξέρει κάποιος τη διαδικασία (και την εξηγησα καλά ... όπως και ο Jones επιβεβαίωσε ότι δεν θα προλάβεις να καταλάβεις τίποτε .... και το θέμα που τον απασχολουσε εάν δεις ήταν να μην πάρει και καμια φωτιά όχι να μην "αρπάξει" μόνο ή χαλάσει το πηνίο) και να μην το ανοιγεις και να συγκρατιέσαι. Και είναι δυσκολο γιατί όταν ζεσταθεί το πηνίο σας ξαναλέω μειώνεται πρακτικά η ισχύ που αποδίδει το ηχείο και το ανοίγεις .... δεν ακούς και μεγάλη παραμόρφωση απο τις αρτιες αρμονικες λόγω του headroom ...και ανοίγεις για να πατσίσεις τι άκουγες πριν ..., λες "ζεστάθηκε και παιζει καλά" ή λες "συνηθισαν τα αυτιά μου τα DB για αυτό σαν να ακούω λιγοτερο ένταση " και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να λέει στο μυαλό του ο κάθε audio people. :D Και πρόσεξε κ.ο.κ αυτή η διαδικασία μέχρι .....

Το θέμα το μεγάλο δεν είναι όμως αυτό.... είναι πως δεν καιγεται με underpowered που σας λέγανε ότι καιγεται ώστε να σας πουλήσουν τα 10.000 watt . :D

Τι παραγωγική βρε editor ; Εδω με κρεμάνε (κρεμάτε) για την ΑΒ Φυσικής Α Λυκείου. :D

Σας έδωσα μέχρι και ποσοστά απο τις έρευνες τι είναι υπεύθυνο. Όλα τα εγχειρίδια και βιιβλία πηνίων αυτά γραφουν απο το 1970 και εσεις τώρα .... θελέτε και αποδείξεις. Εδω δεν ξέρετε Φυσικη .. τι να τις κάνετε τις αποδείξεις ; χα χα Φρικασέ ; Εάν ξέρατε Φυσικη ήδη αυτά που σας είπα θα είχατε καταλάβει. Κια ο Jones τι στο κάτω κάτω ; Σας εξηγησε ; Όχι. Οδηγια προς ναυτιλλομένους εξέδωσε και πάλι προσεκτικά. Χαζός είναι σαν εμένα ; χα χα δεν ξέρει νομίζεις σε ποιους απευθυνεται και ποιο είναι το κοινό του audio ; χα χα

Άντε σας χαιρετώ έχω και λίγο δουλίτσα. Καλή συνέχεια και μακρυα απο audio people.
Εγώ τους μόνους που λυπάμαι είναι τους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να σε υποστούν , εν είδη διδασκαλίας.

Reaction score
6.077
Τελικά από ό,τι καταλάβαμε και εμείς οι άσχετοι με ηλεκτρονική φυσική, είναι ότι τόσο ο πολύ αδύναμος όσο και ο πάρα πολύ ισχυρός ενισχυτής, μπορούν, για διαφορετικούς όμως λόγους, να βλάψουν τα ηχεία μας.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.162
Eστω ενας ενισχυτης 90w για ηχειο 100w και ενας ενισχυτης 500w για το ιδιο ηχειο 100w. Ποσο πιθανο ειναι να καψεις woofer/κοψεις αναρτηση με τον 500w και ποσο πιθανο ειναι να καψεις τουιτερ με τον 90w;
Παραθέτω αυτούσια προηγηθείσα ανάρτηση με τονισμένο το χωρίο ενδιαφέροντος...
Σε αυτήν ειδικά τη διατύπωση επισημαίνονται ανακρίβειες... Καταρχάς ένας ασθενικός τελικός που θα μετέβαινε σε συμπεριφορά αποκοπής σε πολύ χαμηλότερες στάθμμες τροφοδοτωντας υπό αυτές τις συνθήκες το ηχειακό σύστημα με ανεξέλεγκτες αρμονικές ανώτερων τάξεων μπορεί να καταστρέψει πολύ ευκολότερα τα μεγάφωνα και ιδίως εκείνα για τις υψηλές οκτάβες σε αντιπαράθεση μ'έναν στιβαρότερο εφόσον η παρεχόμενη από τον δεύτερο τιμή ισχύος δεν θα υπερέβαινε σε κάθε περίπτωση τα όρια που θα ήταν προδιαγεγραμμένα ως ασφαλή για δεδομένο σύστημα μεγαφώνου.

Πέραν αυτού οποτεδήποτε αναπαράγετα σήμα έντονα συμπιεσμένο όπου οι χαμηλότερης ενέργειας πληροφορίες θα ήταν εκ των πραγμάτων κι ελέω χαμηλού συντελεστή DR πουσαρισμένες σε στάθμες προσεγγίζουσες εκείνες των κορυφώσεων τείνει να καταπονεί θερμικά όπως έχει επανειλημμένα εξηγηθεί οποιοδήποτε ηχειακό σύστημα και συνδυασμό του με ενισχυτικά.
Διαπιστώνεται δε εκ των υστέρων ότι αδίκως η προσοχή στην έκφραση θα εκλαμβανόταν ως υπερβολική...΄΄ηπιότητα΄΄.:sneaky:
Εάν δεδομένο μεγάφωνο είναι λ.χ. προδιαγεγραμμένο να διαχειρίζεται με ασφάλεια 100 Watt συνεχόμενης ισχύος και 200 Watt για στιγμιαίες κορυφές ο ενισχυτής που θα τηρούσε προδιαγραφή για απόδοση 500 Watt σε ωμική αντίσταση ισοδύναμη με την ονομαστική του μεγαφώνου λογαριάζεται ασφαλής εφόσον δεν θα ωθούσε ο χρήστης κατά την αναπαραγωγή το ηχοσύστημα σε στάθμες ανώτερες από εκείνες που θ'αντιστοιχούσαν στα προαναφερθέντα όρια. Ο δε συνδυασμός θα απέδιδε με κατώτερες τιμές παραμόρφωσης και καταπόνησης στο ενισχυτικό κύκλωμα αφού θα πιεζόταν το δεύτερο λιγότερο καθώς θα προσεγγίζονταν τα όρια ωφέλιμης διαχείρισης.

Σε τέτοια συνθήκη πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ο παράγοντας της θερμικής καταπόνησης στο ηχειακό σύστημα κατά την παρατεταμένη λειτουργία. Επειδή αρχικό σημείο τριβής ήταν η αναγωγή στον τρόπο που διαχειρίζονται εσωτερικά το σήμα διάφορα σύγχρονα ενεργά ηχεία σημειώνεται ότι οι ποιοτικές υλοποιήσεις τέτοιων ηχείων-ολοκληρωμένων συστημάτων προβλέπουν εκ του firmware λογισμικού των ανάλογα ενδεχόμενα κατά τρόπον ώστε να επιβάλλεται εγγενώς δυναμική συμπίεση στο αναπαραγόμενο πρόγραμμα όποτε ο χρήστης θα το παραέκανε με τις στάθμες πάνω στον ενθουσιασμό του.

Γι αυτό και η κυριότερη ΄΄απειλή΄΄ ως προς τη μακροζωία των επίμαχων υλοποιήσεων θα ήταν ενδεχόμενες αναποδιές στη λειτουργία και τις ενημερώσεις του firmware. Ο υποφαινόμενος έχει θίξει από παλιά αυτό το στοιχείο εκφράζοντας χωρίς AI ΄΄λυσάρια΄΄ δικές του ενστάσεις με δικά του λόγια πάνω στη σκοπιμότητα απόκτησης υπερσύγχρονων υλοποιήσεων που ΄΄τα κάνουν όλα και συμφέρουν΄΄.

Last edited:

Reaction score
11.973
Τελικά από ό,τι καταλάβαμε και εμείς οι άσχετοι με ηλεκτρονική φυσική, είναι ότι τόσο ο πολύ αδύναμος όσο και ο πάρα πολύ ισχυρός ενισχυτής, μπορούν, για διαφορετικούς όμως λόγους, να βλάψουν τα ηχεία μας.
Αυτό είναι γνωστό.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.892
Στην περίπτωσή μου, που "ταΐζω" το κάθε ηχείο με 2kW, τι να κάνω, να ξεκινήσω να κλαίω προκαταβολικά για τα (μη) καμένα tweeters;8-)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.162
Στην περίπτωσή μου, που "ταΐζω" το κάθε ηχείο με 2kW, τι να κάνω, να ξεκινήσω να κλαίω προκαταβολικά για τα (μη) καμένα tweeters;8-)
΄΄Και κλάααμα ο wizzy΄΄ - παραφράζοντας το κλασσικό σκετσάκι του Χάρρυ Κλυν
:lolsign:

Reaction score
10.034
Ένα ηχείο μπορείς να το καταστρέψεις και με ενισχυτή 30 Watt, εάν αναπαράγει χαμηλες συχνοτητες και αρχίσει να κάνει η μεμβράνη μεγάλες διαδρομές φτάνοντας στα μηχανικα του όρια.
Τα λίγα watt από τι έχω επίσης διαβάσει είναι πιο επικίνδυνα για το τουιτερ, έχει αναλυθεί το θέμα.
Τώρα για τα πολλά watt, εάν δει κανείς εταιρία που ειδικεύεται στον κινηματογράφο και στα λαιβ, θα δει ότι χρησιμοποιούν για παράδειγμα jbl ηχεία μεγάλης ευαισθησίας με ενισχυτές crown 400watt στα 8 Ohm και 775 στα 4Ohm.
Βασικα όσα απαιτούνται για τις εντάσεις που θέλουν.
Άμα τώρα δεν ξέρεις, είσαι δηλαδή αδαείς τότε μπορεί να βρεθείς με κάνα κιλό watt χωρίς να ξέρεις βασικά και τον λόγο.
Γενικά οι οντιοπιπολ είναι άνθρωποι των άκρων για αυτό και δεν τους γουσταρω:biggrin:
Οντιοπιπολ όμως είναι και ο Θύμιος :biggrin::biggrin:

Reaction score
3.853
Εσύ να προσέχεις οποιαδήποτε χρήση του volume control σπο τρίτους.
Όταν κάποτε είχα παιδιά στο σπίτι είχα βάλει stopper στον προενισχυτή μου για την ασφαλή λειτουργία των ηχείων μου στο 70% της ονομαστικής ισχύος τους στα 4 Ω.
Κάποτε τοποθετούσαν ασφάλειες ταχείας τήξεως στα ηχεία , σήμερα νομίζω σε ελάχιστες περιπτώσεις.
Λένε ότι οι ασφάλειες κάνουν κακό στον ήχο . Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι υπάρχουν παρθένες και βαμπίρ

Reaction score
30.109
Οποιοσδήποτε ενισχυτής μπορεί να βλάψει ηχεία.
Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι .
Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που ασχολούνται με νεφελίμ και λοιπά ζαρκάδια.

Reaction score
2.411
Παραθέτω αυτούσια προηγηθείσα ανάρτηση με τονισμένο το χωρίο ενδιαφέροντος...

Διαπιστώνεται δε εκ των υστέρων ότι αδίκως η προσοχή στην έκφραση θα εκλαμβανόταν ως υπερβολική...΄΄ηπιότητα΄΄.:sneaky:
Εάν δεδομένο μεγάφωνο είναι λ.χ. προδιαγεγραμμένο να διαχειρίζεται με ασφάλεια 100 Watt συνεχόμενης ισχύος και 200 Watt για στιγμιαίες κορυφές ο ενισχυτής που θα τηρούσε προδιαγραφή για απόδοση 500 Watt σε ωμική αντίσταση ισοδύναμη με την ονομαστική του μεγαφώνου λογαριάζεται ασφαλής εφόσον δεν θα ωθούσε ο χρήστης κατά την αναπαραγωγή το ηχοσύστημα σε στάθμες ανώτερες από εκείνες που θ'αντιστοιχούσαν στα προαναφερθέντα όρια. Ο δε συνδυασμός θα απέδιδε με κατώτερες τιμές παραμόρφωσης και καταπόνησης στο ενισχυτικό κύκλωμα αφού θα πιεζόταν το δεύτερο λιγότερο καθώς θα προσεγγίζονταν τα όρια ωφέλιμης διαχείρισης.

Σε τέτοια συνθήκη πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ο παράγοντας της θερμικής καταπόνησης στο ηχειακό σύστημα κατά την παρατεταμένη λειτουργία. Επειδή αρχικό σημείο τριβής ήταν η αναγωγή στον τρόπο που διαχειρίζονται εσωτερικά το σήμα διάφορα σύγχρονα ενεργά ηχεία σημειώνεται ότι οι ποιοτικές υλοποιήσεις τέτοιων ηχείων-ολοκληρωμένων συστημάτων προβλέπουν εκ του firmware λογισμικού των ανάλογα ενδεχόμενα κατά τρόπον ώστε να επιβάλλεται εγγενώς δυναμική συμπίεση στο αναπαραγόμενο πρόγραμμα όποτε ο χρήστης θα το παραέκανε με τις στάθμες πάνω στον ενθουσιασμό του.

Γι αυτό και η κυριότερη ΄΄απειλή΄΄ ως προς τη μακροζωία των επίμαχων υλοποιήσεων θα ήταν ενδεχόμενες αναποδιές στη λειτουργία και τις ενημερώσεις του firmware. Ο υποφαινόμενος έχει θίξει από παλιά αυτό το στοιχείο εκφράζοντας χωρίς AI ΄΄λυσάρια΄΄ δικές του ενστάσεις με δικά του λόγια πάνω στη σκοπιμότητα απόκτησης υπερσύγχρονων υλοποιήσεων που ΄΄τα κάνουν όλα και συμφέρουν΄΄.
Το βλέπω ότι έδωσες την παραδοχή των ορίων αλλά αυτά τα όρια γίνονται ασαφή σε παθητικά σύστηματα απουσία προστασιών όταν έχεις από πίσω υπεράνω των ορίων καθαρα watt ισχύος . Από την άλλη σε ενεργά όπως επισημαίνεις αν κάτι δε πάει καλά με το firmware και δεν επέμβει η προστασία γεια σας …

Το εφόσον δε θα ωθούσε ο χρήστης σε θερμική καταπόνηση είναι λίγο αόριστο γιατί τον χρήστη θα τον συγκρατήσει από τα κέφια μονο αν ακούσει κάτι που τον χαλάει στον ήχο όταν δώσει γκάζι …

Τέλος επειδή συχνά πυκνά αναφέρεις ότι εγώ δε χρησιμοποιώ AI λυσάρια κλπ... Εγώ όταν χρησιμοποιώ αυτά τα εργαλεία τα χρησιμοποιώ με διαφάνεια , μόνο αφού κατανοήσω κάτι αλλά και ως επιταχυντές έρευνας . Αρα η συμβουλή μου είναι να το κάνουν όλοι περισσότερο εφοσον το χρησιμοποιούν με κριτική σκέψη και ανοιχτό μυαλο ακόμα και αν αυτοί λογίζονται γκουρού του είδους .

Last edited:

Reaction score
10.034
Αρα η συμβουλή μου είναι να το κάνουν όλοι περισσότερο εφοσον το χρησιμοποιούν με κριτική σκέψη και ανοιχτό μυαλο ακόμα και αν αυτοί λογίζονται γκουρού του είδους .
Ο Γκουρου μας (να τονίσω βέβαια ότι τον αγαπάμε πιστεύω όλοι) δεν έχει ανάγκη από AI.
Βέβαια σε λίγο οι κοινοί θνητοί δεν θα έχουν ανάγκη έναν Γκουρου :biggrin:
Θα τους καλύπτει η Ai.
Το μόνο που εμπιστεύεται μεταξύ μας ο γκουρού μας είναι το έξυπνο αλγόριθμο του σποτιφαι.
Εγω από την άλλη τους ανθρώπους με τεράστια δισκοθήκη και ειδίκευση στα διάφορα ειδη στην επιλογή μουσικής.
Αυτοί πάντως δεν είναι οντιοπιπολ.
Τους οντιοπιπολ δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου :biggrin:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.162
Το βλέπω ότι έδωσες την παραδοχή των ορίων αλλά αυτά τα όρια γίνονται ασαφή σε παθητικά σύστηματα απουσία προστασιών όταν έχεις από πίσω υπεράνω των ορίων καθαρα watt ισχύος . Από την άλλη σε ενεργά όπως επισημαίνεις αν κάτι δε πάει καλά με το firmware και δεν επέμβει η προστασία γεια σας …

Το εφόσον δε θα ωθούσε ο χρήστης σε θερμική καταπόνηση είναι λίγο αόριστο γιατί τον χρήστη θα τον συγκρατήσει από τα κέφια μονο αν ακούσει κάτι που τον χαλάει στον ήχο όταν δώσει γκάζι …

Τέλος επειδή συχνά πυκνά αναφέρεις ότι εγώ δε χρησιμοποιώ AI λυσάρια κλπ... Εγώ όταν χρησιμοποιώ αυτά τα εργαλεία τα χρησιμοποιώ με διαφάνεια , μόνο αφού κατανοήσω κάτι αλλά και ως επιταχυντές έρευνας . Αρα η συμβουλή μου είναι να το κάνουν όλοι περισσότερο εφοσον το χρησιμοποιούν με κριτική σκέψη και ανοιχτό μυαλο ακόμα και αν αυτοί λογίζονται γκουρού του είδους .
Όσο περισσότερο παρατηρώ φαινόμενα αντιπαράθεσης όχι πλέον ανάμεσα σε προσωπικότητες αλλά σε ΄΄ξύλινες΄΄ απόψεις ξεσηκωμένες από AI bot θα το θίγω με τον κατάλληλο για κάθε περίσταση τόνο.

Από τη δική μου πλευρά προτρέπω όλους όσοι το κάνουν να διατυπώνουν όσα συμπεράσματα βγάζουν με δικά τους λόγια αν μη τι άλλο για να δείξουν ότι θα έχουν εμπεδώσει όσα νοήματα υποστηρίζουν.

Αν χαίρομαι για κάτι τον thva είναι ότι διατυπώνει οτιδήποτε υποστηρίζει - έστω και αν δεν θα ήταν υποχρεωτικώς καθορισμένο αυτό :sneaky: - με δικά του πάντα νοήματα.
Όποιον και αν έπαιρνε ο ΄΄Χάρος΄΄ , όπως ενδεχομένως να σημείωναν κάποιοι άσπονδοι φίλοι του εδώ μέσα... :wink:

Ο Γκουρου μας (να τονίσω βέβαια ότι τον αγαπάμε πιστεύω όλοι) δεν έχει ανάγκη από AI.
Βέβαια σε λίγο οι κοινοί θνητοί δεν θα έχουν ανάγκη έναν Γκουρου :biggrin:
Θα τους καλύπτει η Ai.
Το μόνο που εμπιστεύεται μεταξύ μας ο γκουρού μας είναι το έξυπνο αλγόριθμο του σποτιφαι.
Εγω από την άλλη τους ανθρώπους με τεράστια δισκοθήκη και ειδίκευση στα διάφορα ειδη στην επιλογή μουσικής.
Αυτοί πάντως δεν είναι οντιοπιπολ.
Τους οντιοπιπολ δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου :biggrin:
Εννοείται πως έχω δειγματίσει δικές σου λίστες αναπαραγωγής... :wink:

Last edited:

Reaction score
3.853
κι εμένα μου αρέσουν οι αναπαραγωγές, αλλά περισσότερο οι λίστες του Ν.Κ., όταν είμαι μόνος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.735
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo