Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Για τρινοβ λες?Πολλές αποφάσεις μπορεί να μετανιώσεις στη ζωή σου, αυτήν αποκλείεται
Προφανώς. Την γυναίκα σου δεν την ξέρω.Για τρινοβ λες?
Εγω είμαι μελοντικός. DSPής.Ευχαριστω ψηλέ! Πλακα πλακα, οι minidsp-ηδες που διαλο ειναι??
Δεν πειράζει. Απλοί και αγνοί δικάναλοι… Ζηλεύουν αλλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.Ε, είμαστε πουθενάδες, τι να κάνουμε τώρα;
@reactv8 Καλό κουράγιο, καλές μετρήσεις και καλές ακροάσεις!
και δε "σκοτώνουν" και κανα minidsp να δοκιμάσουμεχε,χε. Καλορίζικος φίλε. Έχουν αρχίσει τα Trinnov να ξεπερνούν τα minidsp σε αυτό το forum… Consumer προϊόντα τα καταντήσατε!
Ξέρεις να το κάνεις;ή να φτιάξουμε ένα αναλογικό volume control 16 καναλίων... π.χ. με 8 x PGA 2310 (2311) που θα μοιράζονται κοινό serial interface
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά αν τελικά πάρω κανένα MiniDSP 2x4HD (ειδικά τώρα που είμαι 2.2 σα να το χρειάζομαι λίγο παραπάνω) θα δοκιμάσω στα σίγουρα....Ξέρεις να το κάνεις;
Μαζεύουν χρήμα και σκέφτονται τί θα πουλήσουν και πόσο.Ευχαριστω ψηλέ! Πλακα πλακα, οι minidsp-ηδες που διαλο ειναι??
minidsp σκοτώνουν. SHD δεν σκοτώνουν. Το κερατάκι μου.και δε "σκοτώνουν" και κανα minidsp να δοκιμάσουμε
Όπως το σκέφτομαι, ένας arduino και επικοινωνία με spi να δίνει ταυτόχρονα ό,τι χρειάζεται στα slaves. Αν και προτιμώ να μη τρέχει arduino, αλλά C.Δεν έχω δοκιμάσει αλλά αν τελικά πάρω κανένα MiniDSP 2x4HD (ειδικά τώρα που είμαι 2.2 σα να το χρειάζομαι λίγο παραπάνω) θα δοκιμάσω στα σίγουρα....
2 PGA & 1 arduino και θα γίνει η δουλειά.
Σε δουλειά να βρισκόμαστε!Ναι, ναι, κάντε το πιο πολύπλοκο από όσο χρειάζεται, πλάκα έχει.
Και μετά θα πάρετε ένα Ναντ, να γίνετε άνθρωποι.
βρε καλά τα λες για το NAD.. ακόμα και για το δικάναλο θα τον γούσταρα...Ναι, ναι, κάντε το πιο πολύπλοκο από όσο χρειάζεται, πλάκα έχει.
Και μετά θα πάρετε ένα Ναντ, να γίνετε άνθρωποι.