- Reaction score
- 143.572
ΥΓ
Σε πολλ με αυτό το ερώτημα:

Υπάρχουν αυτοί χωρίς δικό τους φορτιστή:

Και από στατιστικά στοιχεία

Φαίνεται πως το 20% των αυτοκινήτων έχουν δική τους θέση στάθμευσης (13% στο 70%).
Και σε χαροποιεί αυτό;Για Ελλάδα μας βλέπω επόμενο αιώνα!!!
Το touch στο τιμόνι ειναι αδυνατο σε μεγαλες ταχυτητες καθως πρεπει να βλεπεις συνεχεια την οθονη!! Και έχω 2 12άρες. Ευτυχώς εχω πολλές εναλακτικές. Σκέψου να την εχεις στο κέντρο μόνο! Οπως tesla! Αναγκαστικα δε βλέπεις δρόμο!iDrive superb!
Tο αντίστοιχο πωςτολεν της mercedes πριν κάνει το χειριστήριο touch superb, με το touch χειριστήριο λιγότερο superb.
Τα κουμπάκια στα καινούργια που είναι όλα touch (σε τιμόνι, ρυθμιστικά κλπ) καθόλου superb.
Καθόλου, απλά να συμβιβαστούμε με τη γελοιότητα της πατριδας μας και το σκατ..... χαρακτηρα μας. Εβαλαν στο διπλανο super market 3 φορτιστες και δε μπορω ποτε να φορτισω γιατι παντα καποιος γκαραγκιόζης θα εχει παρκαρει!!!Και σε χαροποιεί αυτό;
Κάλεσε αστυνομία να κόψει πρόστιμο. Ο Έλληνας τραχανοπλαγιάς μαθαίνει μόνο αν πονάει η τσέπη.Εβαλαν στο διπλανο super market 3 φορτιστες και δε μπορω ποτε να φορτισω γιατι παντα καποιος γκαραγκιόζης θα εχει παρκαρει!!!
Έλα, θέλω αισιοδοξία ρε!στην Ελλάδα το 2022 είναι 0.16%
Βγάλε εξω τα ακινητοποιημένα (εστω και 1 μηνα να το κινησεις προσμετρά), και ολα τα παράνομα που κανονικά πρέπει να τα ακινητοποιεί τροχαία (euro 1,2,3, 4, συντομα 5 diesel, euro 3 βενζίνη, απαγορεύονται πλέον στην Αττική/Θεσ/νίκη που εχουν το 65% των ταξινομήσεων). Άρα βγάλτε έξω ότι υπάρχει πριν το 2010. Φυσικά ακόμη εισάγονται τετοια σαπακια και ταξινομούνται σε επαρχία εικονικαΓια ποια ηλεκτροκινηση μιλαμε λοιπον? 19.000 αυτοκινητα με το ζορι σε συνολο 2.4 εκκατομυριων!!!!
Σε ολη την Ελλάδα κυκλοφορούν 5,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα.
Με το νεο νομο που θα καταργει και τα τεκμήρια, ναί. Μετά τις εκλογές θα ερθει προς ψήφιση, αν μείνει αυτη η κυβέρνηση. Ότι δηλ ισχύει ευρώπη σε ολες τις μεγάλες πρωτεύουσεςτα diesel euro 5 απαγορεύονται να κυκλοφορούν στην αττική;![]()
όπως επίσης και για το 65% των ταξινομήσεων που αναφέρετε, λόγω ακριβώς αυτού του περιορισμού κυκλοφορίας που ίσχυε μέχρι το 2011 δεν υπάρχουν πολλά ΙΧ diesel euro 4 στην ελληνική αγορά.απαγορεύονται πλέον στην Αττική
Αυτό.πρόκειται για άλλη μια μπούρδα