- Reaction score
- 90.269
To ID3 GTX είναι, rebranded.Δες το βιζί (ωραίο όνομα για αυτοκίνητο):
To ID3 GTX είναι, rebranded.Δες το βιζί (ωραίο όνομα για αυτοκίνητο):
Τώρα που το λες , είχε σηματάκι στάθμευσης και εκεί και δίπλα, αλλά η πόρτα ανοίγει μόνο προς τα έξω οπότε δεν καταλαβαίνω, μάλλον θα το αλλάξω θέση το πρωί .Καλέ, επιτρέπεται το παρκάρισμα εκεί που το έχεις αφήσει;![]()
Πολύ ωραίο, το ανεβάζω κι εδώ.Site από την ΡΑΑΕΥ για την σύγκριση τιμών των δημόσιων φορτιστών. Έχει πολλές ρυθμίσεις, και παρουσιάζει τόσο λίστα όσο και τις θέσεις στο χάρτη.
Ωραίοι εκεί στη ΡΑΑΕΥ.
ChargingCost.gr - RAAEY
ChargingCost: a platform to compare prices for publicly available EV charging stations in Greece. Provided by the Regulatory Authority for Waste, Water, and Energy of Greece. Charging stations' data is provided by the Hellenic ID Registration Organization for E-Mobility. Developed by Geospatial...chargingcost.gr
Που είναι αυτό; Δεν μου βγάζει κάτι.Υπάρχει νήμα για αυτόνομα οχήματα. Μην τα ανακατεύετε.
Θα ήταν πλακουτσομούρα η μαμά τουο μπαμπάς του ήταν όμορφος, αυτόν τον βλέπω λίγο ντιντι κει μπροστά
Μάλλον μου είχε διαφύγει αν είχε γραφτεί γιατί μέχρι τώρα είχα μείνει με την εντύπωση με αυτά που διάβαζα εδώ μέσα ότι οι "ευρωπαίοι" κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου τη στιγμή που οι Κινέζοι επελαύνουν.Προφανώς δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα, το παραπάνω video όμως δεν λέει κάτι που δεν ξέρουμε ή δεν έχουμε ήδη γράψει.
Και όπως έχω ήδη πει, και συμφωνεί και κάποιος μέσα στο video ειδικότερος από εμένα, η νέα συμφωνία δεν θα δώσει τα αναμενόμενα, καθώς το βασικότερο πρόβλημα της εταιρείας δεν λύθηκε.