- Reaction score
- 90.071
ID3. 3.0Ποιο έχεις αν επιτρέπεται; Και με ποια έκδοση πάνω; Εγώ το πήρα ( id3 ) με την 3.0 προσπάθησε να κάνει την 3.0.3 κάπου κόλλησε. Αλλά στην πλατφόρμα δεν βγάζει τίποτα για 3.2 ή άλλη ΟΤΑ
ID3. 3.0Ποιο έχεις αν επιτρέπεται; Και με ποια έκδοση πάνω; Εγώ το πήρα ( id3 ) με την 3.0 προσπάθησε να κάνει την 3.0.3 κάπου κόλλησε. Αλλά στην πλατφόρμα δεν βγάζει τίποτα για 3.2 ή άλλη ΟΤΑ
Δε συμφωνούν όλοι..![]()
BMW i4 M50 Δοκιμή / Test drive - Autoholix
Βλέποντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της BMW i4 M50 και έχοντας οδηγήσει το πολύ διασκεδαστικό “tail happy” Ford Mustang Mach-E AWD ήμουν- νόautoholix.com
Ωραία η Ισμήνη.
Η ίδια υπογράφει τα δύο άρθρα.Δε συμφωνούν όλοι..
![]()
BMW Hellas: Υπεροψία και Αδιαφορία...από Υπερεκτιμημένη Υπερεκτίμηση - Autoholix
From: Ismini FabiatouSent: Wednesday, April 26, 2023 1:41 PMTo: ….Subject: RE: Problems in Communication of Autoholix.com with BMW Hellas PRautoholix.com
Ναι, στη BMW μάλλον δεν την θεωρούν ωραία.Η ίδια υπογράφει τα δύο άρθρα.
Ηλεκτρικά και κινέζικα, φυσικά.Αυτά τα ταξί είναι ηλεκτρικά, δε το ήξερα
Κανένα πρόβλημα, πάνε στην Ανατολική , όπου δείχνει αρκετούς περισσότερους.Το καλοκαίρι προγραμματίζω διακοπές στην Δυτική Πελοπόννησο. Ευτυχώς δεν θα έχω παραλάβει ακόμα το EV μου, γιατί τα πράγματα δεν είναι και τόσο ιδανικά από πλευράς φορτιστών...
View attachment 290325
Και, όχι, μην ψάχνετε αν λείπει κάποιος φορτιστής εκεί κάτω. Δεν υπάρχει.
Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
Φωτιά εν κινήσει σε δύο Fiat 500e. Ένα στην Αγγλία και ένα στην Ιταλία. Στην φωτογραφία το Αγγλικό.
View attachment 290376
Το όχημα είναι 6 μηνών με 3200χλμ. Και στα δύο η φωτιά δεν ξεκίνησε από την μπαταρία. Στο Αγγλικό ξεκίνησε από το μπροστινό μέρος και στο Ιταλικό από πίσω.
Χωρίς. Καθώς οδηγούσε.στακαλακαθουμενα; χωρίς σύγκρουση;
θα το βρούνε τι φταίει και θα το φτιάξουν.Χωρίς. Καθώς οδηγούσε.