Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 11.174
Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω,
Σε λίγο θα μας πούνε ότι είναι για smart watches.
Σε λίγο θα μας πούνε ότι είναι για smart watches.
Δεν νομίζω. Ο Musk ποτέ δεν είπε ότι η Tesla θα φτιάξει 100 Giga factories για μπαταρίες. Είχε πει, παλιά πριν το 2020, ότι χρειαζόμαστε 100 Giga factories σαν το Giga Nevada. Όχι ότι θα φτιάξει 100 Giga Nevada. Είπε επίσης πως ελπίζει να δώσει το έναυσμα και σε άλλους για τέτοια εργοστάσια, καθώς η μετάβαση στον εξηλεκτρισμό θα τα χρειαστεί (τα 100). Η Tesla ΔΕΝ θα φτιάξει πάνω από 10, άντε 12 τέτοια.Μάλλον δεν τα παρακολουθούσες τότε.
Το φοβερό σχέδιο για 100 ΓιγαΦάκτορι που θα κάλυπταν την παγκόσμια ζήτηση
Εγώ πάντως δύο γαλλικά αμάξια είχα, Peugeot 406 και Renault Laguna, και τα δύο είχαν αδιόρθωτα προβλήματα με τα ηλεκτρικά τους.....Δεν έχω βρει έναν να λέει συνολικά άσχημα λόγια για το 4. Νομίζω πάει καρφί για Car of the Year. Αν γίνει πάμε για 3 στα 3. Τρεις συνεχόμενες Renault, τρεις συνεχόμενες ηλεκτρικό.
Σχόλια του παρουσιαστή στο δεύτερο video.
- Stellantis και VW πρέπει να ζηλεύουν, μέχρι και μισούν την Renault τα τελευταία χρόνια.
- Ποιότητα κατασκευής ίσως και καλύτερη από VW.
Έλαβε και τα 'Electric Car of the Year' και 'Best Compact EV' από το TopGear.
Renault 4 E-Tech Electric Crowned 'Electric Car of the Year' in Top Gear Triumph! | Retail Group Renault
Renault 4 E-Tech Electric Crowned 'Electric Car of the Year' in Top Gear Triumph! - read more with Retail Group Renault in Across the UK. Stay up-to-date with the motoring world and discover the latest offers and car models.www.retailgroup.co.uk
View attachment 366916
Προφανώς και δεν είναι όλα λεμόνια, είναι θέμα πιθανοτήτων.Εγώ πάλι κανένα. Όπως και άλλοι.
Εξάλλου ο σχεδιασμός ενός θερμικού με ένα ηλεκτρικό δεν έχουν καμία σχέση. Στα σωστά ηλεκτρικά πάντα.
Gilles Vidal, Design Director at RenaultIn the past, in Europe, we developed a car in 4 years and now we are going to develop the Twingo in 2 years.