- Reaction score
- 101.849
Έχεις αρχίσει να μου θυμίζεις τον @spylab που ψάχνει χρόνια για τηλεόραση. Να μην θυμηθώ τον προβολέα...Δεν είμαι βέβαιος αν θα το επιλέξω.

Έχεις αρχίσει να μου θυμίζεις τον @spylab που ψάχνει χρόνια για τηλεόραση. Να μην θυμηθώ τον προβολέα...Δεν είμαι βέβαιος αν θα το επιλέξω.
Έχεις αρχίσει να μου θυμίζεις τον @spylab που ψάχνει χρόνια για τηλεόραση
Για το χρώμα-σαλόνι-ζάντες ήταν το θέμα μου. Το πακέτο Μ είναι έχει έξτρα επιλογές σε αυτά τα τρία.@Dimifoot δεν έχεις αποφασίσει ακόμα την BMW ή κάποιο πακέτο που έρχεται με με κάποια έκδοση
Τα έχω δει, δεν ενδιαφέρομαιΥπάρχει και το BMW Individual που κάνουν παπάδες. Ακριβούς παπάδες!
![]()
Tesla EV sales ease off in Australia in June, Polestar also down
Sales of Tesla EVs in Australia eased in June, disappointing predictions from Tesla bulls of another big surge in sales from the refreshed Model Y.thedriven.io
Tesla recorded total sales of 4,589 EVs in the month of June, a slight fall of two per cent compared to the same month a year ago, although still down 38 per cent for the year to date.
But, contrary to the hopes of some Tesla bulls, who had confidently predicted a much higher number in June because it is the last month in the quarter – when Tesla sales normally do well – and because it was the first full month with the new Model Y, its numbers did not swell.
The figures for the Model Y remained below the 3,580 recorded for the Model Y in May, and well below the recent peak of 4,379 for the Model Y in March last year.
....
Many had predicted that the refresh would take the Model Y to new peaks, but apart from a rebound from its recent low, that has failed to eventuate.
Τσούζει ναι ξέρω.Κανένα Ευρωπαϊκό στο Australian BEVs Top10.
Τσούζει ναι ξέρωMany had predicted that the refresh would take the Model Y to new peaks, but apart from a rebound from its recent low, that has failed to eventuate.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, εντελώς άχρηστοι ρε...Πρώτο VW με software RIVIAN
Ναι ναι, γι αυτό τρέχει γύρω γύρω like a headless chicken ο αρχηγός σαςΟύτε καν ακουμπάει. Στα @@@@@ μας.
Απευθύνεσαι φαντάζομαι στις πολλές χιλιάδες δυνητικών πελατών που φέτος αποφάσισαν να μην πάρουν Tesla αλλά κάποιο άλλο ηλεκτρικό, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή κατακρήμνιση των πωλήσεων, και όχι αποκλειστικά σε εμέναΑυτό που για ότι αφορά την Tesla ασχολείστε με τον CEO να το κοιτάξετε.
Αν τώρα απευθύνεσαι σε εμένα, καλό το Tesla αλλά θα ήταν σημαντική υποβάθμιση η αγορά του, ενώ αυτό που διάλεξα είναι στην κατηγορία που έχω συνηθίσει. Η οικονομική τους διαφορά αντικατοπτρίζει και την διαφορά κατηγορίας.Ένα παράδειγμα ας πούμε είναι που ενώ έχετε τη λύση έτοιμη μπροστά σας κάθεστε και παιδεύεστε άδικα. Μη λέμε ονόματα τώρα