Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

Reaction score
26.169
τα τελευταία 5 χρόνια έχουν επιλογές όπως corolla υβριδική με 140 ή 180 ίππους , station για να φύγεις με 5 βαλίτσες από το αεροδρόμειο, κατανάλωση 4λ/100 , μηδενική συντήρηση στην μετάδοση (αντί για ένα συμπλέκτη το χρόνο , αλλά ναι ξέρω είναι φθηνά τα ανταλλακτικά στα σκόντα πουλάνε και στα περίπτερα) αλλά και tesla 3 με 600χλμ αυτονομία (δηλαδή μια φόρτιση ανα 2 μέρες, μια ταχύφόρτιση 10 λεπτών ανα μέρα κλπ). παρόλα αυτά αγοράζουν οκτάβια.
Βέβαια, όποιος έχει απλά ρωτήσει έναν ταξιτζή γιατί αγοράζουν μερκεντέ θα σου πούνε το πολύ απλό: το ζητάνε οι πελάτες!
και το γμοκτάβια ποιος το ζητάει; η μάνα τους;

έλα με τις μλκς έλεος πχια

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.168
Πάντως όταν ρωτάω γιατί δεν παίρνουν ηλεκτρικό η επωδός είναι "κι αν μου τύχει μια κούρσα για Θεσσαλονίκη να μην μπορώ να την πάρω";

Reaction score
26.169
ναι γιατί αμα πας θεσσαλονίκη με το οκταβια δε θα σταματήσεις ούτε για κατούρημα , άσε που θα πηγαίνεις καρφί με 160
απεργία για πάντα , ηλίθιοι

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.744
Είπαμε. Θεσσαλονίκη, Σπάρτη, Αράχωβα ηλεκτρικό δεν. :biggrin:

Σε άλλα νέα.
Εκεί που μια Changan (ω sorry Deepal :tongue:) κοιτάει από πάνω Alpine, Jeep, KIA, Renault, Toyota. Ντροπή ρε π.....

1000009961.jpg

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.741
Εμένα με ενδιαφέρει πόσα αστεράκια μένουν αν αφαιρέσω όλα τα χαζοηλεκτρονικά μπιπ-μπιπ που μου σπάνε τα νεύρα.
Αν μπεις μέσα στο τεστ, βλέπεις που έχει χάσει το αστέρι.
και το γμοκτάβια ποιος το ζητάει; η μάνα τους;
Όταν περιμένω σε ουρά στο αεροδρόμιο λέω σε αυτόν που κάνει κουμάντο πως δεν μπαίνω σε οκτάβια γιατί έχω φοβία, είχα μπλέξει σε ατύχημα κτλ κτλ. Με κοιτάνε περίεργα αλλά επιμένω.
Μόνο Mercedes.
Αν εμφανιστεί ηλεκτρικό, λέω ναι οκ. Ακόμα και αν είναι του καταραμένου

Reaction score
462
Πάντως όταν ρωτάω γιατί δεν παίρνουν ηλεκτρικό η επωδός είναι "κι αν μου τύχει μια κούρσα για Θεσσαλονίκη να μην μπορώ να την πάρω";
εγω παλι σα δικαιολογια ειναι ο μεγαλος χρονος αναμονης των ανταλακτικων (και προπληρωμη) σε περιπτωση ζημιας. Και οταν μιλαμε για ζημια ενοοουμε μικρα ως μεγαλα τρακαρισματα που μεσα στη πολη ειναι πολυ συχνα. Αν χρειαστει 1- 2 μηνες η επισκευη μετραει σε σχεση με τις μερες σε ενα συμβατικο.

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.168
Μην το λες. Εγώ έμεινα χωρίς αυτοκίνητο ενάμιση μήνα γιατί η ασφαλιστική του φταιχτη ήταν για τα μπάζα και "δεν έβρισκε" μια μεταχειρισμένη πίσω πόρτα για Κλιο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.314
εγω παλι σα δικαιολογια ειναι ο μεγαλος χρονος αναμονης των ανταλακτικων (και προπληρωμη) σε περιπτωση ζημιας. Και οταν μιλαμε για ζημια ενοοουμε μικρα ως μεγαλα τρακαρισματα που μεσα στη πολη ειναι πολυ συχνα. Αν χρειαστει 1- 2 μηνες η επισκευη μετραει σε σχεση με τις μερες σε ενα συμβατικο.
Για τα Τέσλα, τουλάχιστον από την δικιά μου εμπειρία (μίλησα με τον υπεύθυνο φανοποιίας της Τέσλα στην Ford Θεσσαλονίκς), δεν ισχύουν αυτά.

Σε μια βδομάδα, Μαξ 10 μέρες, έρχονται όλα τα ανταλλακτικά που ζητάς, κατευθείαν από Βερολίνο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.877
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain