- Μηνύματα
- 49.281
- Reaction score
- 104.318
Κι εγώ σήμερα που χρειάστηκε να πάρω ραδιοταξί, το έδιωξα γιατί ήταν Toyota.Σε Toyota ΤΑΧΙ δεν μπαίνω.![]()

Κι εγώ σήμερα που χρειάστηκε να πάρω ραδιοταξί, το έδιωξα γιατί ήταν Toyota.Σε Toyota ΤΑΧΙ δεν μπαίνω.![]()

Το έχουμε ανεβάσει τουλάχιστον 2 φορές.
"Τα οποία περιμένουν με ανυπομονησία τα πρόσφατα ανακοινωθέντα SUV με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ώστε να υλοποιηθεί η στρατηγική «Winning Back China».Porsche: Πράγματι, οι Κινέζοι έχουν ξεφύγει τελείως | Drive https://share.google/KN2PmAG0GfPFag2pS



Δεν τα σχολιάζω άλλο αυτά, είναι ανιαρό."Τα οποία περιμένουν με ανυπομονησία τα πρόσφατα ανακοινωθέντα SUV με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ώστε να υλοποιηθεί η στρατηγική «Winning Back China».
![]()



Ξετρελάθηκαν με τα παιχνιδάκια. Τόσο σοβαροί είναι. Σε λίγο οι σχιστομάτηδες θα μας πουλάνε καθρεφτάκια και χάντρες.Το φως το αληθινό είδαν μηχανικοί της Porsche όταν δοκίμασαν το Ioniq 5 N
Από "ουσία" νομίζεις ότι δεν ξετρελάθηκαν;Ξετρελάθηκαν με τα παιχνιδάκια. Τόσο σοβαροί είναι. Σε λίγο οι σχιστομάτηδες θα μας πουλάνε καθρεφτάκια και χάντρες.
Από ουσία αυτό το ιονικ τί? Ψάχνω δυο μέρες και δεν έχω βρει κάτι που να το ξεχωρίζει από τα άλλα τουτού.