- Reaction score
- 11.538
Δεν αναφερόμουν στα ηλεκτρικά , με τα οποία δεν είμαι αντίθετος, κάθε άλλο. Το σχόλιο μου αφορούσε τον κόφτη.Κάτσε γιατί θα μας τρελάνεις και θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε από το σχολείο. Εκτός αν άλλαξε κάτι τα τελευταία 20 χρόνια στη Νευτώνια Φυσική. Από τη στιγμή που πάτε και οι 2 με 130 πως θα τον πλησιάσεις; Και άντε να πάει με 125. Σιγά τα ωά. Σηκώνεις γκάζι και τέλος.
Ρε άτιμοι πάτε ντε και καλά να βρείτε δικαιολογίες για τα ηλεκτρικά. Εδώ και 2 μέρες σας φταίει ο κόφτης που έχουν.
Μου θυμίζετε το διπλανό forum myphone. Μέχρι και πριν λίγα χρόνια τα iphone ήταν άχρηστα καθώς δεν έστελνες αρχεία με BT. Ήθελες κάμποσα δευτερόλεπτα για μια εικόνα την ίδια στιγμή που με wifi sharing ήθελες κλάσματα. Έως και 2 χρόνια πριν οι "ναυαρχίδες" ήταν άχρηστες διότι δεν είχαν FM radio. Την ίδια στιγμή που οι εταιρίες έδιναν GB αβέρτα για να έχεις online radio απ' όλο τον κόσμο.
Έτσι και εδώ. Θα έπρεπε να έχει επέμβει εισαγγελέας με αυτά που γράφετε για τα όρια ταχύτητας και σας φταίει ο κόφτης στα 180 και 200.