- Reaction score
- 11.359
Καλοτάξιδο
Τι εννοείς, Γιάγκο; Λες ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα συμβάλουν στην βελτίωση της ψυχολογίας του οδηγού; Μίλα καθαρά!Κάθε διαδρομή, μικρή ή μεγάλη, εντός ή εκτός πόλης, αποτελεί πλέον αγχολυτική εμπειρία.
Θα τραγουδάς Ρένα Ντάλμα στις στάσειςΌταν γυρίσαμε σπίτι και ηρεμήσαμε αναρωτήθηκα αν είχαμε ηλεκτρικό έτσι όπως πήγαινα θα χρειαζόμουν 2 φορές γέμισμα με πολύ "χάσιμο" χρόνου.
Τους πήρα τηλέφωνο. Εντός Ιουνίου είπε.Τι γίνεται με το “κινούμαι ηλεκτρικά 2”;
Υποτίθεται θα άνοιγε τον Απρίλιο
Το λαϊκ πάει σε όλο το μήνυμα, εκτός από κει που γράφεις ότι σου άρεσε το κονσεπτ του ami.Μου άρεσε το concept του Citroen ami, αλλά το Silence S04 – απ’ όσα διαβάζω – ξεχωρίζει, ειδικά για την πρακτικότητα της αποσπώμενης μπαταρίας.
Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο γίνεται έτσι προσιτό και σε αυτούς που δεν διαθέτουν parking με παροχή ρεύματος ….
100kw μέγιστο.136 ίπποι (100kW) στην επιλογή οδήγησης Sport
Τέτοια λέγε. Όνειρο.Αν ζεσταθεί, σημαίνει ότι θα έχω εγώ βαρεθεί προ πολλού να είμαι ζωηρός.
Ήδη αρχίζω να ξεπερνάω τον πρώτο ενθουσιασμό μου για τη θέση Sport, και απολαμβάνω τη γαλήνια αίσθηση της επιλογής Eco, να με σπρώχνει απαλά, χωρίς να προσέχω καν πόσο θα πατήσω το πεντάλ του γκαζιού. Μαγικό χαλί!
Και πάντα στη θέση B (regenerative breaking), ούτε φρένο να μη χρειάζεται να πατάω, όνειρο.
Αν ξεχαστώ κι αρχίσω να πατάω τις διαχωριστικές γραμμές, μου διορθώνει ελαφρά και το τιμόνι αναβοσβήνοντας την αντίστοιχη ένδειξη στο heads-up display.
Αν παραχαλαρώσω το χέρι στο τιμόνι, με ειδοποιεί να πιάσω καλά το τιμόνι.
Υπνηλία ακόμη δεν μου ήρθε. Νομίζω πως το μόνιμο βουητό του κινητήρα ενός συμβατικού αυτοκινήτου είναι αυτό που σε κάνει να θολώνεις και να νυστάζεις. Στον ήσυχο χώρο του ηλεκτρικού μπορείς να σκεφτείς, να απολαύσεις μουσική σε χαμηλή στάθμη, να συνομιλήσεις είτε με τον διπλανό σου είτε τηλεφωνικά μέσω του συστήματος του αυτοκινήτου χωρίς να βροντοφωνάζεις. Σαν να είσαι σπίτι στον dedicated χώρο σου, στον αγαπημένο σου καναπέ.
Πάντα στο Έκο.Ήδη αρχίζω να ξεπερνάω τον πρώτο ενθουσιασμό μου για τη θέση Sport, και απολαμβάνω τη γαλήνια αίσθηση της επιλογής Eco,