Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla)

Reaction score
16.407
Χμ... ναι, το βλέπω (ακόμα υπάρχουν άτομα που μου ζητάνε να τους βοηθήσω σε πράγματα που δεν ξέρουν και δεν βρίσκουν στο κινητό τους! ) :gamer: :roflmao:

Reaction score
16.407
Κουμάντο θα του κάνουμε τώρα που θα βάλει τις αλυσίδες; Αφού εκεί του φαίνονται ότι ταιριάζουν, εκεί θα τις βάλει! Μπροστά χάλανε την ομορφιά του αυτοκινήτου... :geek:

TGD

Reaction score
8.795
Σίγουρα είναι λάθος; Γιατί και στην Ε46 εκεί τις έβαλα (τη μία και μοναδική φορά που χρειάστηκε).

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.792
Δεν υπάρχει πισωκίνητο Megane. Και αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει υπάρξει πισωκίνητο Renault.

Reaction score
170
Οπότε ο Pankrok δεν είναι.

Άλλος;

:lolsign:
Εγώ δεν ξέρω απ'αυτα πήγα να γυρίσω το κλειδί δεν είχε .
Κάτι κουμπιά είχε όπως τα προγράμματα στο πλυντήριο . Ε πάτησα ένα στα Κινέζικα ήταν όλα...τα υπολοιπα τα ξέρετε...
.....
.....

:o:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
ΥΓ
Τελικά δεν θα το πάρω ,τινάζεται έυκολα μπροστά ,τα ηλεκτρικά άλογα δεν είναι σαν τα νορμάλ τα θερμικά, μάλλον είναι αφηνιασμένα δεν μ' έπεισαν καθόλου.

:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.508
Κι άλλα. :p

Reaction score
16.407
Εντάξει όλα αυτά τα ιστορικά, το συγκεκριμένο της φωτό, είναι πισωκίνητο; :geek:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.792
Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο είναι ότι υπήρξε πισωκίνητο Twingo. Και στο σχέδιο που μου αρέσει.

Επίσης, μεγάλη λαλακία της Renault που δεν έφερε αυτό το μοντέλο σε ηλεκτρικό στην Ελλάδα. Στη Γαλλία ξεκινούσε από τα 20k.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.024

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk