Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.668
και 10.000€ παραπάνω.
Από ότι φαίνεται με πρώτη ματιά, είναι σε σαφώς ανώτερη κατηγορία κατασκευής και άρα τα αξίζει. Και με το παραπάνω.

Reaction score
2.054
από τα παραπάνω στοιχεία η διαφορά βάρους μεταξύ CLA και 3 LR είναι 233 κιλά
από τα οποία τα 73 κιλά είναι η μεγαλύτερη μπαταρία (αν υπολογίσουμε τη διαφορά σε KW και σημείο αναφοράς το βάρος της μπαταρίας του τέσλα).
είναι και ελαφρά μεγαλύτερο αμάξωμα, έστω κατά λίγα χιλ. σε κάθε διάσταση,
οπότε η διαφορά στο βάρος δεν είναι και τόσο μεγάλη

melina

Cargo 200
Reaction score
43.919
Eπίσης στα συμβατικά υπολογίζεται το βάρος του πλήρες υγρών, 90% καύσιμο και το βάρος του οδηγού (75Kg).
Στα ηλεκτρικά μόνο για πλήρες υγρών γίνεται λόγος (υγρά φρένων και δοχείο πλυσίματος παρμπριζ υποθέτω :biggrin: ) ούτε καν ο οδηγός.
Οταν βγουν επίσημα στοιχεία για τη CLA από το εργοστάσιο θα το ξαναδούμε σε τι γίνεται σύγκριση.

Ενα λάθος που σίγουρα κάνουν εκεί στη Mercedes (ελπίζω να με διαβάζει κάποιος για να το μεταφέρει στους αρμόδιους :p ) είναι ότι βγάζουν νέο αυτοκίνητο/πλατφόρμα με όνομα μοντέλου που παραπέμπει σε υπάρχον της μικρότερης κατηγορίας. Οπου μεταξύ τους από ότι φαίνεται από τις διαστάσεις τουλάχιστον δεν έχουν καμία σχέση. Αυτό θα δημιουργήσει μια σύγχιση στην αγορά τουλάχιστον τον πρώτο καιρό. Νομίζω ότι πιο πετυχημένο θα ήταν να το έλεγαν CLC ειδικά αν στοχεύουν να κόψουν τις κάτω σειρές Α, Β (που κι αυτό ήταν λάθος κίνηση κατά τη γνώμη μου :p αλλά δεν ξέρω και τι λεφτά τους άφησε όλο αυτό το πρότζεκτ).

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.692
Members
38.359
Νεότερο μέλος
thandimo