- Reaction score
- 0
Δεν μου αρέσουν οι φράουλες 8)
Οταν θα δείς να "πεφτει" 32άρα ασφάλεια τύπου Β κατά την "εκκίνηση" ενός μαμάτου Hi-End θα καταλάβεις γιατί χρειαζόμαστε ασφάλειες D για κινητήρες. Η αρχική φόρτιση των πυκνωτών είναι σαν το ρεύμα εκκίνησης ενός μοτέρ.vadergr said:Για home cinema μιλαμε (αυτο εχω καταλαβει) και οχι για μηχανες.Γενικα την αποφαση για ξεχωριστη παροχη την βρισκω εξαιρετικα υπερβολικη.Το συστημα πως θα "απογειωθει" δεν εχω καταλαβει ακομα σαν ηλεκτρολογος.ΠΕΤΡΟΣ Κ. said:Μην ξεχάσεις να βάλεις ασφαλειοδιακόπτες τύπου "D" για την παροχή στο σύστημα ώστε να μην σου πέφτουν στην "εκκίνηση" των μηχανημάτων
Ολα μου φαινονται υπερβολικα.Στην τεχνικη εταιρεια που εργαζομαι εχουν φτιαξει ΣΠΙΤΑΡΟΝΕΣ των πιο γνωστων/πλουσιων Ελληνων και δεν υπηρξε ποτε "αναγκη" (εστω και ψυχολογικη) για ξεχωριστη παροχη.
Κακο βεβαια στην υποθεση δεν υπαρχει κανενα,μονο υπερβολη (κατα την ταπεινη μου αποψη)
Οι Hi-End ενισχυτές διαθέτουν soft start. Δεν ρίχνουν ούτε τις 16άρες ασφάλειες.ΠΕΤΡΟΣ Κ. said:Οταν θα δείς να "πεφτει" 32άρα ασφάλεια τύπου Β κατά την "εκκίνηση" ενός μαμάτου Hi-End θα καταλάβεις γιατί χρειαζόμαστε ασφάλειες D για κινητήρες. Η αρχική φόρτιση των πυκνωτών είναι σαν το ρεύμα εκκίνησης ενός μοτέρ.vadergr said:Για home cinema μιλαμε (αυτο εχω καταλαβει) και οχι για μηχανες.Γενικα την αποφαση για ξεχωριστη παροχη την βρισκω εξαιρετικα υπερβολικη.Το συστημα πως θα "απογειωθει" δεν εχω καταλαβει ακομα σαν ηλεκτρολογος.ΠΕΤΡΟΣ Κ. said:Μην ξεχάσεις να βάλεις ασφαλειοδιακόπτες τύπου "D" για την παροχή στο σύστημα ώστε να μην σου πέφτουν στην "εκκίνηση" των μηχανημάτων
Ολα μου φαινονται υπερβολικα.Στην τεχνικη εταιρεια που εργαζομαι εχουν φτιαξει ΣΠΙΤΑΡΟΝΕΣ των πιο γνωστων/πλουσιων Ελληνων και δεν υπηρξε ποτε "αναγκη" (εστω και ψυχολογικη) για ξεχωριστη παροχη.
Κακο βεβαια στην υποθεση δεν υπαρχει κανενα,μονο υπερβολη (κατα την ταπεινη μου αποψη)
Δημήτρη,γι' αυτό φταίει ο ενισχυτής σου και όχι τα ηλεκτρολογικά. Μην κυνηγάς μάγισσες...Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Επ[ίσης παρ όλο που έχω ξεχωριστές γραμμές για το ηχοσύστημα, όταν ανάβω ένα μίξερ που έχω ακούω θόρυβο απ τα ηχεία.
Γιατί όταν αλλάζω πρίζα στο μίξερ δεν γίνεται αυτό?Κώστας Κόγιας said:Δημήτρη,γι' αυτό φταίει ο ενισχυτής σου και όχι τα ηλεκτρολογικά. Μην κυνηγάς μάγισσες...Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Επ[ίσης παρ όλο που έχω ξεχωριστές γραμμές για το ηχοσύστημα, όταν ανάβω ένα μίξερ που έχω ακούω θόρυβο απ τα ηχεία.
Βρε Κωστα ψυχραιμια......αμεσως φταει ο ενισχυτης του.....δεν το λες ετσι απλα αυτο.......Κώστας Κόγιας said:Δημήτρη,γι' αυτό φταίει ο ενισχυτής σου και όχι τα ηλεκτρολογικά. Μην κυνηγάς μάγισσες...Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Επ[ίσης παρ όλο που έχω ξεχωριστές γραμμές για το ηχοσύστημα, όταν ανάβω ένα μίξερ που έχω ακούω θόρυβο απ τα ηχεία.