- Reaction score
- 266
ιναλαν μετρηση με wifi....
θα απότολμήσω να το παρω αν και φοβαμαι τα ανταλλάγματα που θα ζητήσει, την προηγούμενη φορά που μου έδωσε κάτι δεν μπορουσα να κάτσω σε καρέκλα για 2 μηνες, ας είναι όμως για το καλό του σπιτιού μου τα κάνω.Και τα 2 είναι access points.
Εσύ θες ενα, modem-router.
Παίρνεις λοιπόν το Tp Link του zizik και ακολούθως με ενα απο αυτα τα access points κάνεις και ενα WiFi δίκτυο που θα θερίζει.
θα απότολμήσω να το παρω αν και φοβαμαι τα ανταλλάγματα που θα ζητήσει, την προηγούμενη φορά που μου έδωσε κάτι δεν μπορουσα να κάτσω σε καρέκλα για 2 μηνες, ας είναι όμως για το καλό του σπιτιού μου τα κάνω.
τα αλλά τα έχω και παίζουν το Wi-Fi σπίτι και σε όλο το κτίριο (2 όροφοι), δεν έχω παράπονο κάνουν τη δουλειά τους τέλεια. Το Wi-Fi του ρουτερ είναι μόνιμα off.
1. Ένας τρόπος είναι να περάσεις και να την "αφουγκραστείς"!σας ενημερώνουν από μόνοι τους ή ρωτάτε κάθε τόσο αν είναι διαθέσιμη η σύνδεση;
ωπα!!! σε κάθε περιοχή είναι ένας ΜΟΝΟ πάροχος; Δηλαδή αν δεν είναι η vodafone με την οποία έχω ήδη συμβόλαιο για τους επόμενους πολλούς μήνες θα χρειαστεί είτε να έχω διπλό συμβόλαιο είτε να σπάσω το παλιό και να πληρώσω πέναλτυ για να πάρω ftth;η του παρόχου που έχει παρει την περιοχή
Όχι.ωπα!!! σε κάθε περιοχή είναι ένας ΜΟΝΟ πάροχος; Δηλαδή αν δεν είναι η vodafone με την οποία έχω ήδη συμβόλαιο για τους επόμενους πολλούς μήνες θα χρειαστεί είτε να έχω διπλό συμβόλαιο είτε να σπάσω το παλιό και να πληρώσω πέναλτυ για να πάρω ftth;
Νόμιζα ότι το δίκτυο είναι κοινό και ότι ο κάθε πάροχος παλεύει για τον τελικό καταναλωτή
Κέντρο Αθήνας. Δεν έχω ιδέα που είναι οι καμπίνες και αν έχουν αναβαθμιστεί. Θα αρχίσω να ψάχνω τη γειτονιά, δεν έχω και σκύλο gamoto!Είσαι κοντά σε Αστικό Κέντρο?
Στην περιοχή σου οι υπόλοιπες καμπίνες έχουν αναβαθμιστεί και μονο η δικιά σου ε΄χει μενει?
Πρόλαβα ή παλιατζούρα πήρες;
Modem router TP link AC1200 αχρησιμοποίητο
Πωλείται το tp-link AC1200 wireless modem router, dual band 300/867 Mbps 2.4/5 GHz. Είναι εντελώς καινούργιο, σφραγισμένο, αχρησιμοποίητο, με τη ζελατίνα του, δεν έχει ανοιχτεί. Αγοράστηκε από public, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, οπότε ας το πάρει κάποιος που το χρειάζεται για να κάνει...www.avsite.gr
Επειδή εδώ μιλάς για FTTH, αλλά οι υπόλοιποι μιλάνε για FTTC, για αρχή πρέπει να αποσαφηνίσουμε τί από τα δύο είναι.ωπα!!! σε κάθε περιοχή είναι ένας ΜΟΝΟ πάροχος; Δηλαδή αν δεν είναι η vodafone με την οποία έχω ήδη συμβόλαιο για τους επόμενους πολλούς μήνες θα χρειαστεί είτε να έχω διπλό συμβόλαιο είτε να σπάσω το παλιό και να πληρώσω πέναλτυ για να πάρω ftth;
Νόμιζα ότι το δίκτυο είναι κοινό και ότι ο κάθε πάροχος παλεύει για τον τελικό καταναλωτή