- Reaction score
- 100.382
Εντάξει, μεγάλο... που έχω εσένα φίλο!μικρό....
Εντάξει, μεγάλο... που έχω εσένα φίλο!μικρό....
Μάλλον μπερδεύτηκες...Σώτο. Οι πνευμονολόγοι δεν ξέρουν τίποτε, πίστεψέ με. Το μόνο που έχει γίνει είναι μια μικρής κλίμακας καρδιολογική μελέτη. Έχει γίνει στην Ελλάδα από Έλληνα, με δείγμα 40-45 ατόμων και έδειξε πως η αρτηριακή πίεση δεν αυξάνεται με το ηλεκτρονικό σε αντίθεση με το κανονικό. Όπερ σημαίνει πως -καρδιολογικά- είναι σαν να μην καπνίζεις.
Τα έχουμε πει αυτά, όταν βάλουν "φόρο καπνού" στα υγρά (ΚΑΙ ΟΧΙ "ΛΑΔΙΑ") θα γίνουν κι αυτά υγιεινά όπως τα τσιγάρα με τις ευλογίες της κυβέρνησης.
Όχι καλέ δεν μπερδεύομαι, τουλάχιστον εύκολα. Η κυβέρνηση σε παλιές ανακοινώσεις της πως το άτμισμα είναι εξίσου ή περισσότερο επικίνδυνο από το κάπνισμα, σε "μελέτες" πνευμονολόγων το είχε στηρίξει!!!Μάλλον μπερδεύτηκες...
Τι δουλειά έχουν οι πνευμονολόγοι με την κυβέρνηση??
Συμφωνω πληρως ,μονο ο Κ.Φαρσαλινος στο Ωνασειο κανει καποιες ερευνες και απο καποιες απο Αμερικη δεν εχουν βρει κατι επιβλαβες εως τωρα.Σώτο. Οι πνευμονολόγοι δεν ξέρουν τίποτε, πίστεψέ με. Το μόνο που έχει γίνει είναι μια μικρής κλίμακας καρδιολογική μελέτη. Έχει γίνει στην Ελλάδα από Έλληνα, με δείγμα 40-45 ατόμων και έδειξε πως η αρτηριακή πίεση δεν αυξάνεται με το ηλεκτρονικό σε αντίθεση με το κανονικό. Όπερ σημαίνει πως -καρδιολογικά- είναι σαν να μην καπνίζεις.
Τα έχουμε πει αυτά, όταν (σσσσςςςςςςςςςςς.)
Μάλλον λάθος κατάλαβες η κάποιο λάθος υπάρχει στην διατύπωση αυτού που διάβασες.Όπερ σημαίνει πως -καρδιολογικά- είναι σαν να μην καπνίζεις.
Οτι οι συγκεκριμένοι γιατροί είναι τσαρλατάνοι τουλάχιστον .Οσο για τους γιατρους,εκανα 2 εξετασεις,μετα απο 35 χρονια συνεχους καπνισματος 3,5 πακετων την ημερα και βρηκαν καλα τα πλεμονια!Τι να πεις.
Συμφωνώ απολύτως .Τις επιπτωσεις της νικοτινης σιγουρα τις εχεις.( απλα την μειωνεις οσο θελεις μεχρι να το κοψης και αυτο).
Λεμε οτι γλυτωνουμε τις επιπτωσεις των αλλων ουσιων που περιεχει το καν. τσιγαρο.
Οι ερευνες αν γινουν, αφορουν τυχον επιπτωσεις απο τα υγρα η την αντισταση του Η.Τ
Οι επιπτώσεις της νικοτίνης άπτονται νευρολογικά και όχι καρδιολογικά όπως ίσως έχετε διαβάσει. Υπό αίρεση είναι επίσης η αύξηση των σφυγμών λόγω νικοτίνης. Ουσιαστικά διεγείρει τους νευροδιαβιβαστές, εξ ου και η σύνδεση της με στέρηση ή ευχαρίστηση κτλΕφ'όσον παίρνεις δόση νικοτίνης ,άσχετα με τον τρόπο που εισέρχεται στον οργανισμό,εμφανίζεις και τις επιπτώσεις της ουσίας .
Να είμαστε λίγο προσεκτικοί στην διατύπωση των λεγόμενων-γραφόμενων μας .
Χαχαχα, κι εγώ για τον Κ. Φαρσαλινό μιλούσα!Συμφωνω πληρως ,μονο ο Κ.Φαρσαλινος στο Ωνασειο κανει καποιες ερευνες και απο καποιες απο Αμερικη δεν εχουν βρει κατι επιβλαβες εως τωρα.
Λάθος. Δεν έχω δει ούτε έναν απ' αυτούς που εννοείς με τον όρο με ΗΤ.Σακατιλίκι και αλκοολίκι είναι κι αυτό ,αλλά των γιάππιδων .