joyetech - eVic-VT 60W - temperature control - supporting VT-Ti (Titanium)/ VT-Ni (Nickel) Στα € 134.90
Last edited:
Βρε τεμπέλη.........όλα στο πιάτο τα θέλειςΕπιτέλους, να και μια οθόμη που διαβάζεται κανονικά, χωρίς να γυρίσεις, στρίψεις, τουμπάρεις...
To Classic δεν έχει νόημα. Θες όσο γίνεται περισσότερα watts από αυτά τα διαόλια..Είναι ένα 2.5 με flat cup και νέο display.Provari P3, Provari Classic ή box mod? (Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα ψηλά watt)
https://www.e-cigarette-forum.com/f...to-have-the-new-flat-top-cap-assembly.626322/If you put a souped up engine in a Model T Ford is the Model T still classified as a classic?
If you substitute LEDs in a PBR neon sign, is the sign still a classic?
If you make a Philly cheesesteak sandwich with "squeeze cheese" from a can is it still a classic?
If you put a P3 top cap on a PV2.5 is the PV still a classic?
Πήρα το black flag fallen και ενώ είναι από τα καλύτερα υγρά για τα δικά μου γούστα και το ατμιζω όλη μέρα σπαστό με καπνικά μπορώ να πω ότι με έπιασε το στήθος μου ένα μικροσφιξιμο σαν τότε που κάπνιζα πολλά τσιγάρα.δεν ξέρω μπορεί να φταει η δουλειά και όχι το υγρό πάντως το εξετάζω
......να σου φτιάξω μοντάκι με μια ΑΑΑ αλκαλική να μην πιάνει και χώρο στην τσέπη σου
Τα άρθρα που κόπιαρες μιλάνε για ιστολογικές αλλοιώσεις σε κυτταρικό επίπεδο που δεν δικαιολογούν επ'ουδενί το σφίξιμο .Πήρα το black flag fallen και ενώ είναι από τα καλύτερα υγρά για τα δικά μου γούστα και το ατμιζω όλη μέρα σπαστό με καπνικά μπορώ να πω ότι με έπιασε το στήθος μου ένα μικροσφιξιμο σαν τότε που κάπνιζα πολλά τσιγάρα.δεν ξέρω μπορεί να φταει η δουλειά και όχι το υγρό πάντως το εξετάζω
Κώστα το μοντάκι σου θέλει καλίμπρα, ή του έχεις πει να στέκεται σούζα?καλα .....με espresso freddo γλυκο και ολιγη σαντιγι στα 0.17Ω με 30αρη και ακτινα 1.375mm στα 8.5 watt στους 180c σκοτωνει o mini kayfun lite +
View attachment 48098
Σίγουρα ατμισα παραπάνω λόγο πολύς δουλειάς αλλά με 2 ml max που κάνω την ημέρα σιγά το πολύ ατμισμα άντε να φτασα 3 σε βατ 9 παίζω με 1,1-1,4 .νομίζω ότι το υγρό αυτό espesso και κάτι τρούφες κτλ είναι βαρύ.όσο για τις μελέτες - ομελετες που τις λέω εγώ ότι και να λένε εγώ ξέρω καλύτερα αν είναι οκ το ατμισμα για μένα τι νιώθω καλύτερο άρα είναι καλύτερα.τωρα ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε αμα τι ψυρισουμε πάλι θα βρουμε να λέμε .παν μέτρον άριστον εγώ έτσι λέω κουλ βατ κουλ ποσότητες κουλ αντιστάσεις και δεν θα πάθουμε τπτ.τωρα αμα βαράς 10-15 ml παίζεις 40-60 βατ κτλ ρ γαμα τα και τον αερα αμα τον εισπνεεις έτσι ζαλίζειΤα άρθρα που κόπιαρες μιλάνε για ιστολογικές αλλοιώσεις σε κυτταρικό επίπεδο που δεν δικαιολογούν επ'ουδενί το σφίξιμο .
Μάλλον το παράκανες με "πιπίλα" λόγω ευχαρίστησης και μπούκωσες η τραβάς πιό γεμάτες πλέον
τσιρκο ......Κώστα το μοντάκι σου θέλει καλίμπρα, ή του έχεις πει να στέκεται σούζα?