Nαι από το Koopor Mini,αλλά με extra έλεγχο θερμοκρασίας για σύρμα SS316L στις προρυθμισμένες θέσεις(Ni,Ti,SS316L).
Στο koopor mini υπάρχει firmware update(φρέσκο) αλλά θέλει ειδικό usb(κόστος περίπου 30$) ή αααααααν βρεις κατάστημα που το έχει πάρει.
Να πω κι εγώ τον πόνο μου σήμερα, μπας και έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο. Αγόρασα πριν περίπου ένα μήνα το Evic VTC Mini. Την ημέρα αγοράς του, πέρασα και το τελευταίο firmware, όλα καλά, απόλυτα ικανοποιημένος. Μέχρι που σε περίπου 10 ημέρες, άρχισε να μου κάνει κάτι παράξενα. Ανεβάζει μόνο του τη θερμοκρασία, δεν υπακούει στο fire button και γενικότερα δείχνει σαν να έχει κολλήσει το πλήκτρο της αύξησης. Μάλιστα, μια φορά άλλαξε και η κατεύθυνση της οθόνης, σαν να είχε γίνει περιστροφή 180 μοιρών ( μια φορά συνεβη αυτό και απο τότε δεν έχει ξανασυμβεί ούτε έχω καταφέρει ο ίδιος να το κάνω για να πει κανείς ότι έχει τέτοιο χαρακτηριστικό το mod ). Απευθύνθηκα στο κατάστημα που το αγόρασα, δόθηκε για τεχνικό έλεγχο και πήρα την απάντηση ότι λειτουργεί σωστά και να προσέξω τις παρεμβολές που μπορεί να κάνει το κινητό μου γιατί μπερδεύει το τσιπάκι του Mod. Φυσικά, απο προχθές που το παρέλαβα τα έχω σε απόσταση παντα, αλλά κάνει πάλι το ίδιο και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία για λίγο για να επανέλθει. Υπάρχει κανείς άλλος που να αγόρασε το ίδιο mod και να του κάνει τα ίδια? Ή ακόμα καλύτερα, κάποιος που να μη του κάνει τίποτα απο τα παραπάνω?
Νικο εχω το VTC περιπου ενα μηνα και δεν εχω κανενα προβλημα. Εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις.
Για μενα ειναι το καλυτερο μοντακι μεχρι τα 100€.
Οταν το πηγες στο καταστημα να το ελενξουν,το εστειλαν στιν ecig?
Κανε τον κοπο και βαλε την παλια V1.10 παλι να δεις θα στο κανει παλι? Εγω εβαλα την V2.0 και την αλλαξα με την 1.30 γιατι δεν μου αρεσε η νεα οθονη οπου ηταν ολα μαζι στριμωγμενα και δεν εβλεπα καλα ολες τις ενδειξεις.