Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
Μη βιαστείς, γιατί αν και το VTC mini είναι το εργαλείο για να έχεις σήμερα, το Cubis δεν ξέρω αν είναι.

Να το συζητήσουμε πρώτα. Πόσα τσιγάρα, πόσο αποφασισμένος, τι περιμένεις, πόσο θέλεις να ταλαιπωρηθείς κλπ.

Reaction score
731
Μη βιαστείς, γιατί αν και το VTC mini είναι το εργαλείο για να έχεις σήμερα, το Cubis δεν ξέρω αν είναι.

Να το συζητήσουμε πρώτα. Πόσα τσιγάρα, πόσο αποφασισμένος, τι περιμένεις, πόσο θέλεις να ταλαιπωρηθείς κλπ.
μάλλον θέλεις να με μπερδέψεις περισσότερο......:)

καπνίζω μέχρι 10 στριφτά την ημέρα, τα τελευταία 15 χρόνια.

Δεν θέλω, ούτε έχω χρόνο για ταλαιπωρίες (αν και ξέρω ότι θα μπλέξω).

Αν δεν το πρόλαβες, έκανα edit στο μήνυμά μου και έβαλα και χάρτη. :wink:
Ευχαριστώ. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έψαξα καθόλου....... Έψαξα γρήγορα μόνο στο skroutz.

Reaction score
731
Μήπως ο φίλος να δει τον Triton Mini αντί του Cubis?
Νομίζω ότι θα μου ήταν πιο εύκολο να πάω σε ένα κατάστημα και να τελειώνω (σαν αρχή).

Αυτό είναι της ίδιας εταιρείας;

Eκτος Πεμπτης,να πας να βρεις τον Στελιο στο κατάστημα.
ο.κ. ευχαριστώ

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
Το θέμα της τζούρας με απασχολεί. Οι καινούργιοι κινέζικοι είναι πολύ αεράτοι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
Μικρότερη παροχή αέρα σημαίνει περισσότερη γεύση με λίγα watts, όπως και χαμηλότερη κατανάλωση υγρού. Οι πρόσφατοι κινέζικοι απευθύνονται στους cloudchasers, που για να έχουν κάποια γεύση χρειάζονται πολλά, 20-30-40, watts. Οι νορμάλ χρειάζονται 7-10-15 watts.
Εγώ, ο rose, ο Μάνος, ανήκουμε στην κατηγορία μέχρι 10-12W. Ο Γιάννης δεν ξέρω, γιατί αλλάζει συνεχώς. :D

Reaction score
731
Μικρότερη παροχή αέρα σημαίνει περισσότερη γεύση με λίγα watts, όπως και χαμηλότερη κατανάλωση υγρού. Οι πρόσφατοι κινέζικοι απευθύνονται στους cloudchasers, που για να έχουν κάποια γεύση χρειάζονται πολλά, 20-30-40, watts. Οι νορμάλ χρειάζονται 7-10-15 watts.
Εγώ, ο rose, ο Μάνος, ανήκουμε στην κατηγορία μέχρι 10-12W. Ο Γιάννης δεν ξέρω, γιατί αλλάζει συνεχώς. :D
Από αυτά που έχω ακούσει, νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι στη κατηγορία των λίγων watt.
Επειδή θέλω να πάω να το πάρω αύριο το πρωί, έχεις να προτείνεις κάτι;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
κανόνας απαράβατος......(σχεδόν)
Νέος ατμιστής >λίγα βατακια ( ± 10) & σχετικά σφικτή τζούρα...τσιγαρίσια
Εν καιρώ και σε άμεση σχέση με την εγκεφαλική βλάβη :rolleyes: ...αυξάνουν τα βατ,τα ντουμάνια ,κατρακυλάνε οι αντιστάσεις σε 0,0000001Ω και αγοράζονται μοντ (μινι ηλεκτροκόλληση) 200 βατακίων :O_o:,ατμοποιητές με 2πλες-3πλες -4πλες αντιστάσεις με σύρματα που σέρνουν και ντόπερμαν που είδε γατούλη να του τρώει το φαϊ και παρακολούθηση βίντεο από τον γιουτιουμπη με τους ατμιζμένους αμερικάνους η ασιάτες που κάθε τζούρα επίδειξης απαιτεί απορροφητήρα ψησταριάς για να καθαρίσει η εικόνα .:bigboss:

Last edited:

Reaction score
15.548
δλδ εγω που εχω φτασει τα 200watt τι εγκεφαλικη βλαβη εχω ; :roflmao:

τι του λες του ανθρωπου βρε ; :roflmao:

με 12 watt μπορεις να εχεις το αναλογο ντουμανι.....
......ο Manos58 ειναι μαιμου ατμιστης:D

Reaction score
15.548
στα 200watt Γιαννη μου δεν ρουφας ...γεμιζεις πριν κανεις εισπνοη :laugh:
.....μετα τα 20 αντε 30watt αρχιζεις και ξεφευγεις....πας σε αλλο στυλ ατμισης.

τα 10 στριφτα που κανει ο φιλος ειναι τιποτα.....

ο Μανος; που μιλαει για εγκεφαλικες βλαβες κανει και τα δυο....:roflmao::roflmao:

εγω εκανα 3 πακετα την ημερα τα βαρια και σωθηκα !

παιζω στα 12-15watt ολημερις ....αλλα οταν εχω ντερτια χτυπαω 100-120watt ....αλλη αισθηση..!!!!!!
....τραβας μια και η επομενη ειναι μετα απο κανα 20λεπτο :laugh:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.722
παιζω στα 12-15watt ολημερις ....αλλα οταν εχω ντερτια χτυπαω 100-120watt ....αλλη αισθηση..!!!!!!
....τραβας μια και η επομενη ειναι μετα απο κανα 20λεπτο :laugh:
Τέτοια να γράφεις, και θα απαγορεύσουν το άτμισμα σε χρόνο dt...:D

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
κατι τέτχια σκεφτότανε ο Αλβέρτος και μίλαγε για διαστολή του χρόνου ......τζουρα και μισάωρο

Reaction score
1.560
Για σας παιδάκια

Λοιπόν χτες η γυναίκα μου ανέφερε ότι θέλει να κόψει το τσιγάρο και να της πάρω ένα ηλεκτρονικό
Επειδή δεν έχω ούτε τον χρόνο(λέμε τώρα) ούτε την διάθεση να το ψάξω πολύ θέλω να μου προτείνετε ένα ΚΑΛΌ από πλευρά ποιότητας αλλά και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ηλεκτρονικό τσιγάρο

Σας Ευχαριστώ

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
Ισχύουν τα ίδια με τον προηγούμενο ενδιαφερόμενο, VTC mini & Cubis.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas