- Reaction score
- 731
ευχαριστώ πολύ!!!!!
ευχαριστώ πολύ!!!!!
Αν δεν το πρόλαβες, έκανα edit στο μήνυμά μου και έβαλα και χάρτη.ευχαριστώ πολύ!!!!!
μάλλον θέλεις να με μπερδέψεις περισσότερο......Μη βιαστείς, γιατί αν και το VTC mini είναι το εργαλείο για να έχεις σήμερα, το Cubis δεν ξέρω αν είναι.
Να το συζητήσουμε πρώτα. Πόσα τσιγάρα, πόσο αποφασισμένος, τι περιμένεις, πόσο θέλεις να ταλαιπωρηθείς κλπ.
Ευχαριστώ. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έψαξα καθόλου....... Έψαξα γρήγορα μόνο στο skroutz.Αν δεν το πρόλαβες, έκανα edit στο μήνυμά μου και έβαλα και χάρτη.![]()
Νομίζω ότι θα μου ήταν πιο εύκολο να πάω σε ένα κατάστημα και να τελειώνω (σαν αρχή).Μήπως ο φίλος να δει τον Triton Mini αντί του Cubis?
ο.κ. ευχαριστώEκτος Πεμπτης,να πας να βρεις τον Στελιο στο κατάστημα.
τι εννοείς;Το θέμα της τζούρας με απασχολεί. Οι καινούργιοι κινέζικοι είναι πολύ αεράτοι.
Από αυτά που έχω ακούσει, νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι στη κατηγορία των λίγων watt.Μικρότερη παροχή αέρα σημαίνει περισσότερη γεύση με λίγα watts, όπως και χαμηλότερη κατανάλωση υγρού. Οι πρόσφατοι κινέζικοι απευθύνονται στους cloudchasers, που για να έχουν κάποια γεύση χρειάζονται πολλά, 20-30-40, watts. Οι νορμάλ χρειάζονται 7-10-15 watts.
Εγώ, ο rose, ο Μάνος, ανήκουμε στην κατηγορία μέχρι 10-12W. Ο Γιάννης δεν ξέρω, γιατί αλλάζει συνεχώς.![]()
Το ότι μπορείς και γράφεις ακόμα, είναι θαύμα.δλδ εγω που εχω φτασει τα 200watt τι εγκεφαλικη βλαβη εχω ;![]()
Τέτοια να γράφεις, και θα απαγορεύσουν το άτμισμα σε χρόνο dt...παιζω στα 12-15watt ολημερις ....αλλα οταν εχω ντερτια χτυπαω 100-120watt ....αλλη αισθηση..!!!!!!
....τραβας μια και η επομενη ειναι μετα απο κανα 20λεπτο![]()