Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
βαλε και ενα ξυραφακι ρε άνθρωπε να αναδείξεις την καδενα ......

δεν πρέπει να έχει δόντια..Γατακια......
μαλλον η τριπλη fused ειναι καλυτερηβαλε και ενα ξυραφακι ρε άνθρωπε να αναδείξεις την καδενα ......![]()
- χωρίς να είμαι ιατρός , οι άφτρες ( νομίζω έτσι ονομάζονται ποιό σωστά ) , έχουν να κάνουν με έλλειψη κάποιων βιταμινών ή άλλες βιοχημικές διαταραχές , οπότε μήν τα παρατάς και ψάξε το λίγο ακόμηΑποφάσισα να στραφώ στο ηλεκτρονικό τσιγάρο με προοπτική να ελαχιστοποιήσω ή ακόμα και να μηδενίσω την νικοτίνη μεσοπρόθεσμα.
Ξεκίνησα την προηγούμενη Παρασκευή, αγόρασα όλο το σχετικό εξοπλισμό, προτίμησα για αρχή κάποιο καπνικό για να έρθει ομαλά η προσαρμογή, οι γεύσεις μου άρεσαν, δε συνάντησα κάποια δυσκολία ή στέρηση, όλα μια χαρά.
Σε δύο μόλις μέρες το στόμα μου γέμισε άφθες πράγμα που είχα να εμφανίσω από πολύ μικρή ηλικία όπου, λόγω ακαταλόγιστου, βάζαμε στο στόμα μας ό,τι να' ναι. Το άτμισμα έγινε μία λίαν επίπονη διαδικασία καθότι κάθε ρουφηξιά εξαργυρωνόταν με πολύ τσούξιμο.
Δυστυχώς την τέταρτη μόλις μέρα, και αφού πήρα φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα (pyralvex + πλύσεις με αλατόνερο), στράφηκα πάλι στο συμβατικό τσιγάρο.
Δεν τίθεται θέμα στοματικής υγιεινής καθότι είμαι ιδιαίτερα σχολαστικός στο συγκεκριμένο θέμα.
Δε λαμβάνω κάποια συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή τη δεδομένη περίοδο η οποία θα μπορούσε να έχει κάποιες παρενέργειες. Τις δύο μόλις μέρες που πρόλαβα να ατμίσω, ήμουν σχολαστικός και με το καθάρισμα του στόμιου.
Έψαξα λίγο το θέμα στο διαδίκτυο και είδα ότι οι άφθες έχουν αναφερθεί ως παρενέργεια από κάποιους ατμιστές.
Προφανώς, πρόκειται περί κάποιας αλλεργικής αντίδρασης του οργανισμού μου στο υγρό, σε άλλη εξήγηση δεν μπορώ να καταλήξω.
Πρακτικά όλα τα παραπάνω τι σημαίνουν; Παρατάω το άτμισμα, που τόσο μου άρεσε ως εναλλακτική, και δεν υπάρχει καμιά ελπίδα;
Είναι μια πρόσκαιρη αντίδραση του οργανισμού και αργά ή γρήγορα θα συνηθίσει;
Υπάρχει σωτηρία;
Τονίζω πως το άτμισμα έγινε μια επώδυνη εμπειρία μέσα σε μόλις δύο μέρες επομένως η λογική του συνέχισε και βλέπουμε πώς θα πάει το πράγμα δεν παίζει με την καμία.
Κάποια αντίστοιχη εμπειρία;
Ίσως το θέμα να έχει αναφερθεί πρωτύτερα αλλά δεν μου είναι εφικτό να διαβάσω 353 σελίδες.
Ευχαριστώ.
Ας ειν και 10 ml,την ατυχία μου την χώνεψα ήδηΔυσκολη εποχή ξεκινησες......τα αποθεματα ,αν υπάρχουν, δυνονται μονο σε γνωστους πελάτες και στα κρυφά λογω νομοθεσίας .
Υποχρεωτικα τα 10 ml πλέον .Έχουν ξεπουλήσει οι πάντες .
Πολύ καλός καμία διαρροή , για χτύπημα δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί έχει να κάνει με το υγρό την νικοτίνη κτλπΑγαπητέ Kogni,
Τί γίνεται με τον Siren?Για πες καμμιά εντύπωση?
Γεύση,χτύπημα,διαρροές!
Ή απο λάθος μεταχείριση.Δεν συμφερουν τα μεταφορικά...από Ευρώπη ισχυουν τα ιδια 10 μλ
Τα χουμε πει ...θα ανθίσει το παραεμπόριο ,τα ανεξελεγκτα προϊόντα και φυσικά το DIY .
Θα γινουμε όλοι χημικοί η ....μακαριτες(από λαθος διάλυμα νικοτίνης
)