Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.594
Αποφάσισα να στραφώ στο ηλεκτρονικό τσιγάρο με προοπτική να ελαχιστοποιήσω ή ακόμα και να μηδενίσω την νικοτίνη μεσοπρόθεσμα.

Ξεκίνησα την προηγούμενη Παρασκευή, αγόρασα όλο το σχετικό εξοπλισμό, προτίμησα για αρχή κάποιο καπνικό για να έρθει ομαλά η προσαρμογή, οι γεύσεις μου άρεσαν, δε συνάντησα κάποια δυσκολία ή στέρηση, όλα μια χαρά.

Σε δύο μόλις μέρες το στόμα μου γέμισε άφθες πράγμα που είχα να εμφανίσω από πολύ μικρή ηλικία όπου, λόγω ακαταλόγιστου, βάζαμε στο στόμα μας ό,τι να' ναι. Το άτμισμα έγινε μία λίαν επίπονη διαδικασία καθότι κάθε ρουφηξιά εξαργυρωνόταν με πολύ τσούξιμο.
Δυστυχώς την τέταρτη μόλις μέρα, και αφού πήρα φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα (pyralvex + πλύσεις με αλατόνερο), στράφηκα πάλι στο συμβατικό τσιγάρο.

Δεν τίθεται θέμα στοματικής υγιεινής καθότι είμαι ιδιαίτερα σχολαστικός στο συγκεκριμένο θέμα.
Δε λαμβάνω κάποια συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή τη δεδομένη περίοδο η οποία θα μπορούσε να έχει κάποιες παρενέργειες. Τις δύο μόλις μέρες που πρόλαβα να ατμίσω, ήμουν σχολαστικός και με το καθάρισμα του στόμιου.

Έψαξα λίγο το θέμα στο διαδίκτυο και είδα ότι οι άφθες έχουν αναφερθεί ως παρενέργεια από κάποιους ατμιστές.
Προφανώς, πρόκειται περί κάποιας αλλεργικής αντίδρασης του οργανισμού μου στο υγρό, σε άλλη εξήγηση δεν μπορώ να καταλήξω.

Πρακτικά όλα τα παραπάνω τι σημαίνουν; Παρατάω το άτμισμα, που τόσο μου άρεσε ως εναλλακτική, και δεν υπάρχει καμιά ελπίδα;
Είναι μια πρόσκαιρη αντίδραση του οργανισμού και αργά ή γρήγορα θα συνηθίσει;
Υπάρχει σωτηρία;

Τονίζω πως το άτμισμα έγινε μια επώδυνη εμπειρία μέσα σε μόλις δύο μέρες επομένως η λογική του συνέχισε και βλέπουμε πώς θα πάει το πράγμα δεν παίζει με την καμία.

Κάποια αντίστοιχη εμπειρία;

Ίσως το θέμα να έχει αναφερθεί πρωτύτερα αλλά δεν μου είναι εφικτό να διαβάσω 353 σελίδες.

Ευχαριστώ.
- χωρίς να είμαι ιατρός , οι άφτρες ( νομίζω έτσι ονομάζονται ποιό σωστά ) , έχουν να κάνουν με έλλειψη κάποιων βιταμινών ή άλλες βιοχημικές διαταραχές , οπότε μήν τα παρατάς και ψάξε το λίγο ακόμη

- η γυναίκα μου έχει τέτοια προβλήματα και εγώ όταν ήμουν μικρός , και όντως η ενόχληση είναι αφόρητη . . . περαστικά :)

- μαγειρική σόδα επίσης ανακουφίζει ( δεν θεραπεύει ) διότι αντιδρά με το οξύ της άφτρας , σαν βάση που είναι

Reaction score
36
Χαιρετώ την παρέα,τα συμπράγκαλα ακόμα τα περιμένω αλλά πρέπει να να βρούμε κανα 2 site με βάσεις ώστε όταν παραλάβω να ξεκινήσω τις δοκιμές.Αυτό που συμπεραίνω ειν πως τα αποθέματα έχουν τελειώσει και δεν μπορώ να βρω από έναν ιστότοπο αυτά που ζητώ για αρχή,το οποίο ειν βάση δίχως άρωμα Pg,Vg και PG/VG στα 18 και 12 mg νικοτίνης.

Αν γνωρίζετε site που έχει όλα αυτά μαζί και σε απόθεμα πολυ θα το εκτιμούσα να με το πείτε:)
Αν υπάρχει θέμα διαφήμισης τότε σε pm.

Ευχαριστώ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Δυσκολη εποχή ξεκινησες......τα αποθεματα ,αν υπάρχουν, δυνονται μονο σε γνωστους πελάτες και στα κρυφά λογω νομοθεσίας .
Υποχρεωτικα τα 10 ml πλέον .Έχουν ξεπουλήσει οι πάντες .

Reaction score
36
Δυσκολη εποχή ξεκινησες......τα αποθεματα ,αν υπάρχουν, δυνονται μονο σε γνωστους πελάτες και στα κρυφά λογω νομοθεσίας .
Υποχρεωτικα τα 10 ml πλέον .Έχουν ξεπουλήσει οι πάντες .
Ας ειν και 10 ml,την ατυχία μου την χώνεψα ήδη :)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Δεν συμφερουν τα μεταφορικά...από Ευρώπη ισχυουν τα ιδια 10 μλ
Τα χουμε πει ...θα ανθίσει το παραεμπόριο ,τα ανεξελεγκτα προϊόντα και φυσικά το DIY .
Θα γινουμε όλοι χημικοί η ....μακαριτες :angel: (από λαθος διάλυμα νικοτίνης :sneaky: )

Reaction score
3.341
Αγαπητέ Kogni,
Τί γίνεται με τον Siren?Για πες καμμιά εντύπωση?
Γεύση,χτύπημα,διαρροές!
Πολύ καλός καμία διαρροή , για χτύπημα δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί έχει να κάνει με το υγρό την νικοτίνη κτλπ
είναι πάρα πολύ τίμιος Φτηνός δεν έχει καμιά τρομερή ποιότητα κατασκευής (σε σύγκριση με kayfun τους έχω σχεδόν όλους )
προτείνετε !!!
Ενα πολύ σημαντικό για εμένα επειδή δουλεύω περισσότερο TC είναι ΑΡΙΣΤΟΣ !
Πιθανόν να είναι και το vt 75 nano της hcigar .
ως αναφορά την γευση με αρκετά μεγάλη αραίωση στα αρώματα με βάση αναδεικνύει το κάθε άρωμα !
Μοναδικό μειονέκτημα σοβαρό δεν είναι επισκέψιμο το ντεκ του εαν χρειαστεί να αλλάξεις βαμβακι ή συρμα
πρέπει να τον λύσεις όλο !
Είναι ένας allover άριστος mtl ατμοποιητής !

Reaction score
5.880
Eπιτελους ενας ατμο,οπου δεν χρειαζεται να παιξεις μαζι του ωστε να βρεις τα χουγια του !!
0 διαρροες οπως και να τον αφησεις,ΓΕΥΣΗ,πανευκολο στησιμο,και για τον ποιο απειρο χρηστη.2.4ml αυτονομια μετρημενος.Το μονο που εχεις να κανεις δοκιμες με διαφορα συρματα και στησιματα !
Mε κανθαλ 0,50 στα 1,1 ohm,ανοιχτες σπειρες,70/30 υγρο ντουμανι απιστευτο,και γευσαρα!!

Attachments

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Δεν συμφερουν τα μεταφορικά...από Ευρώπη ισχυουν τα ιδια 10 μλ
Τα χουμε πει ...θα ανθίσει το παραεμπόριο ,τα ανεξελεγκτα προϊόντα και φυσικά το DIY .
Θα γινουμε όλοι χημικοί η ....μακαριτες :angel: (από λαθος διάλυμα νικοτίνης :sneaky: )
Ή απο λάθος μεταχείριση.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Δεν αντεχω το ανοιχτο μπουρί....νομιζω οτι θα πάρω τα coil στο στομα o_O
περιμενω κατι πιο σεμνό σε ντριπεράκι ....ενα κομπιναδόρο :rolleyes:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993