Ηλεκτρονικό τσιγάρο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.819
Δηλαδή για να καταλάβω... τι είναι αυτό που ορίζει (σε ένα σωλήνα) την τιμή του...?
Συνήθως το κουμπί που είναι το Ά και το Ώ στο πόσο καλό ρεύμα θα έχει το σωληνάκι.
Δεύτερων το υλικό κατασκευής και τα σπειρωματα.
Στο ταύρο η σύλληψη της ιδέας του κουμπιού ήταν πολύ καλή αλλά δυστυχώς η υλοποίηση κακή.
Έχει χάλια εργονομία το κουμπι με αρκετά misfire λόγο κακής επιλογής υλικών εντός του κουμπιού, πχ. επίστρωση στα 4 μικρά κωνικά ελασματα που φεύγει στη τριβή με το ελατήριο και μια μπίλια που ασήμι δεν το λες....γεμίζει άρκινγκ και μαζί έρχεται η απώλεια στο ρεύμα.
Το κουμπί στο ταύρο σηκώνει αποσυρναμολογηση και καθαρισμό 1 φορά τη μέρα ενώ στο dreamer δεν ασχολείσαι ποτέ με το κουμπί.
Τρίβεις τη μπαταρία από το αρκ που αφήνει το πιν και συνεχίζεις με αλυπητο χτύπημα.
Υπάρχει και πιο φθηνό σωληνάκι από το ταύρο και πολύ καλύτερο σε απόδοση αλλά δυστυχώς μόνο με 18650, trishul hellvape.
Αυτό το μοντ το πήρα κατά τύχη και αποδείχθηκε χρυσός μονο με 30€.

Reaction score
8.905
Όλα αυτά θα τα είχες αποφύγει εάν χρησιμοποιούσες για την συντήρηση επαφών και για καλύτερη αγωγιμότητα, υλικά από την εταιρία DeoxIT® και ειδικά για τις μπαταρίες που το άρκινγκ και τα σημάδια που αφήνουν δεν "επισκευάζονται" μετά εύκολα!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.819
Δώσε παραπάνω πληροφορίες ντε!, glanol για το πλύσιμο όλου του μοντ χρησιμοποιώ αλλά και των επαφών.

Reaction score
8.905
η DeoxIT είναι γνωστή εταιρία και βγάζει διάφορα προϊόντα συντήρησης και καθαρισμού σε υγρή μορφή, σε στυλό κλπ, πχ αυτό το σετ παρακάτω είναι ότι πρέπει... μετά κανε έρευνα από που θα τα βρεις για αγορά!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.819
η DeoxIT είναι γνωστή εταιρία και βγάζει διάφορα προϊόντα συντήρησης και καθαρισμού σε υγρή μορφή, σε στυλό κλπ, πχ αυτό το σετ παρακάτω είναι ότι πρέπει... μετά κανε έρευνα από που θα τα βρεις για αγορά!

Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω ειδικά στις επαφές του ταύρου και βλέπουμε.
Μια στα γρήγορα αναζήτηση που έκαμα από κινητό ελλαντα δεν τα βρήκα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.819
α παπα ....δεν ειμαι εγω για τετοια .

να τα χαιρεστε τα μηχανικα σας :)
Σιγά βρε και εσυ άμα σου αρέσει η χαρά της δημιουργίας και γενικότερα να αποσχολεις τα χέρια, θα σου αρέσει.
[DOUBLEPOST=1528135298][/DOUBLEPOST]Σε δουλειά να βρισκόμαστε.....
20180509_201502.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.819

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.819
Ριξε μια ματιά και σε αυτη τη φλογέρα αμα πας Χαλάνδρι...:biggrin:

20180605_152350-01.jpeg

Reaction score
8.905
πιστεύω ότι έχεις πάρει εργαλείο 510 για δράπανο... για να καθαρίζεις / γυαλίζεις τους σωλήνες...;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.819
πιστεύω ότι έχεις πάρει εργαλείο 510 για δράπανο... για να καθαρίζεις / γυαλίζεις τους σωλήνες...;)
Ακριβώς αλλιώς έχει πολυ τρίψιμο.
[DOUBLEPOST=1528206409][/DOUBLEPOST]
VVPLSH-6-590x590.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.819
Και αυτά τα πανακια είναι μαγικό προϊόν.
Ειδικά στη περίπτωση που είσαι εκτός βάσης, διακοπές πχ. οπως είμαι σε αυτή τη φάση.
Έχει 2 εμποτισμένα πανακια η συσκευασία μέσα και κρατάνε για 30-40 χρήσης.
Με Γάντια καλού-κακού η εφαρμογή.
Εγώ σώθηκα πραγματικά.

Attachments

Reaction score
15.543
Άμα πας στη Καλλιθέα Κώστα να κρατάς παράδες πολλές και σίγουρα κάτι θα βρεις.
Επίσης άμα πας Χαλάνδρι να κρατάς παράδες...
https://m.facebook.com/heavy.clouds.vapeshop/
σιγα μην τρεχω χαλανδρι αφου τοχω διπλα μου ;)

λ7 εχουμε...ας ειναι καλα ο Τσιπρας :D

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.160
Members
38.294
Νεότερο μέλος
kostas-vinylios