Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
1.013
Δώσε καμία πληροφορία ακόμα, το θες σωλήνα, το θες να είναι μοντ, το θες με μια ή δύο μπαταρίες το θες για γκάζι, το θες να βάλεις ντριπερ , το θες να βάλεις σφιχτό ατμοποιητη με μια αντίσταση, το θες πακέτο μοντ και ντριπερ μαζι πχ....?
σωληνα μια μπαταρια για να ειναι κοντο και καποιο ντριπερ!για να παιζω με αντιστασεις...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.816
σωληνα μια μπαταρια για να ειναι κοντο και καποιο ντριπερ!για να παιζω με αντιστασεις...
Ένα πολύ καλό πακέτο με πολύ καλό ντριπερ είναι vgod pro mech 2
Για εμένα μειονέκτημα ότι έχει μόνο 18650 μπαταρία, σε όλα τα άλλα που έθεσες, είναι απίστευτα μικρό, πολύ καλό κουμπί σε απόδοση και αίσθηση.
Δες το λιγάκι και άμα σου γεννηθούν άλλες ανάγκες τα ξανά λεμε ;)

Reaction score
1.013
Ένα πολύ καλό πακέτο με πολύ καλό ντριπερ είναι vgod pro mech 2
Για εμένα μειονέκτημα ότι έχει μόνο 18650 μπαταρία, σε όλα τα άλλα που έθεσες, είναι απίστευτα μικρό, πολύ καλό κουμπί σε απόδοση και αίσθηση.
Δες το λιγάκι και άμα σου γεννηθούν άλλες ανάγκες τα ξανά λεμε ;)
thanks

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.816
Απαγορεύεται κύριοι στο νήμα τούτο η συζήτηση καπνικων προϊόντων, σίγουρα θα υπάρχουν και μικρά παιδιά που το διαβάζουν :p

Καλημέρα!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.816
ειναι καποιος που δεν θελει τον avocado rta 24 mm ?
Τον έχω, μια χαρά αρμοποιητης για την εποχή του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πέρασα η μπογιά του.
όποτε θυμάμαι του μπουμπουναω κανένα τανκακι.

Reaction score
15.543
Dejavu Tauren !!!

ο πρωτος παει για τον πιτσιρικα ...αλλα αν δειξει καλα σημαδια με το tauren θα παρω αλλον εναν :D

djv.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.816
Πα
δεν εχω βαλει ακομα :D

κατι μαιμου θα βαλω για αρχη ;)
Ορίστε και μια πολύ ωραία θήκη.
Συμβουλή επειδή την έχω πατήσει, όταν το βάζεις σε θήκη ή σε τσέπη, ξεβιδωσε το κουμπί για ασφάλεια.
20180616_211258.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.816
λες να παρουμε φωτια ; :roflmao:

θα του κανω 5 κλικ και θα κλεινει :p:D
Κράτα το στη πίσω μεριά του μυαλού σου και χαμένος δεν θα βγεις.
Μια φορά το πέταξα στη τσάντα επειδή βιαζόμουν να κάνω κάτι, παραλίγο να πάρω φωτιά, το σενάριο αυτο βέβαια είναι το λιγότερο....

Reaction score
15.543
οπως εγραψα και σε προηγουμενο post η αγορα μηχανικου εγινε και μονο για να εχω και ενα μηχανικο
...θα δουλευει αρεα και που ετσι για την διαφορετικοτητα του στην χρηση (στο χερι)οσο και στο ατμισμα που δεν εχει σταθεροτητα....

ο dejavu ειναι πολυ καλος και με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης...
...τα 2ml χωρητικοτητας λιγα αλλα το συστημα αναπληρωσης κορυφαιο με αποτελεσμα να μην σκεφτεσαι καν την χωρητικοτητα του...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.816
...θα δουλευει αρεα και που ετσι για την διαφορετικοτητα του στην χρηση (στο χερι)
Αυτή η διαφορετικότητα αλλά και το άμεσο και συνεχές ρεύμα είναι που σε κάνει να κάνεις στροφή.
Ηλεκτρονικό μοντ εδώ και πολύ καιρό δεν δουλεύω....

Reaction score
15.543
περι ορεξεως λοιπον....

σχετικα με την διαφορετικοτητα η σταθεροτητα μπορεις να κανεις οποτε θελεις ατμισμα με ελεγχο θερμοκρασιας...

η διαφορα ειναι στο χερι μονο με το μηχανικο
..αν και ατμιζω 4+ χρονια (αν δεν κανω λαθος) ποτε δεν με συγινησε το μηχανικο,....ενω ο ελεγχος θερμοκρασιας ηταν απο τα κορυφαια ατμισματα που εχω κανει ως σημερα μιας και εχεις την δυνατοτητα να παιξεις οπως θελεις....

περαν του οτι ειναι επικινδυνη η χρηση του μηχανικου και θελει συχνο service δεν εχει να προσφερει κατι και ατμιστικα.......τοχεις ζησει και το επικινδυνο αποτι βλεπω οσο και το service του ......
....αυτα δεν ειναι για τον περισσοτερο κοσμο.

για μενα ως σημερα ο ελεγχος θερμοκρασιας ειναι μακραν μπροστα σε ολα.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani