Ηλεκτρονικό τσιγάρο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
2 πραγματικά κορυφαίοι rta, απροβλημάτιστοι, απίστευτη γεύση ειδικά ο reload.
Ο fatality είναι για χοντρά σύρματα και ο reload για φυσιολογικούς ατμιστες...
Και οι 2 έχουν τρομερή κατανάλωση γι'αυτό βγάζουν και γεύση.
20180710_221537.jpg

Τους έχει δοκιμάσει κάποιος?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.689
'Vaping' pilot caused Air China plane to plunge 6,500m

A co-pilot smoking an e-cigarette on an Air China flight caused the plane to start a rapid emergency descent, investigators have said.

They say he tried to hide the fact that he was smoking but accidentally shut off the air-conditioning, causing oxygen levels to fall.

The crew on Tuesday's flight from Hong Kong to the city of Dalian released oxygen masks and brought the plane more than 6,500m (21,000ft) lower.

It later returned to cruising altitude.

https://www.bbc.co.uk/news/world-as...&ns_campaign=bbcnews&ocid=socialflow_facebook

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
Οι goon βρήκαν τους ταύρους!
Εναλλάξ τα cup από v1 σε v1.5 ταιριάζουν κουτί για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση από ντεκ σε ντεκ.
Πολύ αγωγιμα ντεκ και οι 2 για τρέλα γκάζια πάνω σε μηχανικό.
Τους έχω λιώσει στη καθημερινότητα, αυτούς και τον ναύτη που δεν είναι στο πλάνο.

20180713_222608-01.jpeg

Reaction score
15.543
ωραιο το ταυρακι.;) σε συνδιασμο με τον djv απροβληματιστη βολτα :dance2:

περιμενω 4 κομματια για χαμηλα ατμισματα :D

0.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
Πολύ καλές μπαταρίες, κάτω από το wrap είναι η samsung 30t.
Εγώ έχω βολευτεί με τις 40t διότι έχουν γκάζι στα χαμηλά και διάρκεια στο υποτονικό ατμισμα.
Το έχω πει εδώ και καιρό πως το μέλλον είναι στις 21700, πριν λίγο καιρό δούλεψα το ronin ένα φοβερό σωληνάκι με ασφάλειες με σπειρωμα βούτυρο, με ρεύμα που σκοτώνει, με το καλύτερο ίσως κουμπί που έχω πατήσει.... αλλά 18650 μπαταρία....>:(

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
Μπουμπούνατες να μας πεις εντυπώσεις στο σύνηθες στήσιμο σου.
Στο discount έσκασαν μύτη και η vapcell gold 30A 3100mAh.
Πιθανολογείται πως κάτω από το wrap είναι οι εξαφανισμενες από τη αγορά Sanyo NCR 20700A.
Πριν τις Samsung 21700 ήταν κορυφαία μπαταρία για χαμηλές σε μηχανικό.

Reaction score
15.543
για αρχη με απλο συρμα 0.6 διπλο 5 σπειρες με 3mm διαμετρο μου βγηκαν στα 0.11 ohm οι διπλες αντιστασεις

τις παιζει για πλακα ...

0.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
Εννοείται ότι θα το παίξει το συρματούλι βρε!
Βάλε κάνα alien να το ευχαριστηθείς και να δεις τι κάνουν οι μπαταρίες:p

20180718_085706-01.jpeg

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.254
Το σατανικό καλώδιο

Μιλάω για το καλώδιο με το οποίο φορτίζω το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο, γι αυτό και το ποστάρω εδώ, αν και είναι γενικότερου ενδιαφέροντος (πληροφορικής και όχι μόνο).

Ένα απλούστατο, σκέτο καλώδιο usb, όπως είναι εις πάντας γνωστό.

Τις περισσότερες φορές το βάζω σε υπολογιστές στο γραφείο είτε στο λάπτοπ στο σπίτι μου και πολύ λιγότερες φορές σε φορτιστή στην μπρίζα, γιατί έτσι συμβαίνει να με βολεύει κατά περίπτωση.

Λοιπόν, εδώ και 3 βδομάδες, μόλις βάλω αυτό το σκέτο καλώδιο σε οποιαδήποτε θύρα, προτύ καν συνδέσω το τσιγάρο, αρχίζει το εκάστοτε… παθόν μηχάνημα (ακόμα κι ο εκτυπωτής!) να μού πετάει μηνύματα «η συσκευή usb δεν υποστηρίζεται», «το λογισμικό δεν αναγνωρίζεται», τέτοια !

Ένα σκέτο καλώδιο !!! Μα τι απόκρυφες πληροφορίες και τι πονηρά λογισμικά μπορεί να κρύβει μες τα σπλάχνα του ένα μέτρο καλώδιο, των οποίων μάλιστα έγινε κάτοχος αίφνης, μετά από 9 μήνες που ήταν φρόνιμο??

9 μήνες… λέτε να εγκυμονούσε?:lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
απο που παιρνεις τα ανταλλακτικα ;
...και γιατι χρειαζονται ;
Εχω 2 ταύρους, ένας είναι από χαλκό και ο άλλος από ορειχαλκος.
Όταν τους πήρα είχαν το παλιό κουμπί διαφορετικής φιλοσοφίας.
Αυτά στη φώτο είναι τα βελτιωμένα κουμπιά που έβαλε από κάποια γενιά και πάνω.
Άμα χρειάζεσαι κάτι σε ανταλλακτικό μπορείς να απευθυνθείς στο mpixlimpidi που έχει πολλά πάρε δώσε με την thunderhead

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.376
Για να μην τα ανοίγω, η διαφορά φαίνεται και από την εξωτερική μεριά.
Αριστερό παλιό και δεξιά ν2
20180806_214753.jpg

Εσύ λογικά επειδή το πήρες πρόσφατα έχεις το νέο κουμπί με τα ανάποδα σπειρωματα στο μονωτικο και το φλατ ελατήριο.
Επίσης η μπίλια είναι λίγο μεγαλύτερη και η διαδρομή ελάχιστα πιο μικρή λόγο αυτού.
Το κάτω μέρος δεν είναι οβάλ σε σχέση με πρίν και ετσι το μοντ στηρίζεται καλύτερα πάνω σε μια επιφάνεια.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.648
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ