Ηλεκτρονικό τσιγάρο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.145
Τι κοιτάς Γιώργη;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.314
Ένα δεύτερο να υπάρχει καλού,κακού.Δοκίμασα σήμερα το συγκεκριμένο και μου φάνηκε εξαιρετικό ακόμα και με ''μισή'' μπαταρία.
Απλά εδώ έχει πέριξ των 70 ευρώ..

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.145
Φαίνεται γνήσιο, αναφέρει ότι είναι αυθεντικό, θα το σκεφτόμουν σοβαρά όταν μας πει ο Μάνος ότι τα Vamo είναι ίδια.

Σε πολλά προϊόντα αναφέρει το fasttech ότι είναι αυθεντικά, όπως και σε πολλά άλλα ότι είναι κλώνοι.

Αυτό κάτι λέει πιστεύω.;)

Reaction score
617
Το inokin SVD ειναι το ιδιο ακριβως που πωλειται εδω πολυ καλο σε ρευματα οπως και το vamo.
Επισης γνησιες ειναι και οι μπαταριες του fasttech απλα τωρα υπαρχει προβλημα αποστολης.
Εχω panasonic ενα χρονο και δεν εχουν χαλασει ακομα βεβαια τις φορτιζω με nitecore ( λενε οτι διαρκουν περισσοτερο).

Reaction score
5.832
Last edited:

Reaction score
5.832
Ένα δεύτερο να υπάρχει καλού,κακού.Δοκίμασα σήμερα το συγκεκριμένο και μου φάνηκε εξαιρετικό ακόμα και με ''μισή'' μπαταρία.
Απλά εδώ έχει πέριξ των 70 ευρώ..
Το σκέφτομαι και εγω για το svd στην περιπτωση που αποδειχτεί ότι το vamo εχει πρόβλημα τελικα.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
άλλα είναι ακριβώς τα ίδια από το ίδιο εργοστάσιο με τα ίδια σχέδια,άλλα είναι κλώνοι,άλλα είναι κακοί κλώνοι κτλ.ένα θέμα υπάρχει με το οτι μπορεί να αλλάζουν από παρτίδα σε παρτίδα αλλά φαίνεται στα σχόλια αυτό.
η απορία μου είναι,πως κ δεν περνάνε από τελωνείο αυτά?

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.145
Κι άμα βάλει κανείς διαμάντια μέσα; :whistling:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Πόσους παίκτες του Ολυμπιακού να κρύψεις σε ένα κουτάκι ;

Άντε τον Σαβιόλα :p

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.145
Άσε το κλάμα γιατί δεν πήρατε και φέτο που λέει κι ο Ανέμελος πρωτάθλημα, κι ανέβα για κανένα καφέ μέσα στη βδομάδα.:p

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
Μειονέκτημα του Ναυτίλου είναι το ότι δύσκολα βρίσκεις επιστόμιο που να έχει τρύπα με την ίδια εσωτερική διάμετρο!
Δυστυχώς μου έφυγε το λαστιχάκι από το επιστόμιο και δεν μπορώ να βρω κάποιο με την ίδια εσωτερική τρύπα.'Ο,τι έχω βρει είναι στενότερο με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η τζούρα.
κόψε ένα "δαχτυλιδάκι" από το πάνω μέρος μίας χαλασμένης αντίστασης του vivi nova (όταν το δείς θα καταλάβεις) κ είσαι έτοιμος :)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.314
κόψε ένα "δαχτυλιδάκι" από το πάνω μέρος μίας χαλασμένης αντίστασης του vivi nova (όταν το δείς θα καταλάβεις) κ είσαι έτοιμος :)
Τhanks.

Τελικά το ξαναβρήκα χθες.

Reaction score
8.905
Τις τελευταίες μέρες τα "λαγωνικά" κυνηγάνε πάλι το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους....:cautious: πέφτουν, πρόστιμα 600 ευρώ στον καταστηματάρχη και 50 στον καπνιστή....:confused: το άτμισμα στους κλειστούς χώρους επιτρέπεται η απαγορεύεται....? :rolleyes:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa