Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.179
P.S:έχω την εντύπωση πως ο Nitecore κάνει νερά,μια τα λαμπάκια του,μια η ίδια μπαταρία φορτίζει στη μια θέση ενώ στην άλλη θέση την δείχνει γεμάτη.κ με λογική χρήση(την ίδια με τις προηγούμενες μέρες δηλαδή) κρατάνε οι μπαταρίες σημαντικά λιγότερο.
καμία ιδέα?
Πάρε τηλέφωνο στο μαγαζί. ;)

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
άμα γίνει η εντύπωση γεγονός θα το κάνω :)

profi

Reaction score
1.438
Μια καλή και εύκολη λύση που δίνει τη δυνατότηα να αλλάζεις εύκολα υγρά είναι οι Drippers!

Αυτή είναι επισκευάσιμοι ατμοποιητές χωρις τανκ, με πολύ χώρο για στήσιμο,
με φοβερή απόδοση των γεύσεων (την καλύτερη)
και πολύ παραγωγή ατμού. Το μειονέκτημα?
Πρέπει να στάζεις υγρό με μπουκαλάκι συνέχεια ---dripping.

H απουσία τανκ προστατεύει το υγρό το οποίο δεν ¨"μαγειρεύται" λόγω θερμότητας κι έτσι είναι πάντα φρέσκο.
Επίσης μπορείς να αλλάζεις γεύσεις πολύ γρήγορα και εύκολα χωρίς καν να τον πλύνεις.

Παράδειγμα Dripper απλού και καλού:

Εδώ βλέπου τους 3 πόλους στη μέση θετικός και δεξιά αριστέρα 2Χ αρνητικούς. Είναι για σετάρισμα με διπλή αντίσταση αλλά μπορείς να βάλεις και μονή φυσικά. Ειναι πολύ εύκολοι στο στήσιμο.

Βλέπετε τις τρύπες στους πόλους? Περνάμε την τυλιγμένη αντίσταση με το φυτίλι (υπάρχουν κι έτοιμες) σφίγουμε, συγυρίζουμε και είμαστε έτοιμοι.

Έχω τώρα έναν στα χέρια μου γιατί δοκιμάζω υγρά (για το βράδυ που έχω "πόση") και είναι φοβερός! Βέβαια τον έστησα με microcoil σαν και αυτό που είδατε στο βίντεο που έβαλε ο Zizik αλλά και με απλό coil είναι πολύ καλός.
θα συνεχίσω λίγο ακόμα τo παραλήρημα :D
για όσους πέρα από το κόψιμο του τσιγάρου τους αρέσουν κ οι γεύσεις....

+1000 στην πρώτη κόκκινη γραμμή

ατμίζω κυρίως βάσεις γιατί οι γεύσεις δεν μου έλεγαν κ τίποτα,ποσοτικά δεν καταλάβαινα γεύση,σαν να τρώς ολόκληρη πίτσα για να βρείς την μία μπουκιά που θα έχει μπέικον o_O.

πήρα dripper γιατί ήθελα πιο ζεστό ατμό χωρίς το άγχος της γεύσης καμένου πλαστικού κ μετά να πρέπει να αλλάζω αντιστάσεις κτλ. όχι για τις γεύσεις.

χθές όμως έπαθα σοκ,απο εκεί που κάτι καταλάβαινα από γεύση στην εισπνοή κ λίιιγο παραπάνω στην εκπνοή,τώρα καταλαβαίνω πολύ πιο έντονη γεύση με το που έρθει ο ατμός στο στόμα.με diy υγρό,βάσεις κ λίγες σταγόνες συμπυκνωμένο καπνικό.
μόλις κατάλαβα να στεγνώνει το βαμβάκι λέω δεν δοκιμάζω κ το traditional tobacco της liqua που το είχα παραπεταμένο στην θήκη του ego 2-3 εβδομάδες...δεύτερο σοκ,άλλο υγρό τελείως.πάλι δεν μου κάνει αίσθηση αλλά επειδή δεν με τρελαίνει η γεύση του,ενώ πρίν ήταν σαν να μην έχει γεύση.
για όποιον είναι των γεύσεων,ένας dripper ή ένας kayfun-Russian 91%(με τανκ δηλαδή) είναι η καλύτερη αγορά που θα έχει κάνει για το άτμισμα.

όσο για αυτό με τα μπλέ γράμματα,χθές με ~20 σταγόνες είδα 36 γύρους από το τελευταίο F1 GP πριν χρειαστώ ανεφοδιασμό :D ( ατμίζοντας πάααρα πολύ για τα δεδομένα μου ) κ το παράταγα κ όπως να'ναι επίτηδες να δω αν θα τρέξει,κανένα πρόβλημα.

η χθεσινή δοκιμή ήταν κάτι τέτοιο (αντί για lightbulb )

(ήρθε κ ο russian σήμερα :))

αυτάααα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.315
Που τον βρήκες τον Russian;

Γιατί καλή και άγια η Sophia αλλά μαζί με το γυάλινο tank πάει στο +100άρικο,που ισοδυναμεί με τις αντιστάσεις σχεδόν 7 μηνών για το Ναυτίλο..

profi

Reaction score
1.438
κ για τους 2 λαχείο είναι αν δεν πάρεις τον αυθεντικό.περιμένει αυτή την εβδομάδα ένα μαγαζί...αν είναι κλώνος(που θα είναι) ... θα δώ ;)
για το τανκ...there are a million more from where that came from :)...dirty cheap.
από τότε που το έγραψα (12 Μαρτίου )με πήραν χθές που παρέλαβαν (δεν λέω κάτι για το κατάστημα δεν φταίνε κ αυτοί κ είναι κ οι μόνοι που μου απάντησαν :hi:) αλλά είχα ήδη παραγγείλει από φαστεκ αφού κ αυτοί κλώνο θα έφερναν κ μάλιστα γυαλιστερό που δεν μου αρέσει με τίποτα.

Που τον βρήκες τον Russian;

Γιατί καλή και άγια η Sophia αλλά μαζί με το γυάλινο tank πάει στο +100άρικο,που ισοδυναμεί με τις αντιστάσεις σχεδόν 7 μηνών για το Ναυτίλο..
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην ελλάδα επιμένουμε στα κεραμικά κ στις αντιστάσεις nr-r-nr που είναι σκέτη μα σκέτη ταλαιπωρία.

αυθεντικό russian δεν είχα βρεί στην ευρώπη τότε.
ελλάδα ακόμα δεν υπάρχει.μόνο γυαλιστερός κλώνος.

να είναι από ανοξείδωτο ατσάλι μόνο σε νοιάζει,κατά τα άλλα ίσως να είναι λίγο διαφορετικός απλά στο στήσιμο όπως εμένα που τα αυλάκια για το υγρό είναι σαν εκτροπή ποταμού σε σχέση με τον αυθεντικό ( που κ αυτός αν τον γεμίσεις τέρμα έχει θέμα).έκανα δοκιμή για πλημμύρα γεμίζοντας τέρμα με σκέτο νερό,δοκιμή για proper wicking με λίγη σκέτη vg που είναι το μεγαλύτερο ιξώδες που θα συναντήσεις σε ατμιστικό υγρό ,βρήκα πως δουλεύει σωστά κ τέλος.
το σωστά σημαίνει,από το βαμβάκι που θα χωρέσει μέσα στην αντίσταση το μισό πάχος χοντρικά(χωρίζεις το φιτίλιστα δύο δλδ) το βάζεις στο αυλάκι true science :p

όσο για αυτό που λες για τις αντιστάσεις δεν είναι ακριβώς σωστό,αργότερα θα βάλω φωτογραφία από την αντίσταση του dripper χθες καινούργια, κ πως είναι σήμερα κ πως θα γίνει με ένα απλό dry burn,το οποίο δεν μπορώ να κάνω στον ναυτίλο,πρέπει να βράσεις την αντίσταση κ να περιμένεις να στεγνώσει καλά για να επανέλθει κάπως ή να την αλλάξεις.
αλλά κάνει διαφορά.η καθαρή σου δίνει ατμό αμέσως ενώ την βρώμικη την περιμένεις,οπότε από πλευράς μπαταρίας έχει διαφορά.στο άρωμα δεν κατάλαβα κάτι.
κ το σύρμα δεν παθαίνει τίποτα,θα το αφήσω για δοκιμή να δούμε πόσους μήνες θα βγάλει.

κ χρηματικά συμφέρει (o αυθεντικός russian dripper κτλ) αν κάποιος θέλει να απολαμβάνει το άρωμα του κ όχι απλά να μένει μακριά απο το κανονικό τσιγάρο ( αυτό το τελευταίο θα το γράφω συνέχεια )
κατά την γνώμη μου τα καλά,premium,gourmet whatever υγρά πάνε χαμένα σε clearomisers.

DISCLAIMER
τα παραπάνω τα γράφει κάποιος που όταν ήταν μικρός οι γονείς του δεν τον άφηναν να παίρνει τα παιχνίδια του μαζί στον παππού του γιατί τα άνοιγαν ( κ πολλές φορές τα χάλαγαν κ δεν τον ένοιαζε αρκεί που είχε δεί τι υπήρχε μέσα).
έτσι λοιπόν καταλαβαίνετε πως τα παραπάνω δεν είναι απαραίτητα για κάποιον που απλά θέλει να κόψει το κάπνισμα,ένα μήνα τώρα που έκοψα το κάπνισμα δεν μου έλειπαν αυτά τα παιχνίδια που παρέλαβα χθές κ σήμερα καθόλου,γιατί για παιχνίδια πρόκειται...κ όταν βγαίνω για ποτό ή καφέ,ακόμα παίρνω το ego,ούτε το provari,ούτε τον ναυτίλο ούτε τον vivi nova.είναι μικρό,κάνει την δουλειά του μια χαρά κ δεν έχω κ την έννοια να το χάσω,σπάσω κτλ.
επόμενη αγορά θα είναι μια μπαταρία ego με μεταβλητή τάση.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.315
Γενική παρατήρηση:
Τόόόόόσοι κάνουν βιντεάκια με παρουσιάσεις ένας δεν σκέφτηκε να φοράει γάντια;Δηλαδή είμαι υποχρεωμένος να βλέπω τα φαγωμένα/λερωμένα/κιτρινιασμένα/(βάλτε ό,τι άλλο θέλετε) νύχια και δάχτυλα τους καθενός;

profi

Reaction score
1.438
Γενική παρατήρηση:
Τόόόόόσοι κάνουν βιντεάκια με παρουσιάσεις ένας δεν σκέφτηκε να φοράει γάντια;Δηλαδή είμαι υποχρεωμένος να βλέπω τα φαγωμένα/λερωμένα/κιτρινιασμένα/(βάλτε ό,τι άλλο θέλετε) νύχια και δάχτυλα τους καθενός;
true that.μπορείς να δείς τον άλλο που βάφεται,βγάζει φρύδια κτλ :D
τι έβλεπες?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.315
Τι να δώ ρε Ηλία.Παρακολούθα μερικά βίντεο και θα καταλάβεις όταν κάνουν ζουμ και κρατάνε τα προϊόντα στα χέρια τους.

(Σε μερικούς ακούγονται και διάφορα στο background,πιστολάκι για μαλλιά-μουσικές-πιτσιρίκια να φωνάζουν κτλ..)

Εντάξει,το ότι δεν ξέρουν να κάνουν ένα υποτυπώδες video editing,ενώ έχουν τρέξει να βάλουν υδατογράφημα στα video(επαγγελματισμός,όχι αστεία) είναι θεϊκό..

profi

Reaction score
1.438
lol
είχα πετύχει ένα που έκανε το review (λέμε τώρα) στο τραπέζι της κουζίνας την ίδια ώρα που έκανε κάποιος τα πιάτα χεχε.
ο rip trippers αξίζει για αντιστάσεις κυρίως(είναι wacko αλλά οκ η πληροφορία είναι μια χαρά) κ για για mods o pbusardo,χαβαλές κ αυτός αλλά πολύ λεπτομέρεια.για ατμοποιητές κ οι δύο.
δεν έχω πετύχει άλλον που να αντέξω να δω πάνω από λεπτό.

profi

Reaction score
1.438
με'γειές κ καλή αρχή!!!
(τι είναι το BoD?)

as promised καινούργια,μετά από μία μέρα χρήσης κ από κάτω μετά από ένα dryburn
(το βαμβάκι στη δεύτερη φαίνεται χάλια επειδή είναι στεγνό,μόλις πέσει υγρό ξαναγίνεται όπως στην πρώτη)

οι φωτογραφίες είναι χάλια αλλά δεν το έχω το άθλημα :D

Last edited:

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Έχω ξεκινήσει να ατμίζω από το μεσημέρι , αισθάνομαι μια υπερένταση είναι φυσιολογικό....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.179
18; Πολύ άντρες είστε εσείς! :p

Είχα πάρει ένα μικρούλι και το άτμισα σε μια μέρα, πολύ ωραίο αλλά όχι για συνέχεια νομίζω.

profi

Reaction score
1.438
Έχω ξεκινήσει να ατμίζω από το μεσημέρι , αισθάνομαι μια υπερένταση είναι φυσιολογικό....
εγώ είχα παρατηρήσει οτι επειδή δεν είχα το τσιγάρο να με ρίχνει ήμουν πιο ενεργητικός,δεν ήταν υπερένταση,είναι νορμάλ λειτουργία οργανισμού.
με το ποτό επίσης έχει αλλάξει το όριο του οργανισμού μου.
ή αυτό το "ας κάνω δυο τζούρες κ συνεχίζω" κ σου έκοβε τα πόδια το τσιγάρο,κ αυτό εξαφανίζεται αμέσως.
παίζει όμως κ αυτό που λέει zizik,nicotine rush.

@dinomos...ε όχι κ φτωχική,full extra είσαι.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.386
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa