- Reaction score
- 99.797
Αφού το βλέπεις και μόνος σου, ήρθε η ώρα της επιστροφής.Για επισκευή πάει ρε ...όχι για καφεδάκιμη σας χ@σω τίποτα εκεί πάνω
![Whistling :whistling: :whistling:](/forum/images/smilies/basic/whistling.png)
Αφού το βλέπεις και μόνος σου, ήρθε η ώρα της επιστροφής.Για επισκευή πάει ρε ...όχι για καφεδάκιμη σας χ@σω τίποτα εκεί πάνω
Γιώργο τα έχω κάνει όλα ασανσέρNίκο αύξησε λίγο τη τάση στη μπαταρία.
Nίκο αύξησε λίγο τη τάση στη μπαταρία.
κόψε επιτέλους τον καφέ αφού μόνο το τσίπουρο σε φτιάχνει ...View attachment 41359
αφου δοκιμασα και δουλευει μια χαρα θα ελεγα οτι δεν εχει καμια σχεση με το τσιγαρο .......
καλυτερα να το κοψετε αγαπητοι μου φιλοι ....
αυτο ειναι μια μαλακια που απλα ρουφας και φυσας....
τον καφε δεν μπορεσα να τον ευχαριστηθω με αυτο το παπαρι.....δυστυχως...
...ετσι αναψα τσιγαρακι και ευχαριστηθηκα το καφεδακι μου![]()
Για το τσιγάρο λες προφανώς...
Mε ενα ιδιο ξεκινησα και σε λιγο καιρο κατρακυλησα παλι στο τσιγαρο.Αν παρεις ενα μοντακι με ενα καλο ατμοποιητη,δεν θα ξανα αναψεις τσιγαρο οπως εγω και ολοι οι αλλοι συμφορουμιτες.Σε λιγο καιρο κλεινω ενα χρονο μακρυα απο το κ@λοτσιγαρο.View attachment 41359
αφου δοκιμασα και δουλευει μια χαρα θα ελεγα οτι δεν εχει καμια σχεση με το τσιγαρο .......
καλυτερα να το κοψετε αγαπητοι μου φιλοι ....
αυτο ειναι μια μαλακια που απλα ρουφας και φυσας....
τον καφε δεν μπορεσα να τον ευχαριστηθω με αυτο το παπαρι.....δυστυχως...
...ετσι αναψα τσιγαρακι και ευχαριστηθηκα το καφεδακι μου![]()
Ένα π@πάρι την ημέρα, κάνει το τσιγάρο πέρα.λοιπον .....βγηκα και ειπα να δοκιμασω ποσο αντεχω....φαγητο-ποτο χωρις τσιγαρο δεν υπαρχει για μενα.....
μου ελειψε ελαφρα,αλλα τα καταφερε το παπαρι και με κρατησε μακρυα απο τσιγαρο....!!!!!
Αφήνει κάτι άλλα κουσούρια βέβαια........αλλά μεγάλοι άντρες είμαστε ...............αν όχι τώρα ,πότεΈνα π@πάρι την ημέρα, κάνει το τσιγάρο πέρα.![]()
τι ειπες τωραααααααααααααα......που εισαι εσυ βρε βλαμμενοοοοοο??????Σας επιασα πουλακια μου![]()
νατο το κορυφαιο..........Νίκο το υγρό (ποιο είναι?) με τον Kanger mini Unitank, είναι απλά κορυφαίο.... φουμάρεις και ξεχνιέσαι....![]()