Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.548
λοιπον.....

μου εδωσαν εναν κλωνο Tayfun GT ii να τον δοκιμασω....

ειναι παααααρα πολυ καλος ατμιστικα και ο καλυτερος αερας που κυκλοφορει σε ατμοποιητη....
....αλλα εχει ενα προβλημα σοβαρο......λειπει το λουκι μεσα στην καμπανα :o και υπαρχει προβλημα αν δεν υπαρχει

το αλλο προβλημα ειναι ποιον να παρω ...

αυτον η αυτον

Reaction score
8.905
Δυστυχώς όχι, αλλά διαβάζω θετικά σχόλια στο νέτ γενικά, είναι και τσάμπα για αυθεντικός, εάν γυρίσω ξανά στην μονή αντίσταση, σίγουρα θα τον έθετα σε προτεραιότητα!

Από την άλλη είχα σταματήσει (καιρό) να αγοράζω "νέες" κυκλοφορίες και πούλησα όλη την συλλογή μου (και το SX-mini) μάλιστα, οι τελευταίες αγορές που έκανα είναι:

Griffin RTA by Geek Vape

Krixus Tank by Horizon Tech, με κεραμική αντίσταση...

και επειδή θέλουν (ειδικά) οι κεραμικές κάργα βάτ... Smok R200

Last edited:

Reaction score
15.548
αφου τραβας καργα επρεπε να εχεις dna 200 ....πετας τα λεφτα σου με τα μπιχλιμπιδια που παιρνεις.
....και ξερεις και τι ατμιζεις ρε αδερφε.....
ασε που μπορεις να παιξεις 0.025 Ω που σηκωνει TC με βαρβατα συρματα.;)

παιζω απο χτες το πρωι σε TC απο 40-50w και το μοντακι ειναι στο 1/3 οι μπαταριες του.....
...και φυσικα αν θες υπαρχει και με 2 μπαταριες το boxer που ειναι στα 200 γραμαρια γεματο ;)
εξαλλου πιο πολλα watt εσυ δεν μπορεις..:p

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Το griffin τον παρέλαβα την Πέμπτη και την Παρασκευή τον έβγαλα στο σφυρί .....:(
Η είμαι τελείως άχρηστος η δεν μπορώ τα 2πλα με τα πολλά βατ .3 αποτυχημένες προσπάθειες έκανα με Νι200 ,Τι & ΣΣ από 0,09 μέχρι 0,4 και καμμιά δεν μου άρεσε .
Κράτησα όμως τον UD Zephyrus V2 που κλείνει η μιά τρύπα και τον βολέυτηκα .
Τελικά σαν τον Ζιζικ και τον Φιλ είμαι....μονή και λίγα βατάκια ,λοξοκοιτάω Expromizer :unsure:

Υγ Τα χαΐρια σου με τις πωλήσεις τα είδα :D .κανονικό ξεστοκάρισμα ....κι εγώ επίσης :oops:

Reaction score
15.548
Η είμαι τελείως άχρηστος η δεν μπορώ τα 2πλα με τα πολλά βατ .3 αποτυχημένες προσπάθειες έκανα με Νι200 ,Τι & ΣΣ από 0,09 μέχρι 0,4 και καμμιά δεν μου άρεσε .
Κράτησα όμως τον UD Zephyrus V2 που κλείνει η μιά τρύπα και τον βολέυτηκα .
Τελικά σαν τον Ζιζικ και τον Φιλ είμαι....μονή και λίγα βατάκια ,λοξοκοιτάω Expromizer :unsure:
taifun gt ii παρε και θα με θυμηθεις.....απαιχτος στον αερα και βελουδο......τραβας τζουρα και λες τραβηξα !:o
......τοσο αθορυβο ατμοποιητη δεν εχω ματακουσει...απο σφιχτη ως αερατη

ο profi δεν το πιστευε οταν τραβηξε..:D

και μονη αντισταση με ανεση....ειτε kanthal ..ειτε Νι 200

Reaction score
15.548
λοιπον.....

μου εδωσαν εναν κλωνο Tayfun GT ii να τον δοκιμασω....

ειναι παααααρα πολυ καλος ατμιστικα και ο καλυτερος αερας που κυκλοφορει σε ατμοποιητη....
....αλλα εχει ενα προβλημα σοβαρο......λειπει το λουκι μεσα στην καμπανα :o και υπαρχει προβλημα αν δεν υπαρχει

το αλλο προβλημα ειναι ποιον να παρω ...

αυτον η αυτον
Κανέναν από τους 2... αλλά αυτόν από FastTech!
κατσε να τον λυσω να το μετρησω (μιας και μπορει να μην κανει στο δικο μου )και να μου παρεις αυτο το κομματι που εχει προβλημα :D

Reaction score
8.905
Λογω κόστους ?
υψηλή τιμή
βαρύς
παρωχημένο ντέκ
μικρή τρύπα αέρα στο ντέκ
ντέκ με στενή καμπάνα και χώρο
κλασικό γέμισμα και όχι από πάνω
εξτρά λεφτά για πυρέξ

τον έχει ο Νίκος και τον δοκίμασα / είδα... θέλεις και άλλα...:bigboss:

εάν δεν σου φτάνουν αυτά... σου εύχομαι να είναι καλοπούλητος...;)

Last edited:

Reaction score
3.341
σου απαντώ εγώ καθαρά λόγω κόστους .
είχα τον v1 και με το που δοκίμασα τον v2 στον Mitsy σε μια εβδομάδα τον τσίμπησα .
είναι αέρατος τσιγάρισιοςμε έλεγχο υγρών για μένα σούπερ !
δεν είμαι των βατ ούτε των πολύ αερατων
[DOUBLEPOST=1457284640][/DOUBLEPOST]Τι μικρή τρύπα και κουραφέξαλα!
υπάρχει παρωχημένο ντεκ?
Θα μας κουφανεις. ..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Αν θες χαμηλές αντιστάσεις με χοντρά τυλίγματα η διπλές το ντεκ του Expro δεν κάνει με τίποτα .
Υπάρχει πλέον καπάκι να γεμίσεις από πάνω σαν ανταλλακτικό με 10.90 € η 19 € από Steam tuners .
Σαν V2.1 γίνεται πλέον

Reaction score
8.905
έχεις δίκιο, τι παρωχημένο και μλκς... γιαυτό μου γέμισες (μήπως λέω ψέματα? :rolleyes:) το πάτωμα υγρά...:laugh:

Reaction score
8.905
Υπάρχει πλέον καπάκι να γεμίσεις από πάνω σαν ανταλλακτικό με 19 € από Steam tuners .
Ναι 19 € ακόμα πάνω στην τιμή... :geek: και όταν γεμίζεις πρέπει να βουλώνεις (με το δάκτυλο?) την τρύπα εξαγωγής αέρα,
αλλιώς θα πλημμυρίσεις... παιδιά καλορίζικος και δεν συντρέχει διαφωνία και εγώ μαζί σας!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
55€ κοστίζει το 2.1 με top fill και θα μου έρθει μέσα στην εβδομάδα. Το 2 πάντως ποτέ δεν τρέχει (αφού έμαθα πως πρέπει να μπαίνει απο πάνω το πλαστικό για να μη διαλυθεί) και είναι πιστεύω το πληρέστερο συνολικά για νορμάλ ανθρώπους σε σχετικά νορμάλ τιμή. Σε μερικά υγρά το προτιμώ κι απ' το Squape Rs που είναι λίγο "αναλυτικό". :roflmao::party:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Το "αναλυτικό" σαν χαϊεντιά με ακούστηκε ........:rolleyes:
Αυτό το " νορμάλ " τώρα γιατί το είπες ......:unsure:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Δωσε το δικό σου στον Κυριακού να στο κάνει έτσι σε χρόνο dt .....
περίπου έτσι δηλαδή....εξαρτάται από το σμυριδόπανο που θα έχει εκείνη την στιγμή πρόχειρο :rolleyes:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988